CRÒNIQUES 22/23 GENER

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 85 – La Salle Palma 80

Primer partit de la segona fase, davant un equip molt complert. L’inici del partit va ser molt bo, dominant el rebot i cercant situacions d’avantatge en atac. Al descans el marcador era 54-31 a favor nostre, la segona part es va complicar, l’equip visitant va augmentar la seva intensitat en defensa i ens va provocar errades que a la primera part no vàrem fer. Un bon final de partit, ens va donar la primera victòria d’aquesta fase. Enhorabona a tots i gràcies als minis que varen venir a ajudar!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE FEM

CB NORD-CB CONSELL 69 – Bahia San Agustín 70

Diumenge jugarem el primer partit de la segona fase, amb moltes ganes de tornar a competir i ens varen superar els nirvis a l’inici de partit amb un parcial de 0-10 en contra.
Superada la por escènica tot començar a fluir i el nostre joc va començar a ser el de sempre, amb una defensa concentrada que permet robar i/o provocar l’errada i realitzar transicions ràpides
Ens penalitzen molt les errades que hem de procurar minimitzar, els tirs lliures, els 1×0 fallats davall aro…
Final d’infart anant 1 punt avall amb possessió a falta de 3 segons i la pilota no vol entrar!!!
Enhorabona al guanyador!
Seguim fent feina. Això no ha fet més que començar!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Bàsquet Manacor 83 – C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 59

Bona primera part, on hem donat molt bona imatge, tant en defensa com amb atac. El primer quart s’ha jugat amb molta intensitat i encert, tancant bé el rebot i sortint al contraatac. Al segon quart, el Manacor, ha pujat la seva intensitat i encert, carregant el rebot ofensiu, amb dues i tres opcions d’aconseguir cistella. Al tercer quart, la dinàmica del conjunt local, pujant un grau la seva intensitat i amb l’encert al tir de 3, ha fet que marxàs al marcador. Al darrer quart, tot i posar-se a 5 punts abaix, el Consell, no ha donat amb la tecla per rebaixar l’avantatja, i el Manacor amb un parcial de 10-0, s’ha anat definitivament al marcador.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search