CRÒNIQUES 29 D’ABRIL A 01 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell blau 

 

CB Consell blanc

 

PREMINI/MINI

CB Andratx – CB Consell-Bionorica

Aquest divendres mentre entrenàvem, lis vaig voler transmetre la importància d’aprofitar el temps amb la frase que duc a la pissarra, que ens va dir un entrenador fa uns anys, que totes les jugadores la duim amb noltros. “Cada segundo es Oro”.

I així va ser com ho van demostrar al partit, malgrat un Andratx superior físicament i molt ben treballat en defensa, nosaltres no deixem de treballar, lluitant de principi a fi, són tot un exemple de superació diària.

Enhorabona, aquest es el camí!

CB Consell-Labolife 39 – Esporles BC 63

Molt bon partit dels jugadors, amb molta intensitat i on s’han vist clares millores de molts dels jugadors tant a nivell tècnic com en partit. Alguns moments puntuals de nirvis o de falta de concentració han fet que el resultat hagi estat abultat però molt bones sensacions.

 

Sa Pobla 104 – CB Consell-La Luna 73

Després de 6 setmanes sense competir, partit contra un rival molt potent. El Consell va jugar sense complexes enfront d’un rival molt ben treballat i amb molta disciplina a pista. Els locals han desplegat un joc molt intens, sense pauses, de forma que en tot moment la pressió defensiva i la transició ofensiva ha predominat al joc.

Els poblers han guanyat el partit amb contundència, res que dir, felicitar la seva tasca. Encara així, els consellers han deixat el pavelló ben alt a Sa Pobla, amb una molt bona intensitat llevat de certs moments de despist.

Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.

SCD Hispània 77 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 45

Dissabte es va disputar el partit de tornada front l’Hipània. Un equip que a la primera volta fou molt mes superior a nosaltres, marcant un diferencia de 47 punts. En canvi, aquest cop, les nostres nines crearen un joc mes visual i amb molt bones accions, a destacar les defensives, i reduirem la diferent a 22 punts en contra. Molt contenta per l’evolució i actitud de les nostres nines.

INFANTIL

Madre Alberta 48 – CB Consell-Aquadim 54

Els partits de la tornada d’aquesta segona fase del campionat són cada cop més difícils i ens costa més fer el nostre bàsquet. Competim i lluitem, com és el cas d’aquest dissabte, que després d’anar la major part del partit per darrera al marcador, vàrem aconseguir una victorià molt lluitada.

Moltes coses han de millorar pels dos partits decisius que queden de la lliga, s’ha de fer més feina amb la intensitat defensiva, ser més ordenats a l’atac i centrar-se en el joc i no fer a coses externes que no és possible controlar. Ara tenim quinze dies de feina sense partits que ens permetrà millorar moltes coses.

 

Joan Capó 63 – CB Consell-Óptica Alfonso 46

El partit del passat cap de setmana vàrem jugar contra les primeres classificades, que duen tota la lliga sense perdre cap partit. Vàrem començar un poc dormides, però aviat ens vàrem ficar dins del partit, lluitant contra la pressió tota pista i una bona defensa. El problema va ser quan ja no vàrem poder aguantar el ritme i vàrem començar a fer errades tan ofensiva com defensivament, que tot això va fer que ens agafessin una gran diferència que ja no vàrem poder remuntar. Així i tot als darrers minuts vàrem tornar a pujar el ritme i així maquillar un poc el resultat. Ara ja començam a preparar el pròxim partit que és contra el Pla a casa.

 

Colonya Pollença 25 – CB Consell-Foz Sports & Events 75

Darrer partit de la lliga regular, abans de jugar el Campionat de Mallorca. Després de l’aturada per Setmana Santa, el primer partit ens va costar molt entrar en joc. Avui ha estat totalment diferent, des del bot inicial, molta intensitat tant en atac com en defensa i això es veu traduït al marcador. Ara ens toca preparar el campionat i recuperar qualque jugador tocat. Enhorabona a tots!

CB Nord Alcúdia-Consell 70 – Montuïri 30

Partit per acabar una temporada llarga i preparar el campionat de Mallorca del proper cap de setmana.

A seguir treballant!!!

 

CADET

Campionat de Balears

Can Cantó 54 – CB Nord Alcúdia-Consell 70

CB Nord Alcúdia-Consell 74 – CD Alcázar 35

La Salle 64 – CB Nord Alcúdia-Consell 56

 

Una gran temporada d’un equip que ha fet una feinada, que ha lluitat fins al final amb una il·lusió i uns reptes que s’han aconseguit amb NOTA. No sempre la victòria, quedar el primer, son sinònims de guanyar!!! Som campiones amb moltes coses, en sacrifici, ganes, en ser un equip, una família, en aprendre i practicar uns valors que té dona aquest gran esport que és el Bàsquet.

Enhorabona a CD Alcázar i a Can Cantó per aquest cap de setmana i també a La Salle com a just campió de la competició.

Ens toca seguir i lluitar per nous reptes!

Gràcies jugadores i mares/pares per la confiança amb nosaltres, seguirem fent feina per merèixer-la!

 

Sa Cabaneta 77 – CB Consell 85

Bon partit dels nostres cadets, es va veure un partit divertit, amb molts de punts i moltes ganes per part dels dos equips, el nostre primer quart va ser un poc més difícil, ens va faltar encert en atac i l’equip local ens corria molt bé el contraatac. A partir del segons quart ja vàrem començar a fer el nostre joc i ens duguérem la victòria. Hem de continuar fent feina! Enhorabona a tots!

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis 30 – Sa Pobla 97

Davant un rival intens, agressiu i competitiu, les nostres guerreres s’esforçaren al màxim.
Tot i el marcador, estic ORGULLÓS d’elles. Ja que varem fer un escalfament diferent, vaig canviar detalls en l’atac, lis vaig exigir a cada una d’elles petits avenços en el seu joc i actitud. I totes, sense excepció, varen fer tot els que se’ls havia demanat.

Gràcies nines!

Cada dia més i millor!

SÉNIOR

CB Consell 42 – Muro 60

Partit amb moltes baixes i es va notar. L’equip visitant va fer un molt bon partit i va mantenir un ritme molt alt de joc durant els 40 minuts. Noltros vàrem tenir moments molt bons de joc però petits moments de desconnexió, va fer que la victòria fos per l’equip de Muro. Enhorabona a totes!

CB Consell-Thesis Fontaners

 

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search