CRÒNIQUES, 1 I 2 DE DESEMBRE

 In Actualitat, entrades 2018/2019

ESCOLETA (propera diada 15/12)

 

INICIACIÓ

Sa Cabaneta – CB Consell-BJ Aluminox

Primer partit del nostre equip federat. Un equip que hi posa moltes ganes i no es rendeix en cap moment. Va ser molt divertit per ells, perquè s’ho passaren de lo millor. Només falta aprendre les petites coses que ens falten per anar creixent dia a dia.

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica masculí – UE Llosetina

Partit contra Lloseta dins el nostre camp. Tot i que la majoria de jugadors havien jugat un altre partit abans, van treure forces i van seguir lluitant. Al principi ens va costar tant la defensa com l’atac, però a mesura que passava el temps començarem a jugar així com sabíem. Vàrem saber córrer els contraatacs i cercar el jugador amb avantatge. La defensa va ser un poc més fluixa excepte en alguns moments on vàrem robar moltes pilotes. Bon partit dels nins, enhorabona i a seguir!!!

123 CONSELL

 

CB Consell-Bionorica mixte – Dakota Alcudia

Bon partit de l’equip premini contra l’equip d’Alcúdia. L’equip va tenir una bona actitud i intesitat durant el partit. En defensa els nins van fer un molt bon treball, fent que a l’equip rival li costés moure la pilota de manera clara i van lluitar els rebots, mentre que en atac, ens va ser més complicat moure la pilota i trobar situacions clares de tirs o entrades, ja que els va faltar jugar un poc més en equip, encara que les vegades que hi van jugar, vam veure que era molt més fàcil arribar a cistella.

Enhorabona a tots/es!

1,2,3, CONSELL!

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 51 – Club Bàsquet Joventut Llucmajor 80

Partit amb moltes baixes de l’equip mini, la coincidència en horari de joc amb l’especial va fer que només poguéssim comptar amb 3 minis. Donar les gràcies als 7 preminis que varen jugar amb l’equip mini abans de jugar el seu partit just seguit.

Va ser un encontre molt igualat, només el primer i el darrer períodes varen ser els que marcaren la diferència. L’únic que va faltar va ser una mica més d’intensitat defensiva, la resta va estar molt bé!

Enhorabona a tots per la feina feta!

 

Bahia San Agustin 63 – CB Consell-Aquadim 98

Partit igualat damunt la tabla de classificació, primer partit on som capaços de jugar durant els 48 minuts i on tots els jugadors varen aportar i es va veure la feina feta als entrenaments d’aquests 3 primers mesos. Merescuda victòria que ens dona molts d’ànims de cara a la segona volta. Enhorabona a tots!!

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ

Club Sant Josep Obrer 2 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 33

Molt bon partit de les mini amb una intensitat i concentració màxima a la primera part en defensa i dinamisme i solidaritat en atac. A la segona part baixada d’intensitat pel desgast físic però en tot moment interpretant els elements de tàctica individual treballats durant la setmana. Es veu una gran evolució del principi a ara tant en les veteranes com amb les preminis que ens ajuden cada setmana.

Enhorabona a totes i a seguir fent feina!!!!

 

INFANTIL MASCULÍ

Club Bàsquet Molinar 64 – CB Consell-Elis 33

Al partit de dissabte contra el Molinar els primers quarts varen estar molt bé, competint, lluitant, corrent… Però així com el cansament anava pujant, la intensitat i el bon partit anava baixant. El Molinar va aprofitar aquesta baixada de ritme i va rompre el partit. Ara a seguir fent feina perquè la intensitat dels primers quarts, duri més. 1, 2, 3 Consell!!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 77 – Basquet Sa Cabaneta 30

Parcials 15-9 16-6 26-7 20-8

Partit molt estrany, molt fred, molt fallons davall canasta i al rebot. Varem fallar moltíssimes cistelles fàcils, entrades, rebots, contraatacs etc.

Setena victòria, però sense convèncer. Haurem de millorar molt si a la segona fase volem fer un paper important. Millorar moltíssim en defensa i a seguir fent feina per millorar.

1,2,3 Consell

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus (Descansa)

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats S.L. 55 – La Salle 95

Darrer partit de la primera fase, contra un dels favorits per fer-se amb el títol de campió. Durant la primera part vàrem competir de tu a tu i només 90 segons de desconcentració va fer que el resultat al descans fos 10 abaix per les nostres. La segona part ja va ser diferent, el millor físic de les palmesanes va fer que la diferència augmentàs fins als 40 punts. Encara així, ho tenim tot de cara per ficar-nos a la següent fase de interilles a falta només d’una jornada.

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

Club Bàsquet Santa Maria 25 – CB Consell-MAB Obras Públicas 71

Un altre partit de les nostres sèniors, on vàrem ser molt superiors al nostre veïnat el dia de la seva presentació. Superiors des del primer minut i on la diferència sempre anava en augment. Molt be l’actitud de les jugadores de Santa Maria que encara que el marcador fos desfavorable varen lluitar durant tot el partit. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

Esporles BC 56 – CB Consell- Labo’Life en español 91

El partit començava amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, joc ràpid, molt de tir exterior i defensa agressiva. Dos equips joves que jugaven a un ritme alt.

Els dos primers quarts reflectien bastanta igualtat. A la sortida del descans, una gran defensa i l’encert en el tir de 3 per part nostra va fer que la diferència comencés a ser significant i es tanqués el partit.

Partit molt bo en tots els aspectes del joc per part dels 12 membres de l’equip.

A seguir fent feina!

 

CB Consell-ElectrocomInca 84 – Club Bàsquet Joventut Llucmajor 102

Molt bona primera part dels dos equips, molta anotació, possessions ràpides i poca defensa en general. El marcador al descans era de 54-49 a favor nostra. Al tercer quart l’equip visitant es posà en zona 1-3-1, tot i tirar sense marcatge i moure bé la pilota, un 0 de 9 en t3 per part nostra i 2 o 3 contraatacs que no vam ser capaços d’aturar i els 6 triples sense error de Corbacho a aquest quart van fer que els visitants es distanciassin al marcador. Distància que no es va moure en tot el darrer quart.

A seguir fent feina!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search