Cròniques, 3 a 7 de maig

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club

Santa Maria – CB Consell-Bionorica

Un molt bon partit dels nins, que va augmentar de nivell progressivament. Molt bona feina en atac ocupant espais i jugant oberts. Poc a poc, anam agafant conceptes. Hem de realitzar una millor feina en defensa, sabent en tot moment a qui defensam. A seguir fent feina!

Fotos CB SANTA MARIA

CB Consell-Elis – Santa Monica

Partit molt complet. En defensa cada vegada més ordenades i intenses. En atac, més generoses entre les companyes i ocupant millor els espais. Es nota molt la feina setmanal. Enhorabona nines!

CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life 87 – Capdepera 49

Partit on vam començar fallant cistelles fàcils però poc a poc vam anar agafant confiança i ritme. Molt bona defensa per part de tots. En quant a l’aspecte ofensiu, hem anat millorant bastant, jugant oberts, bons talls i bons extres. A seguir!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

Esporles BC 66 – CB Consell-La Luna 93

Varen començar molt poc ficats al partit, molt poc concentrats en defensa, deixant a l’equip contrari jugar a plaer en atac, sense defensar línies de passada, sense ajudes defensives i acabam el primer quart per davall al marcador. Intentam ajustar la defensa amb diferents variants i aconseguim robar pilotes, provocam errades i pèrdues de pilota a l’equip contrari i feim un parcial de 15-29 per acabar la primera meitat. Aconseguim entrar al partit, augmentant la pressió defensiva, robar pilotes i aconseguir cistelles al contraatac, fa que en atac juguin més confiats cara a cistella, maldament a vegades intentem fer la guerra pel nostre compte, esteim més activats en atac. El tercer quart molt igualat i al darrer tornam fer un parcial de 15-29 per acabar de decantar el partit al nostre favor.

Gran partit dels al·lots, victòria merescuda, però hem d’evitar sortir tan relaxats al començament dels partits.

A seguir fent feina!

 

Cide 33 – CB Consell-Aquadim 65

Un bon partit per part nostra, però no exempt d’errades, ja que sí que es va jugar i es va fer el que es va demanar, però als darrers minuts del partit varem tenir massa despistes, el que va fer que els rivals anotassin bastantes cistelles fora cap tipus de problema.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell 33 – Santanyí 58

Partit contra les primeres de la lliga que des del principi varen dominar. Les nostres varen tenir moltes errades en defensa, que va fer les visitants tiressin moltes vegades soles davall la cistella, que no perdonaven i aconseguien anotar. En atac estàvem més ficades i fèiem bones jugades on moltes vegades tiràvem soles, però no teníem tant encert com elles. Tot i la diferència entre els dos equips vàrem tenir molts bons moments que varen fer un partit amb mes competició.

Bàsquet Pla 51 – CB Consell-Fusteria Comas 39
Derrota de les que fan mal, on la falta d’encert de cara a cistella i una zona de 40 minuts de l’equip contrari, a part d’un molt mal tercer quart, va fer que el resultat final fos favorable a l’equip del Pla. Un equip que no són millor que nosaltres, però que varen fer el seu partit i nosaltres no vàrem ser capaços de trobar el nostre ritme ni imposar el nostre joc, per afegir al banyat vàrem jugar amb un jugador amb febre i no vàrem tenir dos jugadors lesionats. Anam aprenent dels nostres errors i continuam fent feina per aconseguir els objectius.

CTEIB 106 – CB Consell-Master D 76

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search