CRÒNIQUES 24 a 25 novembre

 In Actualitat, entrades 2018/2019

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (pendent començar)

 

PREMINI

Manacor – CB Consell-Bionorica masculí

Partit contra Manacor dins el seu camp. Va faltar intensitat i actitud per part nostra. Ens va costar molt sortir de la nostra mitja pista, per la defensa dels contraris i per no moure’ns. La falta de concentració també va ser un problema en la nostra defensa. En atac, durant la major part del partit varem jugar individualment, però en els moments que varem jugar en equip sortiren bones jugades. A seguir millorant!

123 CONSELL

 

Santanyí – CB Consell-Bionorica mixte (ajornat)

 

MINI MASCULÍ

Bahia San Agustin 86- CB Consell-Optica Alfonso 56

Varem entrar una mica freds al partit, amb un ritme baix, però poc a poc varem anar pujant la intensitat. Varem tenir moments de bon moviment de pilota i velocitat. Enhorabona a tots i gràcies als 5 preminis que varen pujar a ajudar a l’equip.

 

CB Consell-Aquadim 55 – Bàsquet Pla 79

Partit en dissabte dels nostres minis especial. El partit va començar malament, poca intensitat en defensa i errades en atac. La diferència es va incrementar fins als 32 punts, la segona part ja va ser diferent, reduint la diferència a 14 punts, al final una darrera espitjada del Pla deixava el marcador 55-79. Enhorabona a tots!!

123 CONSELL!!!

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 31 – Dakota Alcúdia 0

Un partit on l’important ha estat l’esportivitat tant de les jugadores com del públic, que ha animat indistintament a ambdós equips gaudint de l’entrega de les jugadores!

Felicitar a les preminis locals que han participat molt activament i la seva empenta motiva a tot l’equip per treballar millor! Les jugadores del Dakota no han tirat la tovallola en cap moment i el reforç positiu que han tengut segur que els hi donarà moltes alegries més endavant.

Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

INFANTIL MASCULÍ

Ágora Portals 56 – CB Consell-Elis 50

El partit del dissabte contra Ágora Portals, va ser el millor partit de la temporada amb diferència. Vàrem estar dins el partit tan en atac com en defensa durant gairebé tot el partit. I aquest temps que no hi varem estar, va ser el què va fer que no poguéssim aconseguir la victòria.

Donar gràcies especialment als minis (Eloy i Enric) per pujar i jugar tan bé. Però sobretot donar gràcies a na Nuria Bestard per jugar tan bé i sense por davant nins el doble de grans i forts que ella.

Ara a seguir treballant i millorant com fins ara. 1, 2, 3 Consell!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 93 – Ciutat d’Inca 28

Començam partit molt irregulars tant amb defensa com en atac, però desprès al segon quart ens aplicam en defensa i feim un parcial de 23-0 que demostra que quan tenim voluntat de defensar surten millor les coses.

La segona part sortim amb la mateixa intensitat i aconseguim la victòria. Una altra victòria que ens ha de servir per millorar per afrontar la segona fase.

Però no ens podem relaxar, hem de seguir fent molta de feina per anar millorant dia a dia.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ

Joan Capó 41 – CB Consell-Dibautoplus 71

Bon partit el que vàrem veure al pavelló Guillem Timoner. Les cadets cada setmana estan jugant millor, comencen a entendre els conceptes que volem aplicar i sempre donen el màxim de les seves possibilitats. El partit va començar travat, errades a cistella molt fàcils va fer que el marcador en 5 minuts fou 10-2. A partir d’aquest moment parcial 4-14, per arribar al final del quart per davant. El segon quart encara va anar millor i el parcial fou 3-19 a favor nostre. La segona part vàrem continuar igual, sense baixar la intensitat en cap moment. Al final 41-71. Enhorabona a totes!!

1,2,3 Consell

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Descansa)

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas (Descansa)

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 70 – Bahia San Agustin 82

Molt bon partit contra un equip molt superior a nosaltres físicament. Ens proposàvem no concedir cistelles fàcils i així va ser. Els dos primers quarts va estar igualat el partit i amb intercanvis de cistelles. Nosaltres anotant des de l’exterior i ells amb els seus jugadors interiors. Al tercer quart sortirem més enxufats i gràcies a 2 triples seguits reduirem la distància a 5 punts. Un seguit de bones accions individuals per part de l’equip visitant que acabaren en cistella tot i la bona defensa realitzada varen fer que tornessin a agafar una avantatja de més de 10 punts. Es va mantenir durant tot el darrer quart. Tot i així donar l’enhorabona a l’equip que va lluitar i va estar dins el partit fins el darrer segon tot i la diferència. A seguir per aquest camí.

Bàsquet Pla 94 – CB Consell-ElectrocomInca 56

Partit a casa dels líders de la competició Que des del primer quart ja començava amb avantatja pels locals degut a la seva superioritat. Nosaltres jugarem una primera bona part però una molt mala segona. Sense saber que fer quan ells canviaven de defensa, perdent molts de balons i deixant que el rival anotés cistelles molt fàcils en contraatac o dintre de la zona. Al final, mal gust de boca per la derrota amb aquest marcador. Destacar la bona notícia del debut els darrers 4 minuts de partit de Daniel Palomo que ha jugar per primer pic a la temporada després de la seva lesió. A seguir fent feina!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search