CRÒNIQUES, 8 A 11 DE NOVEMBRE

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (pendent començar)

PREMINI

Santa Maria – CB Consell-Bionorica masculí

Primer partit de lliga dins la pista de Santa Maria. Els nins van tenir actitud i intensitat durant tot el partit. En defensa vam estar un poc desorganitzats en alguns moments, encara que a mesura que passava el temps aquesta va millorar. En atac va faltar jugar en equip i moure més la pilota per cercar bons tirs o entrades. Tot i això, els jugadors van lluitar tot el temps, agafant molts de rebots i corrent els contraatacs.

Enhorabona a tots!

123 CONSELL

 

Sineu – CB Consell-Bionorica mixte

Bon partit de l’equip mixte, que va començar un poc despitat però poc a poc va agafar el ritme i dominar el partit per complert. Poc a poc es van veient les millores tècniques dels jugadors. Enhorabona per haver disfrutat de jugar en equip!

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 59 – Sa Pobla 36

Molt bon partit el disputat pel mini preferent amb l’ajuda dels preminis. Varem lluitar totes les pilotes al llarg de tot el partit, aquesta vegada varem millorar molt la intensitat. Molt content de veure participar a tots els jugadors, tots varen anotar. Enhorabona i a seguir així.

CB Consell-Aquadim 83 – Pollença 95

Segon partit a casa dels nostres minis, moltes baixes a l’equip, fet que va propiciar el debut amb el mini especial del premini Joan Sintes, moltes gràcies per venir a ajudar-nos. El partit va començar molt malament pels nostres, molt febles en defensa però jugant millor en atac, es comença a veure la feina dels entrenaments. La segona part va ser molt més animada, on vàrem aconseguir ficar 50 punts. Enhorabona a l’equip de Pollença i ànims a tots!!

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Descansa)

 

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis 28 – SCD Hispània 52

Al partit del passat dissabte jugat al Cati Pol els jugadors varen començar molt confiats i això ens va passar factura durant tot el partit. Els visitants varen començar molt fort i a nosaltres ens va costar molt arrancar i seguir el ritme de l’Hispània. Al moment que vàrem aconseguir jugar un poc millor, el partit estava més igualat. Però en cap moment del partit vàrem jugar com sabíem i per tant, no vàrem disfrutar de jugar. Ara seguirem treballant per millorar els començaments, ja que per ara és una de les coses que ens fallen més i per disfrutar del simple fet de jugar. 1, 2, 3 Consell!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 102 – Llosetina 52

Parcials 21-10, 23-16, 28-13, 30-13.

Partit totalment diferent al de la jornada anterior, molt concentrats en defensa, molta intensitat demostrada durant tot el partit, darrer quart màxima anotació, 30 punts.

Començam ja molt concentrats contra el millor equip d’aquesta fase, entren tots en les rotacions sense davallar intensitat.

Es veuen coses, portes enrere, córrer contraatac, balanç defensiu, atacs ordenats i sobretot molt bona actitud.

Aquest es el camí a seguir en aquesta línia.

1,2,3 Consell

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus (Descansa)

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 61 – Ciutat d’Inca 50

Segona final en cinc dies contra un dels equips favorits per aconseguir la classificació per la fase interilles. Partit emocionant des del primer minut, amb falta d’encert per part dels dos equips, al descans 29-27 i tot per decidir. El partit es va rompre en el tercer quart, la diferència en el marcador ja no va baixar dels 10 punts. Ja esteim una passa més a prop del nostre primer objectiu. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 73 – Bàsquet Pla 46

Per acabar la setmana, el tercer partit en 7 dies de les nostres juniors, davant un equip sempre lluitador com és el Basquet Pla. Des del primer moment vàrem marcar les diferències i demostrar perquè anam segones a la classificació i presentant la nostra candidatura a la classificació de la segona fase. Al descans 17 a dalt, la segona part l’equip visitant va apretar en defensa i es va arribar a col·locar a només 9 punts. Una darrera espitjada per part nostra va marcar la màxima diferència al final del partit. Ja només ens queda un darrer esforç… Enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

SENIOR FEMENÍ

Andratx 36 – CB Consell-MAB Obras Públicas 46

No ens acabem d’acostumar al horari matutí dels diumenges, el partit va començar amb ritme però a partir del segon quart les defenses varen predominar, els dos equips en zona i els punts arribaven en forma de tir lliure o de contraatac. La diferència va arribar als 10 punts i es va mantenir així durant la resta del partit. El millor la victòria aconseguida, que ens acosta a l´objectiu de classificació en el grup de dalt. Molta feina a fer per poder competir a la segona fase! Continuam fent feina. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife (Descansa)

 

CB Consell-ElectrