CRÒNIQUES, 16 A 18 NOVEMBRE

ESCOLETA

Matí entretengut a la primera diada d’aquesta temporada realitzada a Sóller.
Pel que fa al grup d’Iniciació, els nins varen disfrutar i riure molt disputant mini partidets, on posaren moltes ganes i sobretot companyarisme entre ells. Posaren en pràctica els diferents aspectes treballats als entrenaments, ja sigui tir com passades. És un equip amb molt de futur que van creixent dia a dia!
I els petits de Preiniciació varen disfrutar d’un circuït i sobre tot de llançar a cistella!

La propera Diada serà a Consell el mes de desembre.

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (pendent començar)

 

PREMINI

Agora – CB Consell-Bionorica mixte

Bon partit de l’equip mixte, que va començar un poc despitat però poc a poc va agafar el ritme i dominar el partit per complert. Poc a poc es van veient les millores tècniques dels jugadors. Enhorabona per haver disfrutat de jugar en equip!

 

MINI MASCULÍ

Ciutat d’Inca 39 – CB Consell-Optica Alfonso 9

Varem entrar una mica desconnectats al partit, fluixos en defensa i sense intensitat en atac. A partir del descans, quan el marcador ja estava tancat, ens varem relaxar i començar a jugar com sabem. Una alegria veure com varem oblidar el resultat i simplement jugàrem per disfrutar.

 

Agora 63 – CB Consell-Aquadim 85

A la fi ha arribat la primera victòria dels nostres minis especial. El partit no va començar massa bé pels petits, que durant el dos primers quarts vàrem anar perdent, a partir del tercer quart ja començàrem a jugar millor. Els dos darrers quarts han estat els millors que hem jugat en el que duim de temporada. Tots els jugadors varen aportar i es comença a veure la feina dels entrenaments. Enhorabona a tots!!

123 CONSELL!!!

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 47 – Ciutat s’Inca 17

Gran actuació de l’equip amb baixes notables i amb la participació de quatre preminis que varen aportar molt a l’equip, interpretant en tot moment el joc de defensa i d’atac. La seva actitud i la seva feina varen ser d’admirar, així com la de tot l’equip. Hem de seguir treballant per millorar i disfrutar del joc!

 

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis 30 – Sa Cabaneta 75

El resultat del partit disputat contra l’equip del Sa Cabaneta no reflexa el que varem fer. Va ser un partit on varem començar molt bé i poc a poc varem anar baixant la intensitat, fins que la diferència de punts va fer que els jugadors donassin el partit per perdut i acabar de baixar els braços. Estic content per la intensistat de la primera part del partit però ara falta millorar per poder aguantar-la tot. 1, 2, 3 Consell!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell (Descansa)

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus 56 – Sa Pobla 52

El partit disputat contra Sa Pobla va ser molt intens durant els 40 min. En els primers 15  no vàrem estar al nostre nivell habitual ja que anàvem perdent de 14 punts. Des d’aquest moment vàrem canviar el xip i aconseguirem remuntar el partit a través d’una bona defensa.

En els últims minuts del darrer quart hi va haver un intercanvi de cistelles constant. Al final ens varem endur el partit amb un resultat de 56-52.

1,2,3 Consell

 

JÚNIOR FEMENÍ

Andratx 58 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 57

Partit molt intens el viscut a Andratx, en joc les aspiracions per poder participar a la fase interilles. El partit va començar molt bé per les nostres nines, aconseguint diferències de fins a 10 punts que no vàrem sabre tancar. Endavant en el marcador i pareixia que perdíem noltros, mala selecció de tir, faltes innecessàries. Final de partit igualat on el poc encert en el tirs lliures, fins a 23 tirs lliures fallats i faltes que lis donaven els darrers punts al equip Andritxol, fa que ens compliquem la presència al interilles. Ara ens toca aixecar-nos i continuar fent feina. Enhorabona a l’equip d’Andratx!!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas 80 – UE Llosetina 35

Primer partit d’una jornada molt llarga al pavelló de Consell, avui si hem sortit al 100% des de l’inici del partit, bastant encertades en atac i fortes en defensa. En cap moment hem baixat el ritme de joc i totes les jugadores han aportat positivament a l’equip durant el partit. La setmana que ve toca descansar i començar a preparar el pròxims partits. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 55 – Cide 82

Derrota a casa contra el líder de la competició per 55-82.

Molt bon inici de partit per part nostra que agafarem al rival encara arrancant i arribarem al final del 1er quart amb un 21-13 en el marcador. Un segon quart més igualat va fer que la distància es reduís. En tornar del descans la defensa intensa per part de l’equip visitant, la seva dominança interior i la nostra falta d’actitud defensiva i intensitat van fer que el parcial fos de 35 a 10 en contra. Distància que no es va poder reduir en el darrer quart i que ens va deixar amb un mal gust de boca. A seguir fent feina.

 

CB Consell-ElectrocomInca 69 – Santa Maria 77

Partit molt difícil contra un rival dur, superior físicament i amb més experiència. El partit començava igualat i així arribava al descans. Cada equip feia el seu joc, nosaltres corríem i teníem encert amb el tir exterior i ells aprofitaven la seva avantatja física. Al tercer quart una pressió intensa per part dels visitants i errades simples per part nostra va fer que es distanciassin en el marcador de més de 15 punts. Reaccionarem a temps però no va ser suficient. Enhorabona als jugadors per la feina i esperem que en Marc Moranta torni prest a entrenar i a jugar.

 

Contacta

Start typing and press Enter to search