CRONIQUES 15 A 21 DE GENER

PREMINI

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

Uadis Morado – Cb Consell Bj Aluminox

Partit després de les vacances de Nadal disputat amb més ganes que mai. Els nostres nins i nines sortiren al partit molt concentrats i amb ganes de lluitar, no donaren cap pilota per perduda. Molt bones accions d’atac a cistella on la pilota circulava per les mans de tots els jugadors. Son uns nins amb futur, però hem de seguir fent feina per afrontar els pròxims partits. No ens hem d’oblidar que quan hi ha una bona setmana d’entrenaments això es veu reflectit al partit. Donar l’enhorabona per aquesta setmana magnifica i que siguin moltes mes així!

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

CB Consell B BJ Aluminox Blanc – Sa Pobla BC Impremta Bergas

El partit del passat dissabte, va ser el primer partit de l’any i va ser amb molts alts i baixos. Vam començar bastant bé, però a molts moments del partit ens despistàvem i els rivals estaven més espavilats cosa que feia que fossin superiors. Ara seguirem fent feina per estar ficats dins del partit des del principi fins al final. 1, 2, 3 Consell!!!

 

MINI FEM

C.B. CONSELL MAB

Mini Femení 3 – 53 Santa Maria

Dissabte 18 de gener les minis vam jugar contra Santa Maria, dins ca nostra. El rival fou molt superior a nosaltres, cosa que ens dificultava molt tan arribar a cistella com arribar a defensar. Al partit hi va haver moments molt bons, sobretot el darrer quart, on varem córrer i trobarem situacions de cistella molt fàcils. Així i tot, també hi va haver moltes coses que s’han de millorar, com el canvi de xip atac-defensa, treure ràpid abans de que la defensa es col·loqui… i sobretot escoltar i concentrar-se!!

Ànims i a seguir millorant!!!

1 2 3 CONSELL

 

MINI MASC

C.B. CONSELL BELISIMA

Consell 50 – 0 Santa Maria

Primer partit de la segona fase mini a Consell!

El Consell ha començat amb molta intensitat defensiva i efectivitat ofensiva. Els santamariers han lluitat tot el partit, però no han tengut sort amb els llançaments a cistella!

Remarcar l’esportivitat demostrada en tot moment al partit!, ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

Salut.

 

C.B. CONSELL BIONORICA

CB Consell 67-14 CB Santa Maria

Molt bon partit dels nostres nins, vàrem començar defensant molt intens fent que el primer període acabés 29-0. Tot i què els rivals només eren 5 i s’esforçaren fins al final, ens varen fer lluitar fins al final i no es donaran per vençuts ni un sol instant.
Molt bon encert en el tir exterior i molt bones jugades que demostraren la feina feta durant la setmana.

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

Mini Óptica Alfonso 89 – 79 La Salle.

Espectacular començament de partit davant un dels millors equips de la categoria arribant al 2n quart amb un 42-13. Gran defensa i molt encertats amb atac. A la segona part vam acusar l’esforç i el cansament, juntament amb l’encert del rival, va fer que la diferència es reduís als 10 punts finals.

 

A seguir fent feina!!!

 

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL AQUADIM  

CB CONSELL – AQUADIM  87 – 42 AGORA PORTALS HOTEL BOUTIQUE PORTALS HILLS ROJO A 

Molt bon partit dels nostres infantils, encara que ens costàs entrar en el partit, fallant moltes cistelles fàcils. La bona defensa ens va permetre corre i tenir moltes possesions.

La segona part va ser millor en quant a intensidat i encert. Al final 87-42 i arriba la quarta victòria. Gràcies als minis que varen venir a jugar i molts d’ànims a na Maria i en Jorge que se estan recuperant. Enhorabona a tots.

123 CONSELL

 

CB.CONSELL

 

INFANTIL FEM

C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

 

CADETE FEM

C.B. CONSELL LABO’LIFE

 

CADETE MASC

C.B. CONSELL ELIS

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

CB CONSELL 65 – 71 Molinar.

Segon partit d’aquesta segona fase i segon partit que competim fins al final. Parcials molt molt ajustats, on hem perdut per petits detalls, com al de la primera jornada. Hem de ser més disciplinats en defensa i fer menys errades a les passades. Errades al tir exterior, però hem de millorar els entrenaments per aconseguir un millor percentatge al tir. Hem de tenir paciència i millorar un parell d’aspectes. A seguir fent feina. 1,2,3 Consell

 

 

JUNIOR FEM

C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 34  –  53  MOLINAR  

Derrota davant el Molinar en partit on sol competim durant dos períodes. En els altres dos només anotem 4 punts, per la qual cosa amb tots dos parcials tan desfavorables, impossible poder disputar la victòria. En el descans vam poder acostar-nos en el marcador (18_24) però després de la represa un parcial en contra 0-12 buido qualsevol idea de remuntada. Hem d’intentar continuar millorant en defensa i intentar ficar les canastres fàcils.
Continuem tenint la baixa de Laura, a la qual cal afegir ara també la de na Claudia Bermond per lesió de turmell, però l’alegria del retorn de Vera mes la incorporació de Núria Bestard i l’ajuda d’Aina Pizà ens ajuden a compensar tanta baixa.
Pròxim partit Dissabte 25 de Gener 18.00 h. en Alcúdia

 

SENIOR FEM

C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

CB CONSELL SA FÀBRICA DE GELATS 76 – 59 DAKOTA ALCUDIA

Primer partit de la segona fase a ca nostra i si volem aconseguir el nostre objectiu ens hem de fer forts com a locals. Desde l’inici del partit vàrem anar per davant al marcador, amb diferències superiors als 10 punts. El tercer quart ens va costar molt anotar i l’equip visitant es va arribar a posar a 5 punts. Al darrer quart una bona defensa i una bona selecció de tir ens va tornar distanciar al marcador. Primera victòria i seguim fent feina. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

CB CONSELL 74 – 71 RTE ES CRUCE-BASQUET PLA

Després de la victòria de la setmana passada a Santa Maria ens tocava guanyar per poder estar a la part alta del grup. El partit va començar molt bé per nosaltres, i aconseguirem una diferència de 10 punts en el primer quart, aquesta diferència es va mantenir fins al darrer periode, on l’equip visitant amb una forta defensa i encert en atac va igualar el marcador. Al final el millor encert en els tirs lluires i dos bones defenses varen decantar el marcador al nostre favor. Enhorabona a tots!
123 CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search