CRÒNIQUES 8/12/13 DE JUNY

PREMINI

CB Consell-Bionorica – Sineu

L’equip premini va tornar a gaudir d’aquest esport davant l’adversari Bàsquet Sineu. Grans aportacions dels nins i continuarem fent feina per seguir gaudint tots junts a la ma de la millora continua i constància.
1, 2, 3…CONSELL

 

MINI

Binissalem 48 – CB Consell-Óptica Alfonso 70

Partit disputat a Binissalem, dissabte de molta calor, on les nines surten molt concentrades, agafant rebots, pressionant en defensa tot el camp i robant balons…. Anam fent canvis sovint per anar descansant però seguim pressionant i fent contraatacs fàcils, però ja a partir del tercer quart es nota el cansament i començam a fallar canastes fàcils davall cistella i deixam de defensar amb la intensitat que ho veníem fent fins ara. Guanyam tots els quarts menys el darrer. Les nines ho han donat tot contra un equip molt ordenat tot el temps i que ha lluitat fins el final.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

Ciutat d’Inca 32 –CB Consell-Pate La Luna 83

1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 79 – Sant Josep Uadis 29

Partit intens i seriós dels nostres minis. Avui sí ha hagut concentració des l’inici fins al final.
Gran aportació de tots els nostres jugadors davant un rival amb moltíssima qualitat a les seves files.
Enhorabona a tots dos i a seguir treballant.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

Cide 76 – CB Consell-Aquadim 39

Darrer partit de la temporada i no va sortir rés.
Jugàvem contra un equip del nostre nivell, però no hi va haver concentració ni intensitat.
Comencem bé el partit, però a la meitat del primer quart el contrari començar a pressionar la sortida de la pilota, i nombroses pèrdues i imprecisions ens van dur a la mitja part 29 abaix.
Segona part semblant, amb un petit conat de reacció, però amb la duresa del contrari, els petits van acabar per abaixar els braços.
Final de temporada molt estrany, ja que durant tot l’any ens hem caracteritzat per no baixar mai els braços.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell 84 – Manacor 34

Gran partit del nostre equip local, on la unió i la cohesió de grup foren els principals partíceps de la victòria. Bones accions d’atac i defensa.
Ara a seguir entrenant per poder jugar el darrer partit que ens queda.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM.

Megacalzado Ardoi 52 –Dakota Alcúdia-CB Consell 55

Dakota Alcúdia-CB Consell – Liberbank Oviedo 60

Instituto Rosalia 39 – Dakota Alcúdia-CB Consell 51

Fundación Valencia Basket 2000 100 – Dakota Alcúdia-CB Consell 53

 

CADET FEM

Madre Alberta 76 – CB Consell – Elis 33

Darrer partit de les nines, dins la pista de Madre Alberta. El partit va començar molt bé jugant al nostre joc que ens va permetre endur-nos el primer quart. Varem arribar al descans amb el marcador 6 abaix, on ja podíem veure el cansament de les nostres 5 jugadores. A partir d’aquí el
físic ens va passar factura i vam anar per avall, intentarem tot el possible però no va poder ser. Destacar les ganes que varen demostrar les nines dins la pista.

1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

CB Consell-Bip Bip Consell 72 – Sa Cabaneta 64

Arribam a la semifinal amb dues baixes molt importants, sobretot al joc interior i es nota, sobretot al rebot. Anam aguantat la defensa el millor possible, ajudant tots al rebot i encara així són superiors a noltros. Dos primers quarts molt igualats, on els dos equips lluiten com “guerreros” per cada pilota, enterra a per la pilota tots, un partit per veure i molt emocionant. Però el partit es decideix al darrer quart, on amb un desavantatge de 10 punts a falta de 2min, pareix que tenim partit perdut i ens ho jugam tot a un canvi de defensa. PERFECTE. Robam un parell de balons, cistella i a falta de 8 segons pel final empatam 60-60. PRÒRROGA.
I a la pròrroga ens surten uns 5 min perfectes i ens duim el partit. On es podria haver perdut perfectament, però vam saber anar a darrera al marcador i guanyar. Felicitar a l’equip contrari que ho van fer de fabula, lluitant tot el partit fins el final. Ara ens espera una final molt difícil.
A fer molta feina i veurem que passa.

Després d’una XERRADA amb tots, intentant explicar tot el que hem fet malament per intentar millorar, perquè pitjor no ho podíem fer i animar-los perquè queda una segona part i 20 minuts per jugar i pareix que surt efecte. Parcials 26-12 i 23-14 i guanyen el partit.
Però no ens enganem, s’ha guanyat un partit molt difícil, contra un equip molt ben treballat i que no li han perdut la cara al partit i com també van fer a ca seva, moltes més ganes que noltros.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Consell 106 – Son Servera 73

Com era d’esperar partit molt dur on els dos equips volien arribar a la final, però hem guanyat i hem arribat a una final totalment merescuda. Els dos equips han començat molt bé, sobre tot Son Servera que han fet un primer quart casi perfecte, amb 9 triples i pràcticament cap errada en el tir, i noltros no ens quedat enrere 28-27. Però a partir del segon quart, ens hem començat a distanciar poc a poc, moltíssimes faltes per part de l’equip contrari, massa agressius en alguns moments i per tant més tirs lliures a favor nostre. Al començament del tercer quart hem intentat rompre el partit i ho hem aconseguit, als 2 minuts ells ja duien 4 faltes i durant 7 min de quart hem anat contínuament a la línia de tir lliure, i on hem estat molt bé tant en defensa com en atac,a conseguint una diferència de 30 punts. Al darrer quart ja hem anat gestionant la diferència i dosificant als jugadors per la final.
Victòria merescuda, final merescuda.
Ara a rematar aquest final de temporada.
1, 2, 3…CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search