CRÒNIQUES 26/27 DE JUNY

INICIACIÓ

Sa Pobla –CB Consell-Colonya Caixa Pollença

Bon partit per tancar la temporada i veure l’evolució que ha fet el grup!!!
Súper contents de veure com creixen i com disfrutem d’aprendre a jugar en aquest joc.
Gràcies als pares i jugadors pel seu esforç i constància durant aquest any.
Ens veim la temporada que ve!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

MINI

Joventut Mariana 22 – CB Consell-Óptica Alfonso 73

Darrer partit de la lliga regular de les nostres minis, el partit va anar molt bé, des del primer minut les nostres nines han estat molt concentrades, fent bons atacs i molt actives en defensa. L’equip de Sóller no va baixar els braços en cap moment i es varen veure molt bones accions per part dels dos equips. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell Labolife 3 – UE Llosetina 53

Darrer partit de la temporada de l’equip. El resultat ho diu tot, tensió i molts de nirvis. Afrontarem el partit com vam poder però no va sortir com volíem.
Com entrenadora puc resumir la temporada dient que és un equip amb ganes d’aprendre, lluitador i amb molt de futur per endavant. Han estat casi quatre anys on hem rigut però també plorat, s’han vist moments molt guapos i que segur que seran inoblidables. Una pena no despedir la temporada així com ens hagués agradat, però hem qued amb la super sorpresa dels nins i pares.
Rés més a dir, que disfrutin d’aquest esport que tant els hi agrada i que aprofitin cada hora, minut i segon del bàsquet.
Bon estiu a tots i sempre molt de bàsquet!
1, 2, 3…CONSELL

 

 

INFANTIL MASC.

Cide 58 –CB Consell 66

Darrer partir d’aquesta temporada i acabam amb bon gust, amb una victòria.
A pesar de no estar l’equip complert, els nostres nins disfrutaren i lluitaren.
Es va veure reflectit l’objectiu com a entrenadora que hem vaig proposar a l’inici, i es que fossin capaços de jugar ells tots sols, sense la necessitat d’un entrenador perquè la cohesió de grup es fonamental per créixer. Ells han crescut, ells són un equip i varen jugar com a equip.
Nins, vos desitj un bon estiu i ens veim per les pistes!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET MASC

Ciutat d’Inca 52 –CB Consell-MAB Obras Públicas 68

Partit molt molt igualat, que s’ha decidit pràcticament al darrer quart. Ha estat un partit d’anar i venir constantment ,amb moltíssimes faltes pitades als dos equips, i anant contínuament als tirs lliures, i ha guanyat qui ha aguantat millor les faltes dels jugadors fins al final i qui ha comés menys imprecisions en atac. Molts contraatacs fallats, canastes fàcils i on noltros hem estat en alguns moments del partit massa permissius en defensa i deixant moltes canastes fàcils en atac. Ens hem duit el partit contra un equip molt lluitador i que ens ha posat les coses molt difícils.
A fer feina pel darrer partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search