CRÒNIQUES 18 A 22 FEBRER

INICIACIÓ

CB Consell blau – CB Nord

Fantàstic partit del nostre iniciació blau dissabte matí amb els amics del Bàsquet Nord. Il·lusió, ganes, companyerisme i poc a poc entenent el divertit que és aquest esport. Molt content per la participació de cadascun dels nins/es. 

1, 2, 3… CONSELL

 

Llucmajor – CB Consell blanc 

El grup d’iniciació que va visitar Llucmajor s’ho va passar d’allò més bé. Tots varen participar per igual i a moments compartirem la pilota de manera molt generosa com fan els bons equips de bàsquet. Moltes gràcies Xim, Martina, Anna, Adrià, Luca, Pau, Miquel i Elsa per regalar-nos aquests moments tan divertits de bàsquet pur!!! 

1, 2, 3… CONSELL

 

PREMINI/MINI

CB Consell-La Luna 72 – CB Pollença 86

Partit molt competit, de fet al final del cinquè quart el Pollença guanyava de 2 punts a un Consell que ho ha donat tot.

Molta intensitat a un partit de cistella a cistella sense descans ni aturall, les defenses han estat intenses i al final els contraatacs del Pollença han decidit el resultat final.

Els consellers han competit molt bé tot el partit, llevat del darrer quart. Rés a dir a uns jugadors que ho han donat tot i demostren a cada entrenament i cada partit que evolucionen tècnica i tàcticament.

Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 63 – CB Muro 47

Gran partit de les nostres minis davant l’equip Murer.

La primera part sortirem bastant dormides però realitzant bones accions tant en defensa com en atac. La segona part, fórem físicament superiors i marcarem una gran diferència que es reflectí en el marcador final.

1, 2, 3… CONSELL

 

INFANTIL

Santa Mónica 25 – CB Consell-Aquadim 75

Aquest dissabte es va veure que la feina comença a donar resultats, un partit on vàrem
jugar concentrats, amb un bon ritme i cercant millores en el joc. Contra un rival, amb molts bons arguments, ben treballats tàctica i tècnicament, que en cap moment va abaixar els braços i ens obligà a donar el millor de nosaltres. Encara queda molta feina per fer, millorar detalls tècnics i de ritme. S’ha de continuar millorant als entrenaments, mantenir la concentració i aconseguir que tots els jugadors aportin el màxim. 

1, 2, 3… CONSELL

 

SCD Hispània 61 – CB Consell-Óptica Alfonso 43

El partit va tenir un bon inici i un bon final, però amb totes les errades que varem tenir durant el partit, no va bastar. Varem començar fent un 8 a 0 a favor nostre i varem fallar 5 cistelles totes soles que ens haguessin posat 18 a 0, que només hagués estat mantenir la diferència. Però es varen complicar les coses i les locals es varen posar per davant. Cosa que va fer que ens poséssim nervioses i no ens sortia rés. Vàrem deixar de jugar en equip, no triàvem bones situacions, males passades… Cosa que va fer que les locals tenguessin una diferència de més de 20 punts que feia molt difícil girar el partit. Tot i la diferència ens varem tornar a ficar dins el partit i vàrem donar la cara fins al darrer segon, però no va bastar. Ara ens queda aprendre dels errors i millorar. 

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell-Foz Sports & Events 74 – Sant Josep 77

Segon partit a casa contra un rival sempre complicat, que juga molt bé a bàsquet i amb molta intensitat. El primer quart va començar molt bé, i poc a poc l’equip visitant va reduir distàncies al marcador. Al descans el marcador era 43-33. El tercer quart molt igualat i començam el darrer quart 11 punts per davant. El final de partit molt ajustat, que se’n va dur l’equip de Sant Josep, ens toca continuar fent feina i millorar alguns aspectes defensiu. Enhorabona a tots! 

1, 2, 3… CONSELL

 

Pollença 50 – CB Nord Alcúdia-Consell 59

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell 61 – Pollença 51

Els tres darrers partits ens ha passat el mateix, nirvis, por a l’errada, ansietat…! Que difícil és encaminar aquestes situacions de manera positiva i racional.

Massa errades amb tirs d’alt percentatge i en 1×0!

Ens penalitza molt voler acabar jugades, finalitzar al segon 7 podent-ho fer al 17 de la possessió. Hem d’aprendre a pausar i pensar.

Bona defensa contra un bon equip que ens permet dominar el rebot per poder córrer.

No aturam!!!!

 

CB Consell 73 – Sa Cabaneta 57

Partit amb dues cares molt diferents de l’equip, on passam d’un inici sense ganes, actitud ni atenció, a un ritmo major, treballant des de la defensa per finalment acabar el partit amb una actitud òptima per afrontar qualsevol partit. Sense dubte molt a millorar. A destacar la reacció i les ganes de fer-ho bé dels darrers 7 minuts. 

1, 2, 3… CONSELL

 

SENIOR

CB Consell 66 – Joventut Mariana 47

Després de quasi una mes sense jugar, teníem moltes ganes de sortir a competir el millor possible. I així va ser, un dels millors partits que hem fet independentment del resultat. Molt bona actitud i molta disciplina en atac, això es va veure reflexat al gran encert des del triple, tirs alliberats per bona circulació de la pilota. Hem de continuar així, enhorabona a totes!

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell-Thesis Fontaners 64 – CB Ciutadella 73

Molt bon primer quart de l’equip local, on hem donat molt bona imatge, tant en defensa com en atac. Al segon quart, l’equip ciutadellenc ha apretat en defensa, i millorant el seu encert al tir exterior, ha capgirat el marcador. S’ha jugat amb molta intensitat i encert, per part dels 2 equips. Al descans amb un 30-35, ja es veia la igualtat del partit. Al començament del tercer quart, el Ciutadella ha exprimit molt més la seva defensa i encert al tir de 3 punts, i el Consell, poc podia fer contra la ratxa anotadora del seu rival. Al darrer quart, i després de que l’equip visitant agafara una major avantatja al marcador, els locals, han començat a tenir sort als tirs exteriors i varies accions de 2+1 han anat retallant la diferència al marcador, fins al resultat de 64-73. 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search