RESULTATS I CRÒNIQUES, 19 A 22 D’OCTUBRE

 In entrades 2017/2018, Notícies

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Optica Alfonso – Sa Cabaneta

Partit amistós dels nostres preminis contra els amics de Sa Cabaneta. Va ser un partit molt vistós per el públic, amb moltes cistelles i espectacle per tot arreu. Enhorabona als dos equips.

123 CONSELL

Consell-Cabaneta 21-10-17


 

INFANTIL MASCULÍ
Manacor 79 – CB Consell-Urbient 29

Primer test oficial de la temporada davant els nostres companys de Manacor. Una primera part on els nins han sabut combinar bones accions defensiva i ofensivament.

En el segon temps un gran nivell defensiu del rival i pilotes perdudes dels nostres davant males lectures ofensives, ens van fer cometre l’error de baixar els braços i sense capacitat de reacció.

No obstant això, hem de ser capaços de llegir les coses a millorar i SEMPRE lluitar totes i cadascuna de les accions del partit. Això és un camí molt llarg i l’important és mantenir i pujar el nivell i qualitat dels entrenaments.

Manacor-Consell 21-10-17


 

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanederia Diana 44 – Sa Indioteria 71

Partit molt, molt fluix del nostre equip que va acabar amb un resultat de 44-71 per Sa Indioteria.
Les nostres des del primer minut sortirem desmotivades, amb poques ganes de lluitar tant en defensa com en atac, tornarem a cometre errades que ja no s’haurien de cometre i així es impossible competir un partit.


 

JÚNIOR MASCULÍ
Dakota Alcúdia 69 – CB Consell-Labolife 46 (14-5, 20-14,17-14, 18-13)

Primera derrota contra un equip invicte, segurament sigui el més fort de la lliga.

Hem començat molt espessos en atac on no hem realitzat un bon moviment de pilota, moltes pilotes perdudes i en defensa fluixos, on han pogut penetrar i córrer en contraatac acabant amb 14 a 5 en el marcador.

En el segon quart hem pogut moure una mica millor la pilota i han començat a entrar els tirs, però els errors en defensa i les constants perdudes de pilota han fet que el rival augmentés el seu avantatge arribant al descans amb un 34 a 19.

En la segona meitat del partit hem intentat posar-nos en zona ja que els de Alcúdia no tiraven de 3, però de rés ha servit, ja que han pogut penetrar i doblegar pilota als seus interiors per acabar baix del cèrcol.

Resultat final de 69 a 46, mal partit dels nostres en defensa i en atac, massa pilotes perdudes i malament en tirs lliures (9/31).

Cal deixar de costat les decisions arbitrables i fer autocrítica per aprendre dels nostres errors i millorar.

1,2,3, CONSELL!!

Alcudia-Consell 21-10-17


 

SENIOR FEMENÍ
Sa Cabaneta 59 – CB Consell-MAB Obras Públicas 49

Primer partit del nostre equip sénior femení, va ser un partit molt dur, es varen pitar més de 60 faltes, en cap moment es va poder aconseguir un bon ritme de joc. Esteiem més temps aturats que jugant. Això no ens convenia i menys si des de la línia de 4,60 només aconsegueixes fer un pobre 18/39. Al final victòria per l’equip local, enhorabona i fins la pròxima!!

123 Consell


SÉNIOR MASCULÍ
Sant Josep 59 – CB Consell-ElectrocomInca 67

Partit molt disputat des dels primers minuts, jugàvem a casa d’un rival molt semblat a nosaltres, jove i amb la intenció de córrer a tot moment. Els primers minuts de partit anaven transcorrent igualats gràcies a cistelles fàcils per la nostra part i un gran encert en el tir exterior per la part local. Arribàvem al descans amb el marcador igualat. Al tercer quart sortirem dormits i ells es varen venir a dalt amb un parell de cistelles seguides agafant un avantatge de 7 punts. Al darrer quart varem saber reaccionar i emportar-nos el partit. Encara així cal seguir millorant en concentració i sobretot en els tirs lliures en moments determinants (1 de 8 en els darrers 2 minuts per un 13 de 35 en total, percentatge molt molt baix).

Sant Josep-Consell 22-10-17 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search