CRÒNIQUES 24/25 D’ABRIL

PREMINI

Porreres – CB Consell-Bionorica

Els nostres petits jugadors premini varen disfrutar del primer partit d’aquesta temporada. Partit on tots gaudirem d’aquest esport que ens ha unit. Bones defenses, bones finalitzacions i començant a crear joc de manera ordenada i cobrint espais.
1, 2, 3…CONSELL

 

MINI

Sa Pobla 19 – CB Consell-Óptica Alfonso 69

Primer partit de les nostres minis després de tant de temps, ganes, nervis, il·lusió…el resultat és el que menys importa! Tornar veure jugar als nins i nines menors de 12 anys ha estat molt significatiu després de tants de mesos. Enhorabona a tots i totes, per aquesta paciència que heu tengut durant els darrers 12 mesos. Ha estat molt difícil per tots, jugadores, jugadors, mares i pares, entrenadors…però a la fi ja podem tornar jugar! Gràcies a tots.
El partit ha estat molt intens, pràcticament joc continu de pista a pista sense complicacions, no han aturat de córrer en tot moment! Hem vist jugades individuals molt interessants, que és el que toca a aquesta edat.
El manco important ha estat el resultat, els nins han tornat a jugar i ho han gaudit, ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 79 – Santa Maria 68

Comença la competició! Un any després del darrer partit hem pogut veure els nostres jugadors a pista per jugar a l’esport que tan els agrada. Molts de nirvis per part dels dos equips, però sempre amb unes ganes de fer-ho bé i participar increïbles. Els locals han començat millor el partit, però els santamariers poc a poc han entrat al partit i han pogut disputar el partit amb les mateixes condicions.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

CB Consell-Aquadim 35 – Sa Indioteria 64

Partit amb marcador enganyós, ja que va estar molt lluitat fins al darrer quart.
Partit molt intens i emocionant fins al darrer quart dels infantils, sense baixar els braços en cap moment i amb el millor tercer quart de la temporada.
Gran defensa i joc en equip durant els tres primers quarts, exceptuant algun contraatac aïllat del contrari, i moviment de la pilota fins a trobar espais en atac.
Al final el cansament (només 7 jugadors) ens va fer efecte i varen fogir al marcador.
És la línia a seguir, no rendir-se i jugar en equip … molt content amb els nins.
1, 2, 3…CONSELL

 

 

CB Consell 46 – Manacor 57

 

Esporles BC 8 – CB Consell-Foz Sports & Events 59

Hem sortit amb ganes i molt agressius en defensa, el que ens ha permès agafar avantatge ràpidament i tancar marcador a finals del 2n quart. Ara tocar fer feina pensant en el darrer partit davant el rival més difícil de la categoria.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Montuïri 65 –Dakota Alcúdia-CB Consell 83

Victòria important del nostre infantil femení que ens classifica matemàticament pel campionat de Mallorca com a primeres de grup!
En quant al partit del passat dissabte cal destacar que per primera vegada en tota la temporada tenguerem l’equip complet, és a dir a la fi poguérem comptar amb les nostres minis, el que ens va permetre una rotació mes ample i no passar pena per les faltes.
Al principi ens costà agafar diferències al marcador amb un Montuïri molt intens i tancat, però poc a poc i amb feina aconseguirem dominar el marcador per acabar aconseguint la victòria.
Ara a fer feina de cara al campionat!!!
1,2,3…CONSELL 

CADET FEM

Bàsquet Pla 61 –CB Consell 43

Avui hem anat a jugar al Pla ben prest, a les 10 del matí estàvem ja en marxa. El partit ha començat amb moltes dubtes, les errades de les locals han premès al Consell fer un joc bastant consistent. Al principi de la segona part el Pla ha començat a pitjar amb una zona pres molt intensa que ha plantejat moltes dificultats a les conselleres.
L’elevat ritme de joc ha perjudicat a les jugadores del Raiguer, provocant desconnexions del partit que han permès a les locals anar-se’n al marcador poc a poc. Ens hem de concentrar amb els petits detalls, que són molt importants per anotar (passes a destemps, errors d’interpretació, ocupació dels espais), però també entenem que son per mor del cansament acumulat.
Ara toca seguir treballant als entrenaments, per tant a fer feina i millorar dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

Sa Cabaneta 56 – CB Consell-Bip Bip Consell 66

Quart partit d’aquesta fase i quarta victòria, que podria haver estat perfectament una derrota, merescuda a lo millor per com es va desenvolupar el partit, contra un equip molt disciplinat, entregat i lluitador que ens va posar les coses realment difícils.
Respecte al partit, no vam estar l’alçada en cap moment, ja en la ronda d’escalfament es va veure la falta de concentració que es va traduir ja en el començament del partit i que només en moments concrets, sigui per estar encertats des del triple o per errades del contrari ens vam poder distanciar al marcador. Només als 3 minuts finals es va treure aquesta avantatge de 10 punts, on tot el partit va estar molt ajustat.
Moltíssimes pèrdues de pilota, falta de concentració en atac i sobretot una falta d’intensitat en defensa va fer que el partit no es decidís fins els 3 darrers minuts.
Cal seguir fent feina per millorar.
1, 2, 3…CONSELL

 

 

JUNIOR FEM

CB Consell 44 – Sant Francesc Llops 80

Donar l’enhorabona a Llops perquè varen saber llegir millor com s’havia de jugar el partit. La part més positiva es que ningú va patir cap lesió, esperem anar recuperant les nostres lesionades pel següent partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Consell 82 – Sa Cabaneta 47

Darrer partit de la primera volta d’aquesta fase. El partit va començar molt malament pels nostres interessos, parcial 3-11, moltes errades en atac i nervis en defensa. El primer quart va acabar 17-20. A partir d’aquest moment, el partit va canviar, ens vàrem posar les piles en defensa i el parcial del segon i tercer quart va ser 50-13. El darrer quart va estar més igualat. Quarta victòria i l’objectiu està una mica més a prop. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search