CRÒNIQUES 5/6 FEBRER

MINI FEM

UE Llosetina 73 – C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 53

Partit amb dues cares.
Primera part molt alocada, realitzant males passades i provocant contraatacs fàcils per l’equip local, ens ha costat molt mirar a cistella i generar accions positives. Creant així un (40-19).
Segona meitat, canvi de xip i començam a generar accions positives, creant així un joc més alegre i finalitzacions més fàcils a cistella. Generant un resultat de 33-34 a favor.
En quant a la defensa, anam millorant, però donar la enhorabona a la jugadora número 23 de l’equip local, una al·lota ràpida, activa amb atac i en defensa i amb ganes de balón, anotant un total de 40 punts.
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

C.B. CONSELL – LA LUNA 74 – Campos 57

Primer partit de la segona fase, després de quasi 2 mesos sense jugar els al·lots tenien moltes ganes! Vàrem començar molt dubtosos, de fet no s’ha registrat un marcador massa elevat i ha hagut moltes imprecisions al joc.
El Campos ha presentat un partit molt seriós, amb uns jugadors forts i de molta envergadura que ha posat en dificultats als locals. Els consellers han aprofitat les seves opcions en el tir exterior i les transicions, moltes vegades agafaven desprevinguts als jugadors de Campos i això els ha penalitzat.
Encara així el marcador no reflexa la igualtat al partit, ja que en cap moment ha hagut un quart on hagués un clar dominant.
Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

Pollença 32 – C.B. CONSELL AQUADIM 55

Victòria de l’Infantil B al seu desplaçament a Pollença. Els de Pollença un equip jove, amb molt bons detalls i una bona actitud, magníficament conduït pels germans Socias, que varen mostrar un bon bàsquet. Per la nostra part varen fer una primera part del partit bastant bona, ordenats, amb bones decisions, bona feina defensiva. Ordre que vàrem perdre a la segona part, per sort la diferència aconseguida a la primera part va suposar un bon matalàs perquè tots els jugadors gaudiren els seus minuts de joc i arribar amb una certa tranquil·litat al final del partit. Queda molta feina per fer, fer feina amb el tema de faltes, la intensitat física durant tot el partit i ser més constant amb defensa per això l’equip ha de ser més intensos als entrenaments per arribar amb bones condicions als partits.
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 117 – Manacor 67

Després d’una setmana sense jugar, tenim el segon partit d’aquesta fase, que va començar molt bé, molt bona intensitat, encert en atac i poques errades en defensa. A mida que passaven els minuts l’equip visitant va jugar un molt bon basquet i va lluitar tot el partit. La nostra superioritat física, ens va donar molta avantatge a totes les accions ofensives. Segona victòria i ja preparam els dos partits de la setmana que ve. Enhorabona a tots i gràcies als minis que varen venir a ajudar!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

Santanyí 47 – C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO36

Primer partit de l’any després d’uns dos mesos sense competir. Cosa que ens va afectar amb un mal inici i ens varen agafar un diferència de deu punts que no vàrem saber remuntar. Tot el partit varem anar lluitant per remuntar el partit i al final del tercer període, després de jugar el millor quart del partit, varem acabar només perdent de 5. Però amb un minut i vint segons del quart període ens varen fer sis punts i ja amb una diferència d’onze punts, ja va ser impossible poder guanyar el partit. Ara seguirem fent feina per que els pròxims partits lluitem els 40 minuts i no només en alguns moments.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE FEM

Santa Maria 65 – CB NORD-CB CONSELL 77

Molta intensitat i ritme contra un equip amb una bona defensa. Hem de córrer quan es pot però no hem de voler acabar les possessions abans d’hora, perquè a moments el partit dóna la sensació de descontrol.
Ens segueixen penalitzant les errades tant davall de la nostra cistella com de l’altre. Hem de millorar amb el rebot defensiu i amb els tirs d’alt percentatge.
No ens aturarem de fer feina!!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

C.B. CONSELL 70 – Pollença 66

Partit complert del nostre cadet en un partit divertit i competit, on la generositat dels nostres jugadors tant en atac com en defensa va fer que els jugadors gaudiren. Molts marge de millora, però poc a poc anam trobant el que volem. A destacar la participació de tots els jugadors donant el màxim.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search