CAMPUS ZONA CBC – DIA 6

 In entrades 2015/2016, Sin categoría

Avui hem tingut el final de festa del Campus!

S’han disputat les finals de les competicions que hem anat jugant al llarg de la setmana.

Després ens hem disfressat i fet un ball ben divertit. I per acabar l’entrega dels trofeus i records del Campus.

La guanyadora del sorteig d’un viatge a Menorca en vaixell, gràcies a ISCOMAR, per a ella i la seva familia ha estat: Joana Aina Cánaves. Enhorabona!

Volem agraïr la confiança de tots els campistes i familiars que han fet possible un Campus de rècord. Tots hem gaudit molt durant tota la setmana!

Per acabar, agraïr a tots el patrocinadors i col·laboradors que han fet possible dur a terme aquest CAMPUS ZONA CBC: Ajuntament de Consell (en especial a la brigada), Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, VIVE, Labolife, Iscomar, Can Arabí, Forn Can Moranta, Camp Mallorquí, Pepsi, Bodegues Ribas, Forn de Sa Plaça, Fet a Sóller, Cas Torrer, Transmadisa, Infografic Sóller i Raquel Saucedo.

lona campus 2016

I també a tots els convidats que ens han fet disfrutar de grans moments: Esther Morillo, Toni Vicens, Alberto Corbacho, Gaspar Vera, Tania Rivas i DiscaEsports.

Convidats

I com no, agraír la feina feta per tots els monitors i ajudants: Silvia, Patricia, Xisca, Marga, Vicenç, Cristina, Maria, Mario, Marc, Flor, Dani, Iratxe, Company i Sans!

Aquí teniu les fotos:

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search