CRÒNIQUES 8/9 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença – Bàsquet Pollença

Primer partit del grup d’iniciació contra els amics de Pollença. Nervis,diversió i alegria a cadascuna de les accions del partit. Gran espectacle el que vam viure dissabte. Donar les gràcies a Pollença per les facilitats de jugar tants de quarts fossin possibles perquè tots els nins participassin.
1, 2, 3…CONSELL

 

PREMINI

Bàsquet Sineu – CB Consell-Bionorica

Segon partit dels preminis on els nins gaudiren de jugar. Començam a definir el concepte de jugar oberts creant així bones ocasions de finalització.
1, 2, 3…CONSELL

 

MINI

CB Consell-Óptica Alfonso 86 – CB Binissalem 57

Molt bon partit el d’aquest dissabte de les nostres minis!
Si miram el marcador, pareix que va ser un partit fàcil, però no va ser així. Ens va costar molt defensar a l’equip visitant, jugaven molt bé, ocupant molt bé els espais. En atac som un equip ràpid i la majoria de punts varen ser en contraatac. Volem desitjar una ràpida recuperació a n’Aina, na Claudia, na Carla i na Victòria, que no varen poder jugar. Esperam que en poc temps estigueu recuperades! Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

Àgora Portals 85 –CB Consell Labolife 34

Varem començar el partit amb ganes contra un equip superior, sobretot en altura, però a poc a poc les forces es varen anar acabat. Destacar que varem córrer molt, inclús podríem dir que més que l’equip rival, però les errades a l’hora de treure o passar la pilota ens varen passar factura. Cal recordar la valentia dels nostres al enfrontar-se a grups d’edats superiors.
Seguir fent feina per millorar, aprendre i animar als nins per lluitar fins al final.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

Madre Alberta 63 – CB Consell 58

Partit molt igualat, on hem sabut mantenir la calma i fer bon joc. Enfora de factors externs que han fet no entrar dins el joc i continuar el nostre ritme. Gran millora en defensa, bones finalitzacions i bon tirs. Començam a decidir en situacions quina és la millor manera per finalitzar, que no es fàcil!
A falta d’1 minut i mig, anant 14 abaix, els nostres nins han tret forces, no s’han rendit i hem pogut remuntar fins a una diferència de 5 punts.

Per noltros és una victòria veient el procés evolutiu del grup, on s’ha demostrat que la feina en grup i la cohesió són les eines per lluitar, 7 al·lots dins la pista 40 min de joc intens. Perquè cor, passió i físic en tenim!
1, 2, 3…CONSELL

 

La Salle 70 – CB Consell-Foz Sports & Events 71

Semifinals del campionat de Mallorca, que tot i el resultat final vam dominar des del començament, arribant a tenir una diferència de +16. Al darrer quart l’encert del rival i els nervis van igualar el marcador.
Ara tocar gaudir del Campionat de Balears d’aquesta setmana.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Dakota Alcúdia-CB Consell 97 – Sant Josep 69

 

CADET MASC

CB Consell-MAB Obras Públicas 70 – Son Cotoner 71

Segon partit de la segona volta contra un equip que ja ens va guanyar a la primera volta. El partit va començar molt malament, moltes errades en atac i en defensa. L’equip visitant va aconseguir una avantatge de 16 punts. A partir del segon quart vàrem millorar i poc a poc reduirem la diferència.
La segona part va començar igual, un equip de Son Cotoner amb les idees més clares i un bon encert de cara a la cistella. El final de partit va ser una moneda a l’aire que va caure del costat de Son Cotoner. Treballarem per poder guanyar-los a la fase final. Enhorabona a tots.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

CB Consell-Bip Bip Consell 57 – Bahia San Agustin 54

Partit molt ajustat al final, on l’equip rival hagués pogut guanyar perfectament, però van errar el darrer tir.
Bon partit? No, gens ni mica. Emocionant? Si, però no pel joc vist, moltíssimes errades a les passades, falta d’intensitat i concentració en moments decisius del partit que es traduïa en males seleccions de tir, errada i contraatac del rival. Molts nirvis al final, però ens vam endur el partit.
Però no tot ha d’esser negatiu. Guanyar al Bahia? que mos trobem un bahia junior fent-mos zona casi els 40 minuts del partit? molt raro i a la vegada molt senzilla resposta. De moment anam LIDERS 6-0, d’aquesta fase i tant a l’entrenador contrari com noltros no ens agrada perdre ni al parxís. I l’entrenador va motivar de tal manera al seu equip que ens ho vam posar molt difícil, i ens va complicar molt l’atac, només donar l’enhorabona al Bahia per lluitar fins al final.
Noltros? mal partit en general, però si feim una ullada als anys passats aquests partits ajustats els perdíem, i podem perfectament perdre els partits que ens queden, però alguna cosa ha canviat. I els altres equips ho saben i venen motivats per guanyar.
Ens queden 2 partits molt difícils per acabar aquesta fase, que es poden perdre perfectament per que són 2 equips molt complicats, però s’ha de jugar. Però als altres també, venen els líders i ho hem de demostrar.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Sa Pobla 58 –CB Consell 62

Finalment va arribar la tan anhelada victòria que aquestes nines duen setmanes treballant dur per obtenir. La nostra progressió és evident i aquesta victòria ens reforça molt anímicament.
Aquests entrenaments extres que portem unes setmanes realitzant estan començant a donar resultats.
Esperem que aquesta millora es mantingui en els partits que ens queden, i poguem gaudir d’aquest preciós esport.
1, 2, 3…CONSELL

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search