CRÒNIQUES DE 14 A 17 DE NOVEMBRE

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

CB Consell B BJ Aluminox Blanc – BM Cronomotor vermell B

El partit del passat dissabte, va ser un partit on el contrari va començar amb una diferencia bastant grossa de nivell cap a noltros. Però poc a poc vàrem anar igualant el nivell i acabar el partit amb un gran nivell els dos equips. Apart d’això, els nostres jugadors varen començar a juga en equip, passant la pilota, corrent… Ara seguirem fent feina per per anar millorant. 1, 2, 3 Consell!!!! 

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

Consell 64 –  18 Bahia San Agustín 

Aquest cap de setmana, les minis vam jugar contra Bahia San Agustín al nostre camp.

Va ser un partit on, tant les nines com el públic van poder gaudir del nostre joc. Les jugadores hi van posar intesitat en atac i en defensa desde el principi del partit fins al final. Tot i axí cal seguir treballant i millorant.

Enhorabona a totes!

1,2,3 CONSELL!

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

B. Manacor Negre 19 – 69 CBC Consell Bellísima 

Partit molt intens i jugat amb moltes ganes per part dels dos equips. Els consellers han jugat un bon partit defensivament, no han deixat pujar la pilota al Manacor amb tranquil·litat i han aprofitat les seves errades per anotar amb facilitat.

Els jugadors locals no han baixat els braços en cap moment, han lluitat molt i han demostrat que molt prest podran competir amb qualsevol.

Ara toca seguir fent feina i millorant dia a dia als entrenaments!

 

C.B. CONSELL BIONORICA

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

Basquet Manacor 95 – 63 CB Consell Aquadim

Espectacular partit el viscut en Manacor, un equipo molt ben entrenat i amb  una intensitat espectacular que mos ha passat per damunt, amb un fisic molt inferior.
Aprenguent que les exuses en el deport no son veraces.
Només els que volen i s’esforcen poden aconseguir objetius.
Aplaudir l’intensitat i l’entrega del rival, i donar les gracies per la lliçó apresa.
Agrair als nostres companys del infantil: Jose Andrés i Willy i del mini: Alex que mos ha ajudat en el partit.

A seguir aprenent i disfrutant de la competició per seguir creixent com ha esportistes i com ha persones.

 

CB.CONSELL

Dakota Alcúdia 64 – 49 CB Consell

El partit contra el Dakota va ser un partit on varem estar molt igualats gran part del partit menys al principi i al final. A causa d’aquestes dues baixades d’intensitat es va marcar la diferència del marcador. Apart d’això el partit va tenir molta intensitat pels dos equips i va ser un partit interessant. Ara seguirem fent feina per millorar per la tornada. 1, 2, 3 Consell!!! 

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

CB Consell  CAIXA COLONYA POLLENÇA 82 – 32 Sa Cabaneta Oliric 

Un molt bon partit de ses infantils de Consell! El marcador no ha reflexat la bona feina que ha fet l’equip visitant, les jugadores de Sa Cabaneta han lluitat tot el que han pogut, sense baixar els braços en cap moment, ànims que la pròxima segur que anirà millor! Ha estat un partit on les jugadores que de vegades tenen menys minuts han pogut demostrar que la feina que fan als entrenaments té el seu resultat als partits. 

Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

 

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

Lloseta 78 – 51 Consell ELIS 

Partit molt intens davant els actuals líderes del grup. Varem fer una molt bona feina els 2 primer quarts, peró encara aixi varem anar  al descans amb una desavantatge de 12 punts.
Com ve sent una hàbit habitual dels nostres partits sortim dormits en el 3 quart i mos varen fer un parcial de 9-0.En el darrer quart ho varem intentar però males acciones defensives mos condemnar.
Per finalitzar el partit amb una desavantatge de 27 punts.
Partit amb molts de fallos de concentració  i pèrdues de balon. Amb feina  ho arreglarem.
1 2 3 CONSELL

