Cròniques, 5 i 6 de novembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

 

MINI
Santa Maria 79 – CB Consell-BfCartMallorca 61

Primer derbi del Raiguer d’aquesta temporada! Partit de contrasts, els primers tres quarts s’han decantat de part del Consell, que aprofità la velocitat al contraatac i va aconseguir cistelles partint sempre d’una bona defensa. Al quart període els locals han romput el partit, amb una defensa asfixiant no permeteren jugar als consellers i aconseguiren un parcial 29-1, que va ser definitiu.

Necessitem mantenir la intensitat tot el partit, és imperatiu si vols competir. Ara toca seguir entrenant i millorat.

 

Sant Josep 15 – CB Consell-Labo’life 55

Un molt bon partit per part de tots! Molta intensitat des del principi! Partit jugat molt en equip! A seguir entrenant i disfrutant!

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 67 – Sa Pobla 16

El partit d’aquest cap de setmana, va ser un gran partit. Des del principi vàrem tenir una gran intensitat tan en atac com en defensa. Això va fer que ens poséssim per davant del marcador al principi i poc a poc vàrem anar augmentant la diferència.

Les visitants tenien una gran intensitat defensiva, però noltros cercàvem sempre la que estava tota sola per rompre la defensa i poder tirar totes soles. Ara ens queda pujar un poc la intensitat de la defensa perquè no lis si

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 50 – Alcúdia 65

Primer partit de la segona volta, i com vaig dir a la primera crònica hi havia potencial, i s’ha vist en aquest partit per part dels nostres, molt orgullós dels nostres jugadors i la seva feina, encara que decebut amb alguns jugadors per la seva actitud.

Sa Pobla 62 – CB Consell-Óptica Alfonso 45

Partit on no vàrem jugar el nostre joc en cap moment, no ens vàrem creure que podíem disputar el partit i només fins al darrer quart no vàrem aconseguir fer una bona feina en defensa i fer una bona feina en atac. La feina que fem entre setmana no es va veure reflectida a la pista, haurem de continuar fent feina per assimilar els conceptes entrenats i mostrar que certs resultats no fan justícia a la feina feta. Ara toca continuar  i millorar tots els aspectes necessaris per aconseguir els objectius.

Bàsquet Pollença 69 – CB Consell-Bip Bip Consell 24

El partit jugat aquest cap de setmana sabíem que seria dur, i així i tot no varem estar a l’altura. Les locals varen començar al 100% des del principi i noltros pareixia que no teniem ganes de jugar. El 80% dels nostres atacs ni tiràvem. Rebíem la pilota i ni miràvem a cistella. I a l’hora de defensar varem tenir molts d’errors que les locals varen aprofitar i es varen allunyar del marcador. Ara farem més feina perquè no ens torni a passar.

CADET
Alcúdia 71 – CB Consell-Fusteria Comas 73

Un primer quart dolent, on l’equip d’Alcúdia va demostrar que volia guanyar el partit i que ens ho posaria difícil si volíem la victòria, el vàrem acabar amb un 19-6. El segon quart vàrem començar a fer la nostra feina, ens vàrem oblidar del marcador i vàrem aconseguir que fos nostre per un 13-19. La segona part va començar amb el marcador a favor de l’equip alcudienc, cercant tenir el millor cinc a pista, vàrem rotar la banqueta, i fent una feina intensa de defensa i posar en pràctica un dels nostres millors recursos en atac. Fins al darrer quart no vàrem aconseguir rebaixar la diferència de 10 punts en contra i arribar a aconseguir la victòria. Un final d’infart, on l’equip va disposar de 3 tirs lliures per empatar el partit i anar a la pròrroga. Un gran partit d’equip d’Alcúdia que demostrà la seva evolució. Guanyar aquest partit era important per seguir el nostre camí, i continuar preparant els pròxims partits, seguin fent feina.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search