Cròniques 28 a 30 d’octubre

ESCOLETA

CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ

CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica – CIDE

Primer partit del premini masculí, teníem moltes ganes de començar i molta il·lusió.

Ens ha faltat fer gran el camp a l’hora de l’atac, però en general tot allò aplicat a l’entrenament s’ha vist al partit.

Ciutat d’Inca – CB Consell-Elis

Primer partit de les nostres petites, molts de nervis abans de començar, però moltes ganes de jugar! El partit va ser molt divertit, molta intensitat i fent tot el que hem practicat als entrenaments. Totes les jugadores varen participar i ho varen passar molt bé! Enhorabona a totes!

MINI

Sa Pobla 113 – CB Consell-BfCartMallorca 69

Partit molt intens, els locals desenvoluparen una defensa asfixiant que dificultava la sortida de pilota dels consellers, però encara així vàrem poder desenvolupar ocasions d’atac, amb dificultats, però arribant a pista contrària.

La nostra intensitat defensiva era bona, però no el suficient per aturar als poblers, físicament superiors i més acostumats a aquest tipus de dinàmiques. Així, poc a poc, el marcador es va anar distanciant.

Els nostres jugadors segueixen evolucionant tècnica i tàcticament, no hem de perdre aquest camí, tal vegada conscienciar-nos de que ens falta un toc de duresa física i mental, però ja vendrà. A seguir entrenant i millorat.

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 44 – Joan Capó 87

El principi del partit no va estar gens malament, la defensa un poc feble, però davant teníem un equip bastant més fort físicament. Varem fallar canastes fàcils però varem robar balons, que acabaren en contraatac, però seguim abusant un poc de les individualitats.

A la segona part sortim molt concentrats en defensa, lluitant cada pilota, tractant de tu a tu al contrari amb una desavantatge de més de 20 punts, fins que se’ns va acabar el combustible.

Darrer quart sense història, només per incrementar diferencia al marcador.

Molts defectes a pulir, sobretot actitud damunt la pista, però també moltes coses positives que es van veient amb la evolució dia a dia.

A seguir fent feina.

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET

Ciutat d’Inca 61 – CB Consell-Fusteria Comas 92

Bon partit, concentrats, amb moments de bon bàsquet, fent circular bé la pilota, cercant la millor oportunitat de tir, però el resultat no ens ha de despistar amb la feina i el camí que tenim per fer, ja que alguns moments del partit ens vàrem desconnectar, i aquesta desconnexió és al que ens penalitza als partits importants. Bon partit del Ciutat que no ens han permès cap moment de relaxació, feina que ens ajudarà els dos pròxims partits. Seguim el nostre camí.

SENIOR

CB Consell-Master D 95 – Bàsquet Pla 98

Segon partit a casa dels nostres sèniors contra un equip jove, amb un ritme alt de joc i molta intensitat. Durant la primera part vàrem tenir molt d’encert en atac, però defensivament no vàrem aturar les ràpides transicions de l’equip visitant. La segona part l’equip del pla va llegir millor el partit, aprofitant les nostres errades per treure avantatge. Un final ajustat que va guanyar l’equip visitant. Enhorabona a tots!

 

1, 2, 3… CONSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info equips-patrocinadors:

Senior masc: CB CONSELL-MASTER D

Cadete masc: CB CONSELL-FUSTERIA COMAS

Infantil masc pro: CB CONSELL-LA LUNA

Infantil masc pref: CB CONSELL-AQUADIM

Infantil fem pro: CB CONSELL-ÒPTICA ALFONSO

Infantil fem pref: CB CONSELL-BIP BIP CONSELL

Mini masc pro: CB CONSELL-BfCartMallorca

Mini masc pref: CB CONSELL -LABO’LIFE

Mini fem pref: CB CONSELL-CLÍNICA VETERINARIA BENDINAT

Premini masc: CB CONSELL-BIONORICA

Premini fem: CB CONSELL-ELIS

Iniciació: CB CONSELL-BAR ES CLUB

Escoleta: CB CONSELL-FORN CAN GARAU

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search