Cròniques, 9 a 13 de maig

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club – Sa Pobla

Partit amistós disputat contra els companys de Sa Pobla. Aquesta vegada ens ha costat acostumar-mos a la pista llarga, no hem mogut la pilota com solem fer i en defensa no aconseguíem mantenir els marcatges. El proper segur que anirà millor.

CB Consell-Bionorica – Sa Pobla

Molt bon partit de l’equip. Els jugadors han sabut posicionar-se en l’atac i van entenent cada vegada mes aquests conceptes. Ens falta treballar la defensa, que a vegades ens despistam, però a seguir amb la mateixa dinàmica!

 

CB Consell-Elis

SCD Hispània 75 – CB Consell-BfCartMallorca 70

Partit molt disputat a la pista de l’Hispània! Els locals han plantejat un partit molt seriós, han aprofitat la seva velocitat i potència física al contraatac. Amb aquests contraatacs i una molt bona feina del rebot ofensiu han aconseguit compensar les bones accions del Consell, que encara que no s’ha despenjat del partit en cap moment, tampoc ha amenaçat seriosament a l’Hispània.

Ens queda seguir fent feina i entrenant per millorar aquests aspectes.

 

CB Consell-Labo’life

 

Sa Indioteria 37 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 27

El partit jugat el dimarts va ser l’ajornat de la setmana passada. Vàrem jugar molt bé, tenint moltes opcions de tir, però la pilota no va entrar. En canvi les locals varen aprofitar les seves ocasions i ficar gran part dels tirs. Això va ser també perquè la nostra defensa va ser un poc fluixa i tiraven moltes vegades de davall la cistella sense defensa. Tot i això les nines varen fer un bon partit i no varen afluixar en cap moment.

CB Consell-La Luna 70 – Español Ugui 51

Un gran partit entre dos equips que van lluitar fins el final. Un partit amb un ritme impressionant tot el temps, unes defenses al limit, lluitant tots cada pilota dividida… Es van veure dos grans equips dins la pista, lluitant cada pilota, cada rebot, cada passada, amb gran intensitat. La clau va ser no baixar la intensitat defensiva en cap moment del partit,f ent canvis continus des de la banqueta per seguir al mateix nivell defensiu, provocant errors en el tir i en les passades, aconseguint moltes cistelles al contraatac. Tots els quarts lluitant cada punt, cada defensa sense baixar intensitat en cap moment.

Una gran victòria dels al·lots que es van “buidar” físicament, i que ho van donar donar tot a la pista.

Enhorabona al·lots.

Molinar 12 – CB Consell-Aquadim 62

Un bon partit per part des nostres a on es varem aconseguir jugar be tant atac com en defensa, també es va posar en pràctica coses que es du un temps fent entenent , content per una altra victòria i el gran progrés que han demostrat es nostros jugadors.

CB Consell-Óptica Alfonso 83 – Esporles BC 37

Un dels darrers partits d’aquesta temporada, on vàrem posar damunt la pista la feina feta aquestes setmanes, vàrem pujar jugadores minis, cercant que entrin a dinàmica de competició amb les més grans, i també com un premi a la gran feina que fan amb l’infantil B.

Va ser un partit on dominarem clarament la primera part del partit i el darrer quart, el tercer quart no vàrem fer la nostra feina i el parcial va ser de 15 a 15. Els moments que ens relaxam no jugam com volem, i l’equip d’Esporles ho va aprofitar, Esporles és un equip amb molt bona dinàmica i ben treballat, amb un parell de jugadores amb un gran bàsquet.

Per la nostra part seguim amb baixes als partits, algunes de llarga duració com na Carla i na Neus Campins, amb l’ajuda de les jugadores de primer any i les minis milloram cada partit, és una llàstima que la competició estigui tan mal plantejada, perquè si haguéssim fet la segona volta, que per l’organització de la Federació ens varen llevar, deixar que només jugàssim una primera volta de la segona fase, segurament ens hauríem enduit alguna sorpresa, però bé, ara el nostre objectiu és fer feina de cara a la temporada vinent. Continuam fent feina.

Santa Mònica 31 – CB Consell-Bip Bip Consell 32

Partit d’infart de les infantils. Les locals varen començar molt ficades al partit agafant una avantatge de 10 punts que varen mantenir quasi tot el partit. Tot i la diferència de punts, les nostres no varen deixar de lluitar en cap moment. Gràcies a això, a falta de 2 minuts ens vàrem posar a 5 punts aconseguint retallar la distància. Això va fer que les locals es posessin nirvioses i cometre errors que les nostres varen aprofitar. Aconseguint que a falta de 30 segons posar-nos per davant per primer pic.

Les locals varen tenir oportunitat de posar-se un altre vegada per davant tirant tir lliures, però la pilota no va entrar i després de barallar-nos pel rebot el temps va acabar aconseguint la victòria amb una gran remuntada. Enhorabona a les nines per la gran feina i no baixar el ritme durant el partit.

CB Consell-Fusteria Comas

CB Consell-Master D

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search