CRÒNIQUES 5/6/7 DE NOVEMBRE

PREMINI

C.B. CONSELL – BIONORICA – Bàsquet Pla

Segon partit per als nostres preminis, avui hem vist l’altra cara de l’equip, perduts a pista i sense poder fer el nostre joc. Poc a poc anam ficant petites pinzellades que fan créixer aquest grup diàriament. Continuem treballant i millorant.
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL – LA LUNA 95 – Bahia San Agustin 79

Bon partit a Consell aquest divendres vespre. L’Imprenta Bahia Sant Agustin i La Luna eren els dos equips imbatuts del grup i era el primer pic que es trobaven a la pista.
Per no canviar ha estat un partit on s’ha corregut molt, les defenses han estat intenses i les transicions ofensives l’aspecte del joc més rellevant. Els quarts s’han anat decantant de forma alternativa per cada equip, però al final poc a poc els locals han tret avantatge i s’han dut el partit. Els visitants, com bons representants d’un equip de nivell com el BSA, han demostrat la seva valia tècnica i compromís, enhorabona a l’equip tècnic!
Avui els jugadors de Consell han consolidat a competició el canvi de nivell que estan experimentant aquesta temporada, com sempre el més important és la seva evolució, ara a seguir entrenant i millorant.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

UE Llosetina 4 – C.B. CONSELL AQUADIM 54

Un partit amb molta diferència!
L’únic que puc fer es aplaudir al rival per la seva lluita fins al darrer moment.
1,2,3…CONSELL 

 

Pollença 50 – C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 92

Molt bona primera part dels nostres infantils, defensant molt bé i fent atacs molts ràpids en superioritat. A partir del segon quart el partit es va igualar i l’avantatge va anar augmentant molt poc a poc. Cada dia tots els jugadors estan més involucrats i continuam millorant cada setmana.
Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 21 – Agora 66

Al partit jugat el passat dissabte vàrem anar de més a menys. Començant amb una gran actitud on ho lluitàvem tot, no donàvem res per perdut i poc a poc les coses ens varen començar a anar malament. Pèrdues de pilotes, errades defensives, males passades que varen fer que les jugadores sortissin del partit i a falta de 15 minuts ja havien donat per perdut el partit. A partir d’aquí les jugadores no donaven la cara, no lluitaven i sobretot no defensaven. En tot l’equip només una jugadora va lluitar durant tot el partit i va fer que la diferència no fos més grossa i va ser n’Ariadna Bennasar, que va ser ella que va estirar del carro tot el partit. Enhorabona per la gran actitud. Ara seguirem fent feina perquè no torni a passar.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB NORD-CB CONSELL 83 – La Salle 54

 

CADETE FEM

CB NORD-CB CONSELL 83 – Santa Monica 46

Quan les jugadores de la banqueta et demanen constantment que volen sortir a jugar i les que juguen s’enfaden si les fas asseure, és que les coses funcionen i anam pel bon camí. El grau d’implicació de l’equip es total!!! Feina, feina i més feina!!!
Millorar un poquet més cada dia, és el nostre objectiu.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE MASC

Pollença 119 – C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL 52

 

SCD Hispània 91 – C.B. CONSELL 45

 

JUNIOR FEM

C.B. CONSELL ELIS 47 – Sineu 82

 

SENIOR FEM

Santa Maria 74 – C.B. CONSELL 57

Un altre jornada per les nostres sèniors, cada dia anam millorant i jugant molt millor. Aquest partit va estar molt igualat durant 30 minuts, al descans el marcador era 36-37 a favor nostre. El tercer quart l’equip local va encertar 4 triples i va agafar avantatge al marcador. Les nostres jugadores varen perdre la disciplina en atac, per voler remuntar el marcador ràpidament. Aquests partits ens han de servir per aprendre. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

 

SENIOR MASC

CB Boscos 74 – C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 76

Partit molt igualat, amb moltes alternatives al marcador, on l’equip Sénior va a anar a remolc d’un conjunt ciutadellenc que va jugar molt bé les seves armes durant els primers 20 minuts, per anar al descans amb una diferència de 9 punts (41-32).
A la segona part, després de la preceptiva xerrada per part de l’entrenador i posant en comú les errades comeses, els jugadors visitants començaren a capgirar el marcador, per igualar i fins i tot, posar-se per davant al electrònic.
Al darrer quart, l’equip visitant entrar al darrers 2 minuts amb una avantatja de 7 punts, però l’encert al tir exterior i les pèrdues de pilota feren reduir la diferència per part del Boscos fins arribar al moment clau. Amb 74-74 al marcador i amb 9 segons, l’equip ciutadellenc tenia possessió de pilota, el base local intentà una penetració a cistella però un defensor li toca la pilota, aquesta li rebota a la cama, l’agafa un dels nostres que dona una passada llarga perquè el jugador Toni Moreno, anoti la cistella guanyadora.
Partidàs!!!!
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search