CRÒNIQUES 7/8 DE NOVEMBRE

PREMINI

C.B. CONSELL – BIONORICA

Primer dia de competició per als nostres petits en aquesta situació tan diferent a altres anys. Nerviosos des
del principi però amb molta il·lusió. Donar l’enhorabona a tots per la seva actitud. Ja tenim ganes de començar la següent ronda!

1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

C.B. CONSELL  – LABO’LIFE

Primer dissabte de competició en la situació que ens trobam a causa del COVID-19. Activitat alternativa creada per la Federació per canviar els partits de cada cap de setmana, per una activitat perquè els nins i nines pugui disfrutar de l’esport d’una manera diferent. Un circuit d’habilitats cronometrat per temps, on els nins havien de fer un zig zag, passades entre els companys i anotar cistelles. Donar l’enhorabona als nins perquè hi van posar moltes ganes i va sortir molt bé. Destacar els moments de rialles entre els nins i entrenadores i el companyerisme de l’equip.
A seguir entrenant per créixer com equip i aconseguir superar el pròxim circuit!

1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL – LA LUNA

Hem tornat! després de 8 mesos sense competició l’equip mini ha tornat a les pistes!
La nova situació ens ha duit a un estil de competició molt diferent al que estem acostumats, les distàncies, les mesures de prevenció i la impossibilitat de contactar ens impedeix fer el bàsquet de sempre.

Els jugadors, com sempre, han superat totes les expectatives, s’han adaptat i han fet un esforç impressionant per fer una passa cap endavant i demostrar-mos que amb il·lusió i esforç ho podem superar tot.
També agrair als pares l’esforç que realitzen i la seva confiança amb l’equip tècnic, són temps complicats i confiar-mos els al·lots és un acte molt valent. El club està fent tot el que pot i més per garantir al màxim les mesures de seguretat, continuarem treballant per millorar encara més i
disposar d’un ambient al màxim segur pels nostres jugadors.

Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!
1,2,3…CONSELL 

 

CB Consell-Óptica Alfonso

Primera presa de contacte amb aquest nou format de competició, moltes ganes de fer-ho bé i amb molts de nervis.
A mida que anàvem fent rondes, cada vegada ho fèiem més ràpid i amb més precisió.

La darrera oportunitat de totes férem el millor temps. Ara ens toca seguir millorant, per tornar repetir d’aquí dues setmanes. Enhorabona a totes!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

UE Llosetina 42 – CB Consell-Aquadim 45

Segon partit de la temporada, contra Lloseta i segona victòria dels nins.
Partit amb molts alts i baixos, però amb millor joc, en general, que la setmana anterior pels dos equips.
Comencem el partit amb alternances constants en el marcador, fins a meitat del segon quart, que comencem a realitzar atacs més calmats, i ens vam anar de 8 punts en el marcador.
Un tercer quart amb moltes pèrdues i imprecisions va fer que arribéssim als 3 últims minuts del partit a baix en el marcador.
Els nins van apretar en defensa, i amb uns atacs calmats i ben seleccionats aconseguim emportar-nos la victòria per 3 punts.
1,2,3…CONSELL 

 

Bàsquet Pollença 45 – CB Consell 67

Partit molt irregular, on ens va costar molt poder marcar el nostre ritme i les mini lesions d’un partit van afectar per la falta de canvis.
Partit que anotem errors per a continuar millorant i treballant dia a dia.
El positiu és la victòria, a destacar que l’equip contrari no semblava el mateix que l’equip que ens va visitar la setmana anterior.
1,2,3…CONSELL 

 

Club Sant Josep Obrer 73 – CB Consell-Foz Sports & Events 74

Partit on el rival va sortir molt dur en defensa i va aconseguir 10 punts d’avantatge. Al 2n quart vam reaccionar amb un parcial de +13. Vam mantenir l’avantatge tota la segona part guanyant de 9 faltant 1’30 minuts però un 8-0 en contra i pilota per guanyar del rival ens va complicar el partit.
Hem d’aprendre a jugar els minuts decisius i en atac a moure més la pilota i no estar tan estàtics. Quan ho feim jugam bé però hem de tenir més continuïtat.

1,2,3…CONSELL 

 

CADET FEM

CB Consell-Elis 46 – Ciutat d’Inca Bàsquet 41

Partit Complicat!!!
Al final guanyen les ganes i la lluita però estaria bé que hi fossin tot el partit!!! Hem de millorar molts d’aspectes tant tècnics com tàctics i seguir fent feina.
1, 2, 3 seguim!!!

 

CADET MASC

Ciutat d’Inca Bàsquet 61 – CB Consell-MAB Obras Públicas 67

Segon partit dels nostres cadets, amb la baixa d’en Miguel. El partit va començar molt bé pels nostres, forts en defensa i bons atacs. A mida que passen els minuts, el cansament es comença a notar. Cada vegada més errades en defensa, i atacs més estàtics. Així va arribar el descans, dos a dalt i un respir per descansar. La segona part va ser molt ràpida, molts d’atacs i moltes errades. A falta de 4 minuts, n’Andy va fer la cinquena personal, i només quedaren 4 jugadors a pista. A falta d’1 minut perdíem de dos, i un darrer esforç dels cadets varen aconseguir un parcial 0-8, per tancar el partit 61-67.
Enhorabona a tots i a continuar fent feina!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC.

CB Consell-Bip Bip Consell 63 – Ciutat d’Inca 72

Resultat molt ajustat, partit molt igualat durant tot el temps, que es va decidir per errades nostres, un parell de passades perdudes, errades de marcatge que el contrari va aprofitar amb molt bon encert de la línia de 3 punts, on noltros vam abusar del triple que no vam estar gens encertats…. Just o injust el resultat és el que és i tan sols donar l’enhorabona als jugadors de l’Inca per la victòria i noltros a intentar no perdre la concentració en moments puntuals del partit que ens fan perdre els papers i deixar un partit que haguéssim pogut guanyar perfectament.
El que si m’agradaria, i hem consta que havia gent de la federació al públic, que a més d’ensenyar bàsquet i educació als nostres jugadors, els entrenadors haguessin d’aprovar una signatura que es digués RESPECTE ja que molts no crec que sàpiguen que significa aquesta paraula.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Bàsquet Pollença 67 – CB Consell 32

Partit molt difícil, en el que no vam saber demostrar el que s’havia entrenat al llarg de la setmana. Les imprecisions ens van acompanyar durant tot el partit, fent que remuntar el marcador fos impossible. Un últim quart per a oblidar al que en 10 minuts només vam ser capaços d’anotar 3 punts. Donar l’enhorabona a Pollença que va ser just guanyador.
Si no agafem rebots és impossible poder competir un partit.
Aquesta setmana tornarem a entrenar dur, i esperem que el partit en el nostre «fortí» sigui molt diferent.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search