CRÒNIQUES 9/10/11 D’ABRIL

INFANTIL MASC.

CB Consell-Aquadim 4 – Son Cotoner 54

Segon partit de la segona fase, i els menuts encara de vacances…
Partit contra Son Cotoner, equip molt gran físicament, però tècnicament no superiors a nosaltres.
Els nins van sortir atemorits i sense fer cas de les indicacions. No jugàvem bàsquet … i fins al final del segon quart no va haver manera de fer el nostre joc.
Un cop ens van tancar marcador, sembla que vam començar a jugar a qualque cosa.
De les derrotes s’ha d’aprendre més que de les victòries.
1, 2, 3…CONSELL

 C.B. CONSELL 

CB Consell 43 – Campos 55

Després d’una setmana molt bona d’entrenaments arribam al partit amb bones sensacions, però les nostres errades en defensa i les nombroses pèrdues de pilota i no anotar les cistelles fàcils d’1×0 i 1×1 han decantat el partit cap l’equip visitant.
Esperam que els nostres al·lots venguin amb més força el pròxim partit.
Seguirem treballant i recuperarem l’actitud que teníem a la primera lliga.
1,2,3…CONSELL 

 

CB.CONSELL – FOZ SPORTS & EVENTS

Bahia San Agustin 82 – CB Consell-Foz Sports & Events 60

Partit perdut davant el millor equip de la categoria. Hem competit bé els tres primers quarts però al darrer no hem pogut contra un equip molt superior físicament.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Sa Pobla 43 – Dakota Alcúdia-CB Consell 74

1,2,3…CONSELL 

 

CADET MASC

CB Consell-MAB Obras Públicas 53 – Ciutat d’Inca 48

Tercer partit d’aquesta fase, i davant un equip que ja coneixíem de la primera part de la lliga. Som dos equips molt igualats, i així s’ha vist al marcador. Els nostres cadets sempre intenten fer-ho el millor possible, i encara que a vegades ens costa ser disciplinats i jugar com ho feim als entrenaments, aquests al·lots tenen la millor intenció de tots! A continuar fent feina i ben segur que tot sortirà millor. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET FEM

CB Consell 40 – Ciutat d’Inca 55

CB Consell-Elis 40 – Ciutat d’Inca 55
Partit amb poc ritme que va resoldre l’equip que va tenir més constància i encert amb les seves accions. Poca intensitat i concentració defensiva llevat d’alguns moments del 3r quart. Hem d’aprendre a jugar amb el hàndicap de només ser 5 jugadores i millorar molts d’aspectes tant tècnics com tàctics.

Seguim!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

CB Consell-Bip Bip Consell 73 – Ciutat d’Inca 62

Un gran partit per part dels dos equips, on qualsevol dels 2 podia haver guanyat. Han competit molt bé fins el final els dos equips.
Noltros hem començat un poc “fallons” en atac i fluixos en defensa però els dos equips hem fet moltes errades fàcils davall cistella (12-17). El segon quart ha estat molt disputat on cada possessió durava massa poc i anàvem de cistella a cistella (23-23). Ha estat al tercer quart on hem pogut rompre una mica el partit, ells no han estat molt encertats des del triple, i noltros si. Hem tancat millor el rebot i així hem pogut controlar millor els nostres atacs (22-12).
Darrer quart intentant controlar millor i més temps els atacs, però a vegades seguim jugant un poc precipitats (16-12). Molt bon partit on hem sabut anar darrera al marcador i no davallar mai els braços.
A seguir en aquesta línia.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

La Salle 103 – CB Consell 38

Partit molt important per a les nostres jugadores que van donar la cara i van competir davant un rival físicament superior. Van demostrar l’augment de nivell tècnic/tàctic, que es va començar a veure la setmana passada contra Sa Pobla.
Molt orgullós de l’esforç de les nines i seguirem així, que aviat arribarà la victòria. Seguirem treballant dur.
Hem de seguir treballant de cara al següent partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Muro 82 – CB Consell 86

Tornam a la competició després d’una jornada de descans i jugam a una de les pistes més difícils de tota la lliga.
El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts. L’equip local va anar al capdavant del marcador durant els primers 27 minuts, al final del tercer quart aconseguim la nostra primera avantatge a l’electrònic, a partir d’aquest moment, vàrem comandar el que quedava de partit. Enhorabona a tots el nostres jugadors, tots varen estar molt implicats en el partit, demostrant que som un gran equip!
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search