CRÒNIQUES 13 A 18 DE FEBRER

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

Cb Consell Bj Aluminox – Hispania

Diada premini a la pista d’Esporles, on tots els equips jugaven les seves jornades a pista neutral. Partit disputat contra un rival superior a noltros tant físicament com tècnicament, tenint en compte que eren de segon any. Els nostres no es varen rendir en cap moment i varen lluitar tot el que varen poder.
Partit per oblidar, ara a seguir fent feina per millorar i créixer com equip!!

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

Cb Consell – Hispania
Va ser un partit en el que els nostres varen tenir una falta de jugadors. El que va fer que els jugadors tenguessin que jugar 2 quarts consecutius el que va fer que acabessin esgotats, però bé el joc no va ser del tot molt d’equip, va haver algunes mancances amb defensa. Però es varen aconseguir alguns dels objectius que es varen dir abans del partit.

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

Bàsquet Pla 64 – 14 Mini Femení

El partit de dissabte 15, les minis vam jugar contra El Pla, fora de casa. Va ser un partit on, tot i veient la clara superioritat i agressivitat de l’equip contrari, no vam baixar els braços en cap moment. La defensa va ser molt bona per part de totes les jugadores, amb molta intensitat i fins al final del partit. Ens va costar una mica més arribar a cistella, però els pics que ho férem vam crear situacions molt bones. A poc a poc es va notant la millora!
Enhorabona a totes jugadores i a seguir així!!

1 2 3 CONSELL

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

Consell Belísima 66 – 14 Sa Pobla

Bones sensacions a Consell! Aquest dissabte hem jugat contra Sa Pobla, un equip amb molts jugadors que han començat fa poc, però que han jugat amb molta intensitat en tot moment.

Els locals han defensat molt be i han aprofitat el contraatacs per treure avantatja al marcador. És rellevant la progressió dels consellers, demostrant a cada partit la tasca que realitzen als entrenaments i atrevint-se a provar moviments d’atac nous al partit.

Molts d’ànims pels poblers, equip tècnic, jugadors i pares, l’esportivitat ha primat en tot moment i han jugat donant tot el que han pogut, ben segur que si segueixen fent-ho així obtindran resultats ben prest!.

Ara toca seguir fent feina i millorant dia a dia als entrenaments!

 

C.B. CONSELL BIONORICA

Cronica CB Pollença – CB Consell

Partit disputat dissabte horabaixa a Pollença. Veníem amb un parell de baixes, alguns lesionats i vàrem haver de pujar alguns preminis. Sabíem que el partit seria molt difícil, i que si no el dominàvem des del principi, després ens costaria molt i així va ser. Al descans, rarament només havíem fet 12 punts i això va fer que el Pollença pogués sentir-se més a gust ja que ells desplegaven el seu joc així com volien.
Hem de lluitar durant TOT el partit!

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

DURAN CALVIA 44 – 64 CB CONSELL AQUADIM A

Molt bon partit dels nostres infantils, el començament va ser difícil per al plantejament de l’equip local. Poc a poc ens vàrem trobar més còmodes i a partir d’una bona defensa aconseguírem rompre el partit en el tercer quart. Una victòria merescuda, i a continuar preparant la sortida a, Màlaga de la setmana que ve. Enhorabona a tots!

 

MOLINAR AUTOESCOLA MIGUEL KALET A 47 – 73 CB CONSEL AQUADIM A

Partit jugat aquest dilluns per adelantar la jornada per el nostre viatge a Màlaga. Un partit amb moltes errades en atac, però que la superioritat física ens ha permès tenir més opcions per aconseguir cistelles. Molt bé l’actitud de l’equip local que ha lluitat tot el partit. Un altre victòria que ens atraca a l’objectiu inicial de la temporada. Enhorabona a tots!

123 CONSELL

 

CB.CONSELL

CB Consell 63-74 Artà

El partit del passat dissabte, va ser un partit contra un equip d’un nivell molt paraescut al nostre. Vam començar el partit molt adormits i això va fer que el rival comencés amb un bon avantatge. Tot hi l’avantatge vàrem saber espavilar i aconseguir posar-nos a 4 punts per empatar el partit. Però tot seguit els nirvis varen jugar en contra nostra, que l’Artà va saber aprofitar i aconseguir posar-se a una diferència de 20 punts. Al final del partit nosaltres encara no havíem tirat la tovallola i lluitant vàrem acabar el partit perdent de 11. Ara a seguir fent feina per aconseguir estar din del partit tot el temps. 1, 2, 3 Consell!!!!

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

CB CONSELL LABOLIFE 58 – 60 AMG INMOBILIARIA

Molt bon partit el que en vist diumenge dematí a Consell de les nostres Cadets, hem dominat tot el partit al marcador fins que a finals del darrer quart ens han capgirat el resultat. Bones combinacions en atac, hem millorat molt la puntuació en els darrers partits. Aquesta és l’actitud que hem de tenir sempre. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!!

123 CONSELL

 

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

CB CONSELL ELIS 36-62 SCD HISPANIA

Partit travat dels nostres cadets on l’intensitat només es notava per moments, l’equip visitant ens ha plantat una zona des del primer minut que ens ha fet cometre molts d’errors ofensius. Hem de seguir fent feina per millorar molts d’aspectes per poder arribar als nostres objectius. Destacar un pic més l’ajuda dels infantils que pugen amb noltros!
1 2 3 CONSELL!

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

La Salle Palma 74 – 34 Cb Consell

Resultat massa abultat, però per lesions i baixes afrontam un partit difícil que aguantam 15 min molt bé, però per falta de rotacions no es pot aguantar pressió defensiva ni encert en atac .
Els al·lots es van buidar en defensa tot lo que van poder i aguantar,no se lis pot demanar més, ni tampoc li van perdre la cara al partit en cap moment.
A intentar recuperar totes les baixes i a seguir fent feina.

1,2,3 Consell

 

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

CB CONSELL SA FABRICA DE GELATS 59 – 71 CB BINISSALEM

Mal partit de les nostres sèniors, molt nervioses des de l’inici del partit. Davant teníem un equip invicte i va demostrar perquè no ha perdut cap partit. Vàrem tenir les nostres opcions i en cap moment ens rendirem, queda molta lliga i si continuam fent feina arribaran els resultats.

123 CONSELL

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

BM-BICICLETES CALDENTEY 78 – 54 CB CONSELL

De llarg el pitjor partit dels nostres sèniors d’enguany. Diverses baixes ens va condicionar molt el nostre joc, fet que va aprofitar l’equip de Manacor per guanyar el partit. Poc encert en atac, i en defensa no vàrem poder fer res. L’equip local va tenir un gran percentatge en el tir exterior. Només podem donar l’enhorabona als manacorins i ben segur que a la tornada no serà el mateix partit.

123 CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search