Consell ELIS 54 – 60 Sant Francesc Llops 

Els primers quarts sortim amb molt poca intensitat, cosa que aprofita el  nostre rival per establir un parcial de 9-17 en el 1 quart i arriba al descans 20-31.
Al final varem donar amb la tecla per sortir enxufats en el 3 quart realitzant un parcial de 17-9, que ens feia estar molt aprop en el marcador. Amb un nivell de intensitat molt alta.
El marcador va estar igualat fins els darrers minuts, en els quals no vam saber llegir correctament lo que necessitava el partit en aquell moment. Però l’equip es va volcar en la pista i es algo que mos fa sentirmos ilusionats, per lo que ens poeden depararmos els seguents partits.
Partit que tenguerem un molt mal dia de aprop del aro amb un 24% en tirs de campo. Seguirem treballant per millorar.
1 2 3 CONSELL

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

Bip Bip Consell 95 – 30 Porto Cristo 

Partit trampa,partit on venim relaxats i confiats,intentam defensar fort els dos primers quarts i rompre es partit(27-4 i 21-11),ho aconseguim defensant molt be i sortim ràpid al contraatac.Trobam bones posicions de tir però feim molt baix percentatge de tir.

Tercer quart seguim amb la mateixa intensitat(31-7) agafant rebot defensiu i sortir ràpid. Molt bon partit ,a millorar es percentatge de tir.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

 

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 46 – 41 SCD HISPANIA 

Partit molt igualar amb continues alternacions en el marcador. A els dos equips mos va costar molt entrar en el joc (final del primer període 4 – 2), però a partir del segon període ja aconseguim estar els dos més acerats, arribant al descans empatats a 18. En la reanudació la igualtat va ser constant, fins que faltant 6 minuts del final aconseguim un parcial de 12-4 que va permetre aconseguir aquesta primera victòria.

LA SALLE PALMA GESTORIA MARCH  69 – 32 CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 

Derrota contra La Salle en un partit en el que varem compatir durament la primera part, arribant a guanyar el segon quart (8-12) i amb un bon resultat al descans (27-19). Però no varem poder mantenir en la segona part la intensitat defensiva, i afegint l’encert rival en els triples ens va dur al resultat final.

Lamentar la lesió de na Vera just al iniciar la trobada que es va doblegar el turmell i a la que desitgem una rapida recuperació.

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

CIUTAT D’INCA BRI INSTAL.LACIONS 61 – 59 CB CONSELL SA FABRICA DE GELATS 

Primer partit de la segona volta, el partit va començar bastant igualat entre els dos equips, intercanvi de cistelles va fer que la diferència fós de només 2 punts al final del primer quart. El segon periode va continuar amb la mateixa dinàmica i  al descans l’equip d’Inca mandava al marcador per 5 punts.Al tercer quart ens va costar molt trovar sa cistella, i la diferència augmentava fins als 10 punts. En el darrer quart, una bona defensa i més encert va fer que en el darrer minut el marcador fós a favor nostre. Una darrera acció per part d’Inca, que ficava un triple, va donar la victòria a l’equip local. Molt bones sensacions de cara a aquesta segona volta. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

CB CONSELL 93 – 47 UNIO ESPORTIVA LLOSETINA B 

Molt bon començament dels nostres seniors, un parcial 16-4 en 5 minuts feia preveure un bon partit dels nostres. A medida que passaven el minuts Lloseta es trobava millor dins el partit i anava reduint diferències, Al descans només guanyàvem de 12, i teniem vàries baixes per lesions. A la segona part varen agafar protagonisme els juniors que havien vengut a ajudar, i poc a poc se va rompre el partit. Al final del tercer quart la diferència ja era de 26 punts i al darrer quart no vàrem baixar el ritme i la diferència va augmentar fins als 46 punts. Enhorabona a tots!!

123 CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search