CRÒNIQUES 19/20/21 DE NOVEMBRE

PREMINI

C.B. CONSELL – BIONORICA – Santa Maria

Nova jornada dels menuts, seguim millorant poc a poc cada dia. Anam aplicant el conceptes explicats a entreno, seguim disfrutant!
1,2,3…CONSELL 

 

MINI FEM

C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 64 – UE Llosetina 58

Dissabte les nostres nines varen ser capaces de tocar el cel i l’infern a la vegada, però la conclusió final es que tenim els peus enterra. Començam a aplicar els coneixements que adquirim als entrenaments, creant i provocant un joc obert, amb preses de decisions i finalitzacions verticals a cistella. En defensa, menys intensa que en altres ocasions però amb bons rebots defensius.
Enhorabona nines, primer paperet rosa!
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

Sa Pobla 40 – C.B. CONSELL – LABO’LIFE 41

Primera victòria dels nins!!!</span
Al primer període varem sortir molt dormits i acabarem 14-0, a partir del segon període fins al sext varem fer molt bon joc, ocupant bé els espais en atac i compartint la pilota. En defensa varem fer un bon treball, aturant a jugadors físicament superiors.
Molt contents per millorar, aprendre i guanyar.
A pel proper partit.
1,2,3…CONSELL 

 

Artà 47 –C.B. CONSELL – LA LUNA 97

Comença la segona volta, tornem a jugar contra Artà, aquesta vegada al seu camp!
L’equip local ha millorat molt i es veu més consistent en defensa que al partit d’anada. Els consellers han fet els quatre primers quarts amb molta intensitat però poca concentració, en canvi a partir del cinquè s’ha vist un canvi important, els jugadors han començat a provar moviments i ocupar espais, tal com intentem que facin als entrenaments.
Aquest és el camí, no tenir por i aconseguir que els partits siguin un altre entrenament on poder seguir millorant!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

Esporles 33 – C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 84

Primer partit de la segona volta, l’equip local va lluitar tot el partit i va intentar fer el seu joc. La nostra superioritat física es va notar i des de l’inici vàrem dominar al marcador. Molt bona participació de tots els jugadors, hem de continuar en aquesta línia. Enhorabona a tots!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 33 – Calvià 80

Al partit de dissabte els primers minuts vàrem començar dormides, com sempre, però aquesta vegada les nines varen reaccionar a la meitat de segon quart, quan normalment és al final del partit.
A partir d’aquest moment tot i que ja ens guanyaven de 40 va ser un partit molt igualat i competit.
Vàrem acabar la primera part 9 a 52 i el més normal era que ens tancarien el marcador al tercer quart. Però al descans varem fer una xerrada i lis vaig posar l’objectiu que no ens podien tancar marcador al tercer quart. Cosa que a més de complir-ho varen aconseguir acabar el partit sense que ho fessin. Estic content perquè tot l’equip va fer un canvi de xip i totes varen sumar coses per ajudar a l’equip, acabar la segona part 24-28 contra un equip que a casa seva ens va tancar marcador molt fàcil i la primera part a casa nostra també varen ser molt superiors. Aquesta setmana seguirem practicant les coses que ens van ajudar al partit i així al pròxim ja sortir des del principi al 100%.
1, 2, 3…CONSELL

 

Santa Maria 30 – CB NORD-CB CONSELL 80

Bon partit de l’equip. Seguim millorant i recordant conceptes que havíem abandonat.
S’ha de fer més feina en defensa, tant en tècnica com en tàctica individual. Hem d’aconseguir disfrutar defensant així com ho feim atacant! Actitud!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE MASC

Sa Cabaneta 49 – C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL 75

Molt bon treball dels nins, bon ritme i trobam solucions en atac amb un bon encert en el tir, aportam tots anotant tota la plantilla.
En defensa, moments bons i moments dolents. Això ens serveix per seguir treballant.
Destacar el treball de tot l’equip, però principalment de n’Andreu, amb un treball molt bo en atac i una defensa sòlida.
1, 2, 3…CONSELL

 

C.B. CONSELL 79 – Pollença 67

Bon partit marcat des de l’inici per una gran activitat i actitud de l’equip. Bones defenses, tancant el rebot i corrent, el que fa que ens sentim més còmodes. Tot i una petita baixada de concentració, l’equip va seguir treballant fins al final, aconseguint dominar tant la defensa com l’atac, exceptuant el % des de la línia de tir lliure. Seguim creixent i treballant.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Madre Alberta 61 – C.B. CONSELL ELIS 42

Molt bon treball de les nines, defensa intensa, a l’inici ens va costar trobar solucions, però ens varem arribar a connectar.
A las nines les va perjudicar la curta rotació i el desgast físic, tot i això han lluitat.
Elles eren una rotació de 12 i gastaven faltes i entraven en bonus. Una pena el fall als tirs lliures.
Segons l’acta n’hem fallat 20, haguéssim estat allà.
Molt content per dirigir a les nines.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

CB Nord 80 – C.B. CONSELL 49

Partit molt complicat contra el líder del grup, i que té molt clar la forma de jugar, destacar la implicació i l’esforç de les nostres nines, que en cap moment es varen venir abaix i vàrem lluitar durant els 40 minuts, cada dia anam millorant i ben segur que arribaran els resultats. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search