CRÒNIQUES, 2 A 4 DE NOVEMBRE

INICIACIÓ
CB Consell-BJ Aluminox

PREMINI
CB Consell-Bionorica masculí

CB Consell-Bionorica mixte 

MINI MASCULÍ
CB Consell-Optica Alfonso (Ajornat)

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Descansa)

INFANTIL MASCULÍ
Esporles BC 65 – CB Consell-Elis 42

Al partit del passat dissabte jugat a Esporles vàrem estar molt desconnectats. El primer període va ser un miratge, ja què va ser un bon començament, però a partir d’aquí, va anar a menys. Del 2n al 6è quart nosaltres vàrem baixar els braços i cada un jugava a la seva bolla, degut a això ens varen arribar a treure una avantatge de 31 punts. Al 7è i 8è quart, els nostres jugadors es varen espavilar, vàrem començar a jugar com sabem, varem pujar la intensitat i això va fer que la diferència es reduís, però ja era massa tard per poder remuntar. Ara seguirem treballant perquè com a mínim comencin mes desperts els partits. 1, 2, 3 Consell!

 

CADET MASCULÍ
CB Consell-Bip Bip Consell 82 – La Salle 66

Parcials 29-16, 16-10, 25-17, 12-23.

Partit on començam molt bé, però a mida que anam fent canvis anam jugant molt despistats, no correm davant la pilota, no ens col·locam en atac, no tancam el rebot, perdem pilotes, no defensam… moltes errades i acabam la primera part amb un avantatge de 20 punts que podrien esser molts més si haguéssim jugat més centrats.

La segona part, més del mateix, jugam a impulsos, falta d’intensitat i ganes molts minuts del partit.

Donar l’enhorabona a l’equip contrari, perquè a pesar de la derrota mai van donar una pilota per perduda i varen lluitar fins el final, un equip molt disciplinat i ordenat, on tenien molt clar com jugar a pesar d’una desavantatge física clara.

Una feinada per aconseguir jugar de la manera que ho hauríem de fer.

Tal com s’entrena es juga.

1,2,3 Consell!

 

CADET FEMENÍ
Bàsquet Pla 44 – CB Consell-Dibautoplus 57

Tercer partit de les nostres cadets, partit on l’únic positiu va ser el resultat final. Partit sense defenses i errades en atac per part dels dos equips. Falta d’actitud i concentració. Aquesta setmana hem de tornar recuperar sensacions i demostrar als partits el que feim als entrenaments. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ
Ciutat d’Inca 63 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 65

Emocionant partit el que vàrem veure al Palau d’Inca. El partit començà malament per les nostres amb un parcial 8-0. A partir d’aquest moment i poc a poc anàrem reduint diferències per arribar al descans un abaix 31-30. La segona part va continuar igual, amb petites avantatges per les nostres. Final ajustat que va caure del nostre costat amb una cistella a falta de 2 segons. El pròxim dijous tornam jugar contra Inca, vos esperam a tots per animar a l’equip. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ
Calvià 67 – CB Consell-MAB Obras Públicas 58

Partit que tanca la primera volta de la primera fase. Va ser un partit amb molts de parcials, a l’inici l’equip de Calvià es posà 12 a dalt que feia botar les alarmes entre els nostres. Temps mort i canvi d’actitud, bones defenses i començar a córrer. Al descans 8 a dalt per les nostres. A l’inici del tercer quart encara va millorar el partit fins a la màxima diferència de 14 punts. Moment que va tornar canviar el ritme del partit i un altre vegada l’equip local va remuntar i girar el marcador. Al final l’encert en els tirs lliures de les locals i les nostres precipitacions en atac va fer que el resultat final fos mes ampli del que ens mereixíem. Enhorabona a l’equip de Calvià, la segona volta anirà millor!

123 CONSELL!!!

SÉNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife (Descansa) 

CB Consell-ElectrocomInca 88 – Manacor 74

Segona victòria del 1ª Balear Masculí. Tot i les baixes importants d’aquest primer mes de competició, l’equip comença a agafar rodatge en atac i a trobar el seu estil i filosofia de joc. En defensa s’ha de millorar molt la defensa de l’1vs1 i segones ajudes. En quant al partit, molt bon inici per part de l’equip visitant. Uns 3 minuts inicials fantàstics amb 100% d’encert van fer que el marcador reflectís un 0-11. Un temps mort i el canvi de dinàmica dels jugadors locals va fer que entréssim dins el partit i ja al descans ens distanciéssim de més de 10 punts de diferència. El tercer i quart quart va estar marcat pel bon joc en atac per part nostra i pels 1vs1 de Manacor. Un darrer quart on Manacor presionà sempre amb 2 a la pilota va fer que s’arribessin a posar a 9 i que quasi ens costàs un ensurt. Al final +14, a seguir fent feina i amb ganes de que els lesionats puguin tornar a jugar i disposar de tota la plantilla.

 

Contacta

Start typing and press Enter to search