CRÒNIQUES 5 A 9 DE FEBRER

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

UE Llosetina – Cb Consell Bj Aluminox

Partit jugat dissabte dematí a la pista del Lloseta, equip lluitador que no es va rendir en cap moment. Els nostres varen sortir dormits i al principi no sabien a que jugaven, però a mesura que anaven passant els minuts l’equip va despertar i demostraren ser un equip. Gran quantitat de cistelles anotades després d’un bon joc de moviment de pilota entre l’equip. Hem de seguir millorant petites coses que ens falten, per seguir disfrutant tots d’un bon basquet.

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

Consell – Santa Maria

Un partit, el qual i havia una diferència de velocitat que s’hagués pogut ignorar si haguéssim estat durant tot el partit al 100%, però va ser un partit al qual vàrem tenir moments on els jugadors del Consell feien un gran treball amb equip i això és el que importa a aquestes edats que juguin tots.

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

Llucmajor 63 –  41 CB Consell Bellísima

Interessant partit a la pista del Llucmajor! Els locals han començat molt fort i han dominat els primers quarts amb una bona defensa. A partir del tercer quart els consellers han començat a entrar al partit, millorant la seva actitud tant en atac com en defensa, però sense posar amb massa problemes als jugadors del Llucmajor.

Com ja es va comentar al partit anterior, els consellers cada dia van demostrant que milloren i ho faran molt més, per això és molt positiu trobar-nos amb equips potents com el Llucmajor, que ens exigeixen estar concentrats tot el partit per poder optar a fer un paper acceptable.

La falta de confiança quan ens trobem amb aquests equips més forts provoca que els jugadors dubtin del seu propi potencial. És feina nostra, tant dels entrenadors com dels pares, aconseguir reforçar positivament als jugadors, per aconseguir que tenguin confiança amb ells mateixos i estiguin motivats per seguir treballant i millorar dia a dia als entrenaments. Si ho aconseguim després podran aplicar aquests coneixements i actitud a la competició.

 

C.B. CONSELL BIONORICA

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

Sant Josep 66 – 52 Consell Óptica Álfonso

Mala 1a part on hem sortit molt nerviosos i tensos que ha fet que hàgem comès moltes errades que no solem fer. A la segona part ens hem amollat un poc i ses coses han sortit millor.
Hem d’aprendre a jugar amb pressió!!!

Mini Óptica Alfonso 86 – 35  Andratx

Molt mal començament davant un rival amb moltes baixes importants. No hem tengut una bona actitud i en defensa hem abusat de ficar mans fent faltes innecessàries.

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

CB CONSELL AQUADIM A 49 – 91 LA SALLE TRANS-ORION A

Els nostres infantils tenien un difícil partit, i vàrem poder competir durant una gran part d’ell. A falta de 8 minuts per acabar el partit, perdíem de 16 punts, i va ser quan l’equip visitant va jugar millor i va encadenar vàries accions positives. Al final la diferència de 42 punts no va fer justícia a la feina feta per els nins! Enhorabona i a continuar fent feina.

 

CB.CONSELL

SCD Hispania 2006 B 86-57 CB Consell B

El partit contra l’Hispania, va ser un partit amb moltes errades des del principi que poc a poc vàrem anar rectificant. Però l’error més gros varen ser els rebots defensius, que hi havia atacs que agafaven uns 5 rebots i després ficaven cistella. Tot i això, al final del partit vàrem espavilar un poquet, però no va ser suficient. Ara a seguir fent feina per evitar fer aquets errors. 1, 2, 3 Consell!!!

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

CB CONSELL-LABOLIFE 58 –  39 CD MADRE ALBERTA

El millor partit de les nostres cadets en el que duim de temporada, vàrem començar bastant malament, moltes errades en atac i fluixes en defensa. Al segon quart, un canvi defensiu i uns quants bons atacs ens va fer capgirar el marcador. A partir d’aquest moment es varen veure ràpids contraatacs i un joc molt més divertit. Enhorabona a tots!
123 CONSELL

 

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

CB CONSELL bip bip 78 – 58 Pollença

Amb moltes baixes per enfermetats i lesions afrontam un partit difícil contra un molt bon equip,sortim molt mentalitzats com havíem de jugar i feim un gran quart tan en defensa com en atac ( 24-14), segon quart més fluix en defensa i el quart es per l’equip contrari però seguim mantenint un petit avantatge. No aconseguim rompre es partit al tercer quart però si el quart (24-12)
Primera victòria d’aquesta segona fase, on cada partit es decideix per poques diferències per l’igualtat de tots.
A seguir aquesta línia.

1,2,3 Consell

 

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

MANACOR 68 – 58 CB CONSELL-DIBAUTOPLUS
Després d’una setmana d’entrenaments amb molt bona actitud per part de pràcticament totes les jugadores va arribar el “dia de l’examen”
Es va veure un gran canvi en el grup, connectades des de l’inici, actives, concentrades i mostrant a la pista el que s’havia treballat durant la setmana.
Enhorabona , aquesta és la línia a seguir, el que cerqueu arribés només així, treballant dia a dia.
Ara a continuar així, començar a recuperar lesionades (5 en total) per poder arribar als finals de partit amb un major fons d’armari, millor físicament i disfrutant activament tots junts.

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

BM-BUFETE PERELLÓ 42 – 73 CB CONSELL-SA FABRICA DE GELATS

Molt bon partit de les nostres sèniors des de l’inici, ja en el primer quart la diferència era d’11 punts, el segon i tercer quart vàrem continuar amb bones seleccions d’atac i una bona defensa. El darrer quart, va ser diferent, la diferència es va anar retallant, l’equip local en cap moment es va rendir i va continuar competint durant tot el partit. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search