CRÒNIQUES DE 17 A 20 D’OCTUBRE

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

Mini Femení 61 – Sa Cabaneta 78 

Dissabte 19 d’octubre les minis vam jugar el primer partit de lliga dins el nostre camp, contra Sa Cabaneta. Es van veure grans millores, tan individuals com col·lectives, així i tot hem de seguir fent molta feina. Amb atac, hi va haver moltes bones jugades i vam saber veure els espais. En defensa, ens va costar molt baixar a defensar, i per això les jugadores de l’altre equip van tenir moltes oportunitats de contra-atac. La major part del partit vam saber jugar, excepte el darrer quart, on es va veure el cansament de les jugadores.
Ànims i a seguir millorant!!
1 2 3 CONSELL 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

C.B. Santa Maria 8 – CBC Consell 59

Primer partit de lliga a la pista del Santa Maria!

El Consell ha començat amb molta intensitat defensiva, no ha permès al rival pujar la pilota amb tranquil·litat i li ha provocat fer moltes errades al seu camp, que els consellers han aprofitat amb anotacions relativament ràpides. Els santamariers han començat molt dubitatius, no han pogut demostrar la qualitat que sempre assessora l’equip del Raiguer, segur que poc a poc ho aconsegueixen!

Després d’una pretemporada on l’equip ha fet molta feina no queda més que felicitar-los i animar-los a continuar d’aquesta forma.

Remarcar l’esportivitat demostrada en tot moment al partit!, ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

Salut!

C.B. CONSELL BIONORICA

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

C.B Consell Optica Alfonso 76 – 91 La Salle
1r partit de lliga i tot i els problemes amb les lesions, hem plantat cara a un dels millors equips de la categoria.

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

La Salle Palma 74-24 CB Consell Aquadim

Els nostres infantils varen visitar la pista de La Salle.

Realitzant un partit amb bona actitud, poc a poc anam a fiançant nous coneixements i aplicant als partits les situacions entrenades.

Agrair la ajuda i gran esforç que com a cada partit realitzen els minis (Bruno i Sergi Moreno -de primer any aquest darrer-)  i Guiem (Willy) del infantil que entrena en Vicenç que a demés de juga ver s’horabaixa. 

A seguir disfrutant i aprenent!

CB.CONSELL

CB Consell 48-68 Sa Pobla BC

El partit del passat dissabte va ser el primer partit de la temporada a casa. Va ser un partit on varem començar molt malament. Un joc individual, males decisions, mala defensa… i a causa d’això vàrem acabar la primera part amb una diferència de 18 punts. Després del descans els nins varen tenir un canvi de xip on varen començar a jugar amb equip, a entrar fins a baix, a tenir una intensitat defensiva elevada… i gràcies a això, al final del partit varem acabar amb una diferència de 20 punts, es a dir que el contrari només va ficar 2 punts més que nosaltres. Si haguéssim començat des del principi amb l’intensitat de la segona part, ves estat un partit molt diferent. Ara a seguir fent feina per seguir millorant. 1, 2, 3 Consell!!! 

 

INFANTIL FEM.

C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

CB Consell caixa colonya Pollença 40 – CB colonya Pollença 45

Partit amb molta intensitat i amb poca precisió per part dels dos equips. Massa errades baix les cistelles, el qui va fer manco errades s’en va dur el partit. Hem de millorar molt en les transicions atac-defensa i en saber llegir els tempos del partit. 

Ànim i a seguir!!!

CADETE MASC.
C.B. CONSELL LABO’LIFE

CB CONSELL-LABOLIFE 53 – CD MADRE ALBERTA 50

Segon partit de les nostres cadets, havíem de millorar l’actitut del primer partit i encara que el primer quart va ser una continuació del primer partit. A partir del segon quart va canviar la dinàmica del partit, poc a poc en defensa vàrem millorar i es va començar a veure sa feina feta als entrenaments, començam a corre i en atac jugam obertes. Al final 3 punts de diferència i primera victòria de les nostres cadets!! Segur que continuarem millorant a mida que pasin les setmanes. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL

 

CADETE FEM.
C.B. CONSELL ELIS

SANT JOSEP  93 –  CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 32

Difícil partido en la pista de Sant Josep, ante un equipo con muy buena defensa y muy acertadas en ataque. El buen inicio fue un espejismo, ya que los primeros parciales (0-2) (2-5), quedaron como una anécdota después de encajar un 18-0 y llegar al final del primer periodo (25-12). El resto de partido se encajaron parciales similares y en consecuencia el resultado final. Nos esta costando anotar canastas (incluso de tiro libre, 4 convertidos de 22 intentos) y hemos de conseguir ser mas agresivas en defensa. 

Tuvimos la bajas de Xisca y Laura, y el refuerzo, debutando en la categoría, de las cadetes Cata y Miriam.  

Anotadoras:  Claudia B. 3, Iryna 7, Marina , Claudia S. , Victoria 2 , Marta 3, Neus 3, Paula 7 , Vera 7, Cata, Miriam.

JUNIOR MASC.

Consell bip bip

CB CONSELL bip bip 81-Cb Capdepera 78.

Partit molt emocionant fins al darrer segon,on qualsevol dels dos equips podía haver guanyat.

Surtim be peró als pocs minuts ens veim desbordats per un equip molt intens en defensa i molt rapid al contraatac que ens agafen cada vegada al balanç defensiu ,intentam reaccionar peró acabam primer quart 20-32,casi un marcador de mitja part.

I anam arrossegant aquesta desavantatge fins el tercer quart ,que acabam 17 punts abaix . I com sempre deim, som capaços del pitjor i de lo millor,de superar-nos i no deixar de creure que els partits duren 40 min.Feim un parell de canvis que ens donen resultat,correm,encertam de 3,agafam rebots,sortim al contraatac… un quart casi perfecte i feim un parcial de 32-12 i ens duim la victoria.

Gran victoria davant un gran equipo.

A seguir en aquesta línia.

1,2,3 Consell.

 

JUNIOR FEM.
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

 

SENIOR FEM.
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

CB CONSELL-SA FABRICA DE GELATS 68 – TECSALUD 64

Segon partit de les nostres sèniors, i primer partit que jugam a casa. Enfront un equip que l’any passat ja ens va guanyar els dos partits que vàrem jugar. El partit no va començar bé, al descans 8 abaix per ses nostres. El tercer quart no va millorar i la diferència arribà als 15 punts. A partir d’aquest moment, un molt bon encert des de la línea de 3 i  una bona defensa en zona, ens va permetre capgirar el marcador i  aconseguir la primera victòria d’aquesta fase. Enhorabona a tots!

123 CONSELL

 

SENIOR MASC.

CB Consell 

GRUPO PUMA SANTA MARIA 65 – CB CONSELL 75

Un nou partit dels nostres sèniors, la dinàmica positiva des de que va començar la lliga fa que els partits surtin bé des de el començament. al descans el marcador ja era positiu al nostre favor. El tercer quart la diferència va augmentar fins als 20 punts. En aquest moment l’equip de Santa Maria va començar a apretar en defensa i unes males eleccions en atac i una falta de intensidad en defensa va fer que el marcador se ajustàs. Al final 10 adalt i quarta victòria dels sèniors. Enhorabona a tots!

123 CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search