CRÒNIQUES 8/9/10 D’OCTUBRE

MINI FEM

Binissalem – C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA

Gran partit amistós de les nostres minis davant el Binissalem. Hi havia nirvis, però els resultats dels entrenaments sortiren a la llum, amb bones passes i sistema obert ocupant els espais.
1,2,3…CONSELL 

 

JUNIOR FEM

C.B. CONSELL ELIS 19 – Madre Alberta 64

Partit davant un Madre Alberta física i tècnicament molt similar al nostre equip. Amb una gran diferència dins la pista, l’actitud, les nostres nines no estaven centrades en el partit, i a conseqüència, els entrenaments realitzats no es veren reflectits. Toca seguir fent feina perquè el ritme dels entrenaments es vegi reflectit als partits.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 64 – Son Servera Bàsquet 41

Partit molt complicat a l’inici on un millor encert de l’equip visitant li ha donat avantatge. Després d’un temps mort, l’equip local s’ha posat el mono de feina, i ha aconseguit donar la volta al marcador, agafar avantatge i ja no deixar-la anar. A la segona part, el partit ha continuat amb la mateixa tònica, amb intercanvi de cistelles i errors, solventats pel grup del Consell. Queda molta feina a fer i s’ha de seguir treballant.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

UE Llosetina 60 – C.B. CONSELL 34

Segon partit de les nostres sèniors, que a causa de diverses baixes només varem anar amb 5 jugadores al partit. Destacar la tornada a les pistes de na Marga i na Mana, que després d’estar uns anys sense jugar, ens aportaran experiència i podran ensenyar a les jugadores més joves.
Destacar que vàrem lluitar durant tot el partit i no va ser fins la segona part que es varen distanciar al marcador. Enhorabona a totes! Ens veim al partit de tornada.
1, 2, 3…CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search