CRÒNIQUES 12/13 DE DESEMBRE

INFANTIL MASC.

Ciutat d’Inca 69 – CB Consell-Aquadim 63

Cinquè partit de la temporada, i primera derrota.
Partit al que vam sortir adormits, i ens va costar molt començar a jugar a bàsquet
Sense gens de defensa, i sense moure la pilota en atac, no vam aconseguir distanciar-nos al marcador i vam arribar a la mitja part 25-32 (7 dalt).
Segona part molt dolenta en atac, i amb l’expulsió de dos jugadors del nostre equip, es va acabar decantant per l’equip d’Inca, molt alts i forts.
A seguir treballant dur, i en el partit de tornada a casa a guanyar ….
1, 2, 3…CONSELL

 

Dakota Alcúdia 40 –CB Consell 86

A poc a poc anem entenent més i millorant certs conceptes del bàsquet.
Partit caracteritzat per certes fluctuacions d’intensitat encara que lineal pel que fa a la puntuació per quarts.
En general, bon atac, amb bones finalitzacions i molt bona defensa, augmentant la intensitat en cada entrenament i cada partit.
1,2,3…CONSELL 

Santa Maria 31 – CB Consell-Foz Sports & Events 81

Després d’un començament fred i un poc despistats l’equip va reaccionar amb una forta defensa i contraatacs. Tots varen rotar i després de més d’un mes fora competir els nins pogueren tornar gaudir de jugar. Esperem que pugui haver continuïtat!!!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Pollença 76 – CB Consell/Alcúdia 70

Partit molt exigent el que varen jugar les infantils a Pollença amb molt de ritme i on els detalls decidiren a la fi el marcador. Si be és veritat que Pollença amb totes les nines de segon any va anar per davant al marcador fins i tot de 12 punts, però la virtut d’aquest equip, de moment, és la capacitat competitiva, sabent jugar en contra del marcador i això va propiciar que a falta de menys de tres minuts estàvem a 4 punts i pilota per Alcúdia-Consell. Com hem mencionat els detalls decidiren a la fi…. Les sensacions son bones i com sempre amb feina creixerem com a jugadores, que al cap i a la fi és el més important! Esperem que la pandèmia no espenyi una segona fase apassionant en la que no hi haurà rival petit, ni tampoc cap de “unreachable”!
1,2,3…CONSELL 

 

CADETE FEM

CB Consell-Elis 59 – Binissalem 45

Aquest diumenge hem gaudit del derbi del Raiguer a Consell. El Binissalem ha vengut molt fort i ha començat comandant al marcador amb contundència fins al final de la primera part. Al tercer quart les conselleres han sortit amb més voluntat i han aconseguit igualar el partit, però tot quedava completament obert pel desenllaç final. Al darrer quart qualsevol equip tenia opcions de victòria, però les locals han pogut mantenir una dinàmica positiva amb més contundència i han doblegat a les binissalemeres amb un marcador que no reflexa la igualtat mantinguda durant tot el partit.
Ara toca seguir com sempre, fent feina i millorant dia a dia!

1,2,3…CONSELL

 

CADETE MASC

Sa Pobla 59 – CB Consell-MAB Obras Públicas 79

Bon partit dels nostres cadets, el primer quart ha estat dels millors minuts que hem fet. Anotant 31 punts en 10 minuts. Al descans la diferència ja era de 20 punts. La segona part ha estat un intercanvi de cistelles. Hem de continuar en aquesta línia. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC.

CB Consell-Bip Bip Consell 54 – Llucmajor 97

Intentam sortir molt concentrats el primer quart, on sabem que l’equip contrari surt molt fort, però per les pèrdues de pilota i massa precipitació en atac ens fan un parcial de 10-27. Canviam el sistema defensiu i jugant més tranquils en atac i fent les coses millor en defensa aconseguim guanyar el parcial 16-15. Intentam jugar de tu a tu, però tantes errades fàcils davall cistella i una falta d’intensitat defensiva en alguns moments fan que la diferència al marcador es vagi fent més gran. Una derrota si, però en alguns moments del partit han fet les coses molt bé i s’han vist cosetes, que si no haguéssim fallat tant davall cistella i un poc més concentrats en defensa la diferència en el marcador no seria tanta. Una derrota contra un molt bon equip.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Bahia San Agustín 119 – CB Consell 33

Partit davant el rival més difícil possiblement de la categoria, el resultat a la mitja part de -63 punts parlava del nostre mal inici partit i el seu encert.
Tot va canviar a l’inici del 3 quart on vam ser molt superiors i desplegàrem el nostre millor bàsquet de la temporada. Orgullós per l’esforç que van realitzar les nines i amb ganes de començar la següent fase de competició.
Donar l’enhorabona al Bahia perquè van ser justes guanyadores.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Santa Maria 49 – CB Consell 97

Partit de tornada dels nostres séniors, molt bon inici de partit. Molta diferència entre els dos equips, l’equip local no va baixar els braços en cap moment, al descans la diferència ja era de més de 20 punts. La segona part vàrem continuar apretant, però va baixar el percentatge d’encert.
Primers de grup i esperant calendari de la nova fase. Enhorabona a tots.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search