GRAN DIADA I SOPAR

 In Notícies

Dissabte ens ho varem passar molt i molt bé!!!

A partir de les 18h varem iniciar una divertida diada amb diferents competicions d’habilitats, tirs i partidets, on nins i grans varem riure molt!! Els més petits del club s’endugueren una camiseta o calçons curts de record, i unes pilotes per als guanyadors dels més grans (ens sap greu nins!! només hi havia talles petites!!)

I a les 21h gaudirem d’un gran sopar, amb un molt bon menjar, amb la sorpresa del “flash mob” dels jugadors/es del club, amb una felicitació sorpresa al matrimoni Beltran-Pol, amb els agraïments als patrocinadors i col·laboradors, i amb una rifa que semblava que no acabava mai!! i és que gràcies a tots els que varen col·laborar varem poder sortejar més de 60 premis. També tinguerem el regal de l’entrenador dels cadets als seus jugadors i del patrocinador Bionorica a les jugadores i entrenadora de l’infantil femení.

Aprofitam ara per agraïr a patrocinadors i col·laboradors que fan possible que això segueixi endavant, gràcies a: Ajuntament de Consell, Restaurant +QD, Sa Fàbrica de Gelats, Groc autoescoles, Rte. El Mascarón, Bionorica, Dhotels, Forn de Sa Plaça, Art en Cera, Transmadisa, La Caixa, Bodegues Ribas, Construccions M. Vaquer, Polivas, Talleres Sureda, Cas Torrer, Cuchilleria Hnos. Campins, VIVE, Autocares Comas, Teades, Perruqueria Gaspar, Estanc Busquets, Rustic Cafe, Bar Es Club, Ferreteria Joan Campins, Pizzeria Giardino, Camp Mallorquí, Es Racó d’en Jaume, Sandra Méndez, Mercagroc, Sa Nostra, Nova Imatge, Aroma, Tren de Sóller, Feim Esport, ICA-Centro de masajes y fisioterapia, Es Gimnàs, Can Busqueret, Vicky García, Cafeteria Devora s’Escola, Ban Pintinho, Oliscame, Stil Jove, Mobles Riera, Distribuidora Nadal, Mobles Mora, Tapisseria Fiol i Ca’n Arabí.

I moltes gràcies a les persones que fan feina dia a dia perquè això funcioni: entrenadors/es, monitores, membres de la junta directiva, jugadors i jugadores, pares, mares i familiars…….. GRÀCIES PER DUR-HO ENDAVANT.

                                                                                                                             

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search