CRÒNIQUES, 2 A 5 DE JUNY

INICIACIÓ

CB Consell blau – Sant Francesc Llops

Excel·lent partit dels nostres jugadors/es que van posant en pràctica tot el que van aprenent a passes de gegant. Satisfacció és la paraula que defineix el bon treball, ganes i il·lusió que aquesta generació hi posa. El futur està garantit!!!

 

CB Consell blanc (Temporada acabada)

PREMINI/MINI

Colonya Pollença – CB Consell-Bionorica

Darrer partit de lliga i per tant, darrer partit amb aquest grup tan meravellós. Normalment a les cròniques xerram sobre el partit jugat el cap de setmana, però avui vull deixar de banda el partit i agrair a cadascun dels nins i nines que han passat per aquest equip, ha estat el meu primer any com a entrenadora principal d’un equip i no he pogut tenir més sort. M’he trobat un grup de gent meravellosa que estic segura que tant ells com jo, hem après els uns dels altres. Esforç, constància i dedicació defineixen aquest equip. Agrair a tots els familiars que sempre han estat aportant el seu granet d’arena. I només em queda donar les gràcies a tots els que m’han acompanyat en aquest camí tan meravellós, des d’entrenadors a directiva, ha estat un plaer comptar amb la vostra ajuda. Espero haver aconseguit aportar el meu trocet a cadascun d’ells i que no oblidin que cada pic que trepitgin una pista, ha de ser amb un somriure enorme. S’acaba aquest camí per començar-ne un altre, tingueu per segur que tindreu una animadora més a les grades seguint el vostre recorregut.

Gràcies infinites a tothom

 

CB Consell-Labolife

 

CB Consell-La Luna (Temporada acabada)

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Temporada acabada)

 

INFANTIL

Ciutat d’Inca 39 – CB Consell-Aquadim 46

 

CB Consell-Óptica Alfonso (Temporada acabada)

 

CB Consell-Foz Sports & Events (Temporada acabada)

 

Campionat d’Espanya

CB Nord Alcúdia-Consell 56 – Real Canoe 65

CB Nord Alcúdia-Consell 45 – Basket Almeda 54

EMB Candelaria 59 – CB Nord Alcúdia-Consell 57

Fer front i competir de tu a tu a les campiones de Madrid, Catalunya i Canàries no sempre passa!!!

Tres partits on la línia entre la glòria i la derrota és tan fina i on els petits detalls i la lesió de na Laura al primer partit, no ens han permès rematar la bona feina que les nines han fet al llarg d’aquesta temporada.

Competir a un campionat d’Espanya t’exigeix estar concentrat i amb una tensió extra els 40 minuts. Hem d’aprendre a pensar en gran i aquesta experiència ens farà créixer!!!

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell (Temporada acabada)

 

CB Consell 62 – Son Cotoner 68

Darrer partit de lliga contra un equip molt intens i amb ganes de competir. El partit va començar molt bé per nosaltres, bons atacs i forts en defensa. A partir del segon quart l’equip visitant es va posar en zona durant els 30 minuts que quedaven, i per part nostre no la vàrem sabre atacar, ens va faltar compartir sa pilota i més encert en atac. Això es va traduir en errades en defensa i cistelles fàcils de l’equip de Son Cotoner. No es va veure el reflexe de la feina feta durant sa temporada. Enhorabona a tots!!!

JÚNIOR

CB Consell-Elis (Temporada acabada)

 

SÉNIOR

CB Consell (Temporada acabada)

 

CB Consell-Thesis Fontaners (Temporada acabada)

 

1, 2, 3……. CONSELL!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search