Cròniques, 29 i 30 d’abril

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club

CB Consell-Bionorica – Andratx

El partit va estar marcat per bastants d’errors defensius i mal posicionament durant l’atac. No varem saber mantenir un atac obert durant el partit i a l’apartat defensiu massa equivocacions per saber a qui defensàvem. A seguir millorant, i minimitzar aquests errors!

CB Consell-Elis

CB Consell-BfCartMallorca

CB Consell-Labo’life 69 – CB Campos 57

Partit on vam començar amb molta intensitat defensiva des del principi. Amb un molt bon joc ofensiu també, empenyent el ritme i forçant els rivals a jugar ràpid. Molt content de l’esforç dels al·lots, a seguir!

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 57 – Sagrat Cor 44

Gran partit el d’aquesta setmana per part de les nostres, on hem posat una gran intensitat des del minut 1 i això ha fet que tot ens anés bé. Hem fet grans jugades en defensa però sobretot les millors jugades han estat en atac i sumant el gran encert de l’equip (ficant 10 triples) han fet que guanyéssim tots els quarts menys 1 i així aconseguir una bona victòria.

CB Consell-La Luna 55 – Ciutat d’Inca 59

Gran partit dels al·lots, molt concentrats des del principi en defensa i que li van posar les coses molt difícils al líder imbatut del grup. Un partit que es va decidir als darrers 30 segons de l’encontre, però que no lis podem retreure res als jugadors, perquè van lluitar els 40 min, amb una gran actitud. Si no fos per un parell d’errades en l’aspecte tècnic individual (moltes passes) i alguna precipitació en atac, on a vegades hem pecat d’individualistes el resultat hagués estat molt diferent.

Molt contents de l’evolució de tots els jugadors aquests 2 darrers partits, on han demostrat una gran actitud a pesar d’anar darrera en el marcador i no han perdut la cara al partit en cap moment.

A seguir en aquesta línia.

CB Consell-Aquadim

CB Consell-Óptica Alfonso

Molinar 66 – CB Consell-Bip Bip Consell 15

Partit molt dolent de les infantils on en cap moment sabíem que fer. En defensa no sabíem a qui defensàvem i les locals entraven soles cap a cistella que quasi sempre acabava en 2 punts. I en atac, estàvem perdudes dins la pista. No sabíem on posar-nos, moltes vegades estàvem quietes, no entràvem ni tiràvem… Tot això sumat, va fer que les locals tenguessin una victòria molt fàcil que no vàrem saber competir.

CB Consell-Fusteria Comas 37 – Cide 56

A vegades les solucions a les dificultats no es troben fàcilment, i rompre certes dinàmiques es fa complicat, el d’aquest diumenge és un exemple, l’equip del CIDE va sortir més convençut de la seva victòria que nosaltres de les nostres capacitats, i això es va veure en el resultat i el partit, no estem trobant el nostre ritme de partit ni els equilibris en el nostre joc per aconseguir els resultats que volem.
Errades en defensa i en el tir varen fer que el partit fos complicat, ens queden partits complicats, teníem clar que la segona volta seria complicada, mantenir el nivell durant tot l’any seria complicat, ara toca trobar el camí per sortir d’aquest moment de mal joc, per fer front als pròxims partits i obtenir l’objectiu, com se sol dir: ni abans érem tan bons ni ara som tan dolents, i si tenim una cosa clar és que en cap moment abaixam els braços i continuam fent feina per millorar.

CB Consell-Master D 87 – Oli Ibiza 50

(19-12; 18-13; 27-12; 23-13)

Ens despedim de la Lliga com a locals, regalant una victòria al nostre públic, i al nostre patrocinador, en un partit en el que varem tenir un gran encert des de la línia de 3, i en el que cal  destacar l’aportació de Salort, amb 24 punts, i Aguiló dominant els taulers amb 18 punts.

Varem acabar el partit i ens varem reunir amb les famílies i amics per celebrar la despedida a casa, amb una torrada, un diumenge per recordar els bons moments viscuts amb aquest gran grup.

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search