CRÒNIQUES I RESULTATS, 28 A 30 DE SETEMBRE

ESCOLETA SANTA EUGÈNIA

Dimarts varen començar els entrenaments a l’Escoleta de Bàsquet de Santa Eugènia. Els més petits s’ho varen passar d’allò més bé amb els nous monitors encarregats, na Tania Aguiló i n’Andreu Bujosa.
Si us voleu animar a provar només heu de passar els dimarts i/o dijous de 16 a 17h al pati de ses Escoles.

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox


PREMINI

CB Consell-Bionorica 


MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso

CB Consell-Aquadim


MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença


INFANTIL MASCULÍ

Sa Cabaneta 48 – CB Consell-Elis 31

El partit va començar molt fluix, i varem haver d’arrossegar el primer quart durant tot el partit, però així i tot varem seguir lluitant fins al final. Bona feina dels nins, però queden moltes coses a millorar i hem de seguir lluitant tots junts!


CADET MASCULÍ

UE Llosetina 57 – CB Consell-Bip Bip Consell 79

Primer partit oficial de la temporada 2018-19, on es comencen a veure coses.

Al principi sortim molt dormits i el parcial 15-10 demostra que no hi som ni en defensa ni atac. Després començam a defensar, robam un parell de pilotes i ens col·locam 15-24.

Anam fent moltes rotacions perquè tots els jugadors vagin agafant ritme de competició. Falta moltíssima feina per fer, però es comencen a veure coses.

Hem de millorar molt tant en atac com en defensa, però contents amb l’actitud demostrada pels jugadors.

A seguir fent feina!

1,2,3 Consell.


CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus


JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49 – CB Andratx 54

Primer partit de lliga de les juniors, l’objectiu d’aquesta temporada és continuar amb la feina feta l’any anterior. El principi del partit així ho pareixia, fins que ens vàrem carregar de faltes, al descans dos abaix i tot per decidir, el tercer quart l’equip visitant va aprofitar les seves ocasions per aconseguir una diferència d’11 punts, El darrer quart no va millorar i un parcial 0-5 marcà la màxima diferència, moment en que vàrem arribar al partit i amb una bona defensa i atacs ràpids ens posàrem a 3 punts i 2 tirs lliures a falta de 40 segons. Al final el desencert des de la línia de tirs lliures i l’encert de l’equip Andritxol va definir el marcador final 49-54. Hem de continuar fent feina!!

123 CONSELL 


SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas 58 – CB Andratx 40

Primer partit de lliga del nostre sénior femení. El partit va començar molt bé per les nostres amb un parcial 10-2, a partir d’aquest moment fins al final de la primera part es va mantenir la diferència, arribant al descans amb una avantatja de 6 punts. Al tercer quart la diferència va augmentar fins als 13 punts i en el darrer quart va finalitzar 58-40. Primeres sensacions d’aquesta nova temporada, molt de camí a fer. Ànims nines!

123 CONSELL 


SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife

 

CB Consell-ElectrocomInca 72 – Sant Josep 59

Partit molt intens que es va decidir al tercer quart, els dos equips anaven al descans amb empat al marcador. Una defensa asfixiant i molt agressiva per part de l’equip local al tercer quart va provocar molts d’errors en atac per part nostra i falta de concentració en certs moments. Al final, -13, moments bons i molts mals % de tir i falta de concentració. A seguir fent feina i a millorar el fet fins ara.

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search