Cròniques del 5 al 10 de desembre

CB Consell-Colonya Caixa Pollença

Artà – CB Consell-Forn Can Garau
Bon partit dels petits. Experiència molt positiva més enllà dels resultats, amb les nostres jugadores/ors demostrant bon humor, dedicació i respecte pels equips rivals.
Aprenem a jugar disfrutant del joc!!!

CB Consell-La Indis 

 

CB Consell-Vint Restaurant 

 

CB Consell-Terra i Mar Aventura

CB Nord 57 – CB Consell-Elis 53

Dissabte es va disputar un partit d’aquest que agraden, on el mínim descuit decanta el partit. I així va ser, quarts molt ajustats, accions tant ofensives com defensives molt bones. Però vull remarcar les nostres ajudes defensives i les situacions sense balon.

Nines, encara que el resultat no ho demostra, estau jugant molt bé com equip, estau millorant molt i creant ambient d’equip. Seguiu així.

1…2…3 JUNTES!

Bahia San Agustin 112 – CB Consell-Labo’life 69

Hem fet un bon paper contra un rival fort i físicament superiors. Hem de treballar més en baixar en defensa quan esteim cansats i no perdre tantes pilotes. Però molt ben realitzades les feines en defensa respecte a les ajudes i amb l’atac corrent i intentant moure la pilota

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Almoyna Dental 76 – Santa Maria 55

Gran victòria dels nostres nins davant un bon Santa Maria que va lluitar de valent fins al darrer minut. Bona actitud, gran defensa. Amb aquesta victòria ens posam segons de grups i ara ens tocarà posar les piles per afrontar aquesta segona lliga que no serà gens fàcil.

 

Santa Maria 57 – CB Consell-Cínica Veterinaria Bendinat 35

CB Consell-La Luna

CB Consell-Óptica Alfonso 

 

La Salle 53 – CB Consell-Aquadim 35

Vàrem començar el partit amb motivació, fent una bona pressió a tota pista que ens va anar molt bé per provocar pèrdues de possessió del rival fins prop del descans. 

Vam començar la segona part del partit 4 abaix però com sempre el tercer i darrer quart, no tenim gaire sort amb l’encert de cara a cistella i el rival ja ens sabia rompre la pressió per això s’ens estaven allunyant al marcador fins agafar l’avantatge final de 18 punts. 

Derrota molt dura amb un rival molt assequible que vàrem deixar passar per davant amb petits errors i falta d’actitud durant tot el partit. 

Ara toca començar de nou, amb un nou repte i a seguir treballant perquè arribin els resultats l’abans possible.
1 2 3 CONSELL!! 

 

CB Consell-Fusteria Comas 

CB Binissalem-Consell 50 – Sant Francesc Llops 60

Una millora respecte al primer partit de lliga que vàrem jugar contra els Llops que vàrem perdre de 54 punts.

S’ha de fer feina per no ser tan ansiosos i continuar jugant al nostre joc sense tenir en compte el marcador, moure més la pilota i amb més criteri i ser més durs en defensa, mot més durs. El marcador final es pot resumir en un tercer quart molt dolent, ja que al descans varem arribar amb un punt d’avantatge, on els jugadors dels Llops varen fer millor feina en atac, amb una zona molt tancada que no vàrem rompre i nosaltres varen entrar la dinàmica incorrecta, s’ha de fer feina en polir petits detalls que ens condicionen. Cal Destacar la tornada d’en Biel Campins després de nou mesos de baixa. Continuam fent feina per ser millors cada dia… 

Santa Maria 67 – CB Consell-Forn Can Moranta 50

Darrer partit de la primera volta de la competició, on hem tengut la possibilitat d’aconseguir la primera victòria, però un desafortunat segon quart amb un parcial 20-8 ens ha fet arrossegar aquesta desavantatge fins al final de partit. La resta de quarts molt igualats, però ens ha faltat incrementar intensitat defensiva per no facilitar tant l’atac de l’equip contrari. Creim que la evolució de l’equip des de la primera jornada fins ara ha estat molt positiva i amb dinàmica ascendent. Ara a seguir fent feina perquè a la segona volta no baixem la evolució.

1,2,3, Consell

CB Consell-BFCartMallorca 69 – Ciutat d’Inca 64

El Nacional Masculí del CB Consell s’emporta la segona victòria de la temporada gràcies a un darrer quart molt encertat de cara a cistella.

El partit va començar molt igualat per part dels dos equips tant en defensa com en atac, el que provocà que s’arribés al final del primer quart amb avantatge d’un punt per part de l’equip local. Les males decisions en atac per part del CB Consell va permetre a l’equip visitant agafar un avantatge de 5 punts al final del segon quart. Després del descans les accions ofensives i defensives dels locals varen empitjorar i s’arribà al darrer quart amb un desavantatge d’onze punts. Als darrers 10 minuts de partit el CB Consell va començar a treballar per anar remuntant a poc a poc l’encontre, i l’encert de cara a cistella i qualque acció defensiva permeteren endur-se’n el partit i poder gaudir de la segona victòria. Toca seguir treballant i ser més constants.

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search