CRÒNIQUES, 27 A 30 D’ABRIL

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica mixte (Descansa)

 

CB Consell-Bionorica masculí (Descansa)

 

MINI MASCULÍ

Santa Maria 45 – CB Consell-Optica Alfonso 64

Molt bon partit de tots els jugadors, sortim un poc desconcentrats al principi però sabent quina era la nostra feina i com havíem de jugar aquest partit. Llevat del primer període on els rebots pareixia que ens feien por, els altres vam lluitar per ell i aconseguirem dominar el partit fent que poc a poc la nostra avantatge augmentés.

Molt bona actitud el 90% del partit!

TORNEIG TIM ANDORRA 2019 EQUIP MINI MASCULI CB CONSELL-AQUADIM

Divendres l’equip mini va partir cap a Andorra a jugar el torneig TIM, ha estat una experiència fantàstica, on els nins han disfrutat de cada moment. El primer partit va arribar dissabte matí contra un bon equip CB Maristes de València, el resultat molt igualat 45-50 a favor dels Valencians. El segon partit contra AB Vendrell 1, va ser el més complicat de tots els que vàrem jugar, un equip molt igualat al nostre que va treure profit de les decisions arbitrals. Al final 43-67 a favor seu. A partir d’aquest moment va canviar la nostra participació al torneig, primer varen arribar els concursos de triples i 2ball. Ens classificam per les dues finals. Següent partit contra CB Vilassar de Mar Negre, resultat final 25-60 a favor dels nostres i ja amb unes altres sensacions, tornam a ser l’equip que competeix a Mallorca. Jugam les finals dels concursos i n’Eloy queda campió de triples i l’equip de Xisco i Àlex queda campió del 2ball. Ens quedava només un partit i el vàrem disfrutar al màxim, davant teníem al AE Minguella i el resultat final va ser 81-42 a favor nostre, un 10 per tots els nins que varen passar-ho d’allò més bé durant tot el torneig. Vàrem fer nous amics i tot va sortir super bé. Gràcies a l’organització del torneig, i a tots els que varen fer possible aquesta sortida.

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 72 – Joan Capó 41

Avui dissabte ens hem trobat a les 10h a Consell, agrair abans de rés la matinada de les jugadores i familiars de Felanitx per poder arribar a temps! Les jugadores del Joan Capó han jugat molt intenses, com sempre fan, però poc a poc el desgast físic i, sobre tot, les personals de les seves jugadores més importants les han penalitzat impedint mantenir la seva defensa tan intensa. Encara així no han baixat els braços en cap moment, demostrant una gran força de voluntat.

La nostra enhorabona a totes les jugadores, tant les locals com les visitants, ens han fet gaudir de un matí de bàsquet. Felicitar com sempre a les preminis, cada entrenament donen el 100% Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis (Descansa)

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 97 – Pollença 37

Bon partit de tots els jugadors on tots varen entrar a les rotacions de canvis sense davallar la intensitat en defensa.

Parcials molt igualats 28-9 27-9 20-8 22-11, on no varem davallar el nivell defensiu en cap moment, i en atac no deixaren de córrer.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

Dakota Alcúdia 133 – CB Consell-Bip Bip Consell 51

Partit de la jornada jugat en dimarts a les 20.30, partit sense historia, amb un equip no molt més superior a noltros, però si amb les idees molt clares.

El partit es va acabar al primer quart, parcial de 40 a 13, i a partir d’aquí varem anar provant coses, diferents defenses i diferents sortides de pressió, i practicar coses pels següents partits.

No vam defensar rés i el balanç defensiu nostre tampoc va existir, i es va traduir en un contraatac rere un altra.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

 

CADET FEMENÍ

Pollença 96 – CB Consell-Dibautoplus 53

Partit molt intens i igualat de les nostres nines durant els dos primers quarts. Ens vam anar al descans amb 8 punts a baix, però jugant molt bé.

Però a l’inici del 3r quart varem jugar el nostre pitjor bàsquet, ni vam ser intenses en defensa ni vam estar encertades de cara a cistella. La distància es va incrementar en 30 punts de desavantatge. I en l’últim quart va ser un pur tràmit i va finalitzar el partit 96-53.

Toca continuar treballant per a tornar a la senda de la victòria.

1,2,3 CONSELL

 

CB Consell-Dibautoplus 45 – Sant Francesc Llops 43

Després de diversos partits on ens hem quedat a les portes d’aconseguir la victòria, a la fi ha arribat. Des del principi ha estat un partit amb moltes errades i pocs punts. Al descans empat a 21, el tercer quart hem continuat amb una bona defensa i només ens han ficat 6 punts. Final de partit molt igualat, a falta de 8 segons hem aconseguit la cistella que ens donava la victòria. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Lliga acabada)

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas (Descansa)

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Lliga finalitzada)

 

Àgora Portals 84 – CB Consell-ElectrocomInca 67

Partit després d’una setmana d’entrenaments complicats degut a les festes, viatges, etc, i a casa d’un dels equips de dalt de la competició. Sortirem massa tranquils i els locals agafaven una important distància en el marcador. Al segon quart gràcies a la defensa, robarem 8 balons quasi consecutius i va fer que arribéssim al descans molt igualats. Un tercer quart excel·lent per part dels locals amb molta punteria en el tir exterior va fer que la distància fos superior a 10 punts i que no arribéssim en cap moment a poder lluitar pel partit en el darrer quart. Tot i així destacar la intensitat dels nostres jugadors que defensaren fins el final tot i el marcador.

A seguir fent feina i a pel darrer partit de lliga.

 

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search