CRÒNIQUES 10 A 13 DE MARÇ

INICIACIÓ
CB Consell blau

 

CB Consell blanc – Sant Josep

Com disfrutam els dissabtes de veure jugar als més petits del club. Com ho donen tot i com transmeten els valors més essencials d’aquest esport. La satisfacció de veure el seu aprenentatge no té preu.

El futur està garantit!!!

 

 


PREMINI/MINI
Sa Cabaneta – CB Consell-Bionorica

Partit davant un rival de tu a tu, vam veure 48 minuts d’aquells que es gaudeixen. Defensant amb ganes de pilota i atacant cap a s’aro.

Enhorabona a tots!

CB Consell-Labolife

CB Consell-La Luna 79 – Bàsquet Manacor 83

Partit molt competit a Consell. Els visitants han demostrat una gran evolució des dels primers partits que varem disputar, molt seriosos, sobre tot en defensa.

Els consellers varen fugir del partit a estones, ens varen distreure per mor de factors que no depenen de nosaltres i això ens va penalitzar. Quan ens varem posar a fer feina i a jugar sense complexes el partit va entrar en una fase molt diferent, això ens ha d’ensenyar el camí a seguir.

Ara, com sempre, toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 21 – SCD Hispània 68

Primer partit de la segona lliga front un rival físicament superior a nosaltres.

Ens va costar molt atacar i cercar la opció de penetrar. En quant a la defensa, bastant bé, fins al darrer quart, on ens varen córrer molt de contraatacs per errades nostres de passades.


INFANTIL
CB Consell-Aquadim

 

Bàsquet Pla 32 – CB Consell-Óptica Alfonso 71

 

La Salle 86 – CB Consell-Foz Sports & Events 75

Molt bon partit el que vàrem veure a la pista de La Salle. Dos equips que juguen un bon bàsquet a un ritme molt alt. El partit va començar molt bé per noltros, una bona intensitat defensiva i bona circulació de pilota. Al descans 3 abaix i tot per jugar. El tercer quart va ser un intercanvi de cistelles, on va predominar més l’atac que la defensa. Al final, vàries precipitacions va fer que el resultat fos una mica més gros. Enhorabona a tots!


CADET
CB Nord Alcúdia-Consell 65 – Andratx 61

Victòria treballada!!!

Una bona defensa 1, fora ajudes, per dominar el rebot defensiu i córrer per tal d’evitar que es col·loquin i amb una molt bona lectura de la defensa d’espais plantejada per l’equip contrari.

Una pregunta ens feim, s’han de penalitzar els mínims contactes? s’ha de pintar tot? o podem ensenyar que defensar bé també es part d’aquest joc!!!

Cada partit és una aventura, no sabem si se pitarà tot o al contrari es permetrà el contacte. Un criteri general per tots estaria bé.

Seguim fent feina!!!!

 

CB Petra 90 – CB Consell 55

Partit amb dues cares molts distintes els jugat pel nostre cadet la tarda del diumenge. Una molt bona primera part, compartint pilota, transicions ordenades atacant el rebot i una segona on la falta de activitat i concentració va fer que el marcador es disparàs en contra. Seguir treballant és la única fórmula per millorar.


JÚNIOR
Cide 58 – CB Consell-Elis 30

Dos quarts molt diferents que es caracteritzaren per la actitud i el rebot.

Tant el primer com el darrer quart per oblidar, ja que la poca actitud que tinguérem fou en defensa. En canvi el segon i el tercer quart, fórem un altre equip, volíem la pilota, controlarem els rebots, provocant no donar segones i terceres opcions i foren les claus per quasi empatar els quarts. Si haguéssim tingut la mateix actitud i ganes de rebot com aquests dos quarts, el resultat hagués estat més ajustat i una altre història.

En comparació amb el primer partit amistós que fou contra elles, es veu una gran millora de les nostres jugadores, creant opcions i fent un bàsquet més visual.

 

CB Consell-Elis 59 – Molinar 69

Partit contra un rival molt similar a nosaltres, i on es gaudí de jugades creades per les nostres jugades amb finalitzacions a cistella i talls verticals. Bona circulació de pilota contra una defensa de 2 a pilota. En quant a la defensa, molt bona activitat provocant intercepcions a les passades.


SENIOR
Molinar 45 – CB Consell 57

Partit molt divertit el que vàrem veure a la pista del Molinar, molt igualat i on varen dominar les defenses damunt els atacs. Un molt bon darrer quart, va fer que el resultat fos positiu per nosaltres. Enhorabona a totes!!!

 

CB Consell-Thesis Fontaners 74 – CB Boscos 65

Molt bon partit de l’equip local, on hem donat molt bona imatge, tant en defensa com amb atac, tot i  les baixes. Un primer quart de constants alternatives al marcador, on l’equip local ha aprofitat la seva major alçada, en el joc interior. Al segon quart, l’equip ciutadellenc, ha apretat a la defensa, i millorant el seu encert al tir exterior, ha igualat el marcador i s’ha posicionat per davant, però el conjunt del Consell, ha revolucionat la seva defensa, amb un canvi a defensa zonal, i ha provocat errades a l’equip visitant que ha fet collir l’avantatja de 6 punts a la mitja part. S’ha jugat amb molta intensitat i encert, per part dels 2 equips. Al començament del tercer quart, el Boscos ha exprimit molt més la seva defensa i encert al tir de 3 punts, però el Consell, seguia responent a cada cistella de l’equip visitant, un quart de màxima igualtat, on s’arribà amb un 54-48 al marcador. Al darrer quart, i amb la possibilitat de poder guanyar el partit, l’equip local ha seguit defensant agressivament i ha millorat el tir exterior. Els jugadors visitants, han començat a jugar de forma precipitada per tractar de reduir la diferència amb els tirs exteriors i vàries accions de 2+1 al marcador, però l’equip local ha aconseguit tornar cada punt i aconseguir la victòria amb el resultat de 74-65.

 

Contacta

Start typing and press Enter to search