CRÒNIQUES, 12 A 17 D’OCTUBRE

INICIACIÓ
CB Consell-BJ Aluminox

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica

 

MINI MASCULÍ
CB Consell-Optica Alfonso

 

CB Manacor 92 – CB Consell-Aquadim 58 (amistós)

 

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença

 

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Elis

 

CADET MASCULÍ
CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET FEMENÍ
Sa Pobla BC 47 – CB Consell-Dibautoplus 69

Primer partit de les nostres cadets, primer quart molt fluix per part nostre, errades continues de cara a cistella i blanes en defensa. A partir de la meitat del segon quart començam a fer el nostre joc i en pocs minuts giram el marcador arribant al descans 1 a dalt. La segona part va ser totalment nostre, molt agressives en defensa i atacs ràpids va fer que el parcial d’aquesta segona part fos 21-44. Resultat final 47-69. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ
Bàsquet Pla 46 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 67

Primera victòria de les nostres juniors. Primera sortida de la temporada a la sempre difícil pista del Pla. El primer quart va començar amb moltes errades per part dels dos equips. Als darrers 2 minuts del quart un parcial 0-10 va deixar el marcador 11-19 a favor nostre. Al segon quart la diferència va augmentar fins als 12 punts. La segona part va tenir dos quarts ben diferents, mentre en el tercer quart, el bon encert des de la línia de tirs lliures de l’equip local va fer que la distància es reduís fins als 8 punts a l’inici del darrer quart, a un darrer quart on hem tornat a espitjar fent un parcial 8-21 que deixà el marcador final 46-67. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ
UE Llosetina 39 – CB Consell-MAB Obras Públicas 62

Segon partit d’aquesta primera fase, visitam la pista de l’equip de Lloseta. Començam el partit amb una molt bona intensitat defensiva però totalment nul·les de cara a cistella. Al final del primer quart 8-10. El segon quart va ser un poc millor arribant al descans 21-28. El tercer quart va ésser molt semblant al primer, si bé en defensa continuàrem fent una bona feina, aquest quart el perdem 6-7. El darrer quart va ser un altre història, a la fi aconseguirem fer el nostre joc, molta intensitat defensiva i atacs ràpids. Parcial 11-28 i segona victòria. La setmana que ve descansam i ja podrem preparar els pròxims partits. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

 

SÉNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 83 – Joventut Mariana 49

Victòria en el primer partit de la competició. Sortirem amb poca intensitat i concentració el primer quart i a causa del gran encert de l’equip visitant en aquest primer període el resultat era desfavorable 18-22. Un toc d’atenció i el caràcter dels jugadors locals canviaren el panorama del partit al segon quart i realitzaren 3 quarts bastant bons en defensa. Al final victòria còmoda on hi va haver moments correctes i molts altres a millorar si volem competir en la categoria. A seguir fent feina.

 

 

CB Consell-ElectrocomInca

 

Contacta

Start typing and press Enter to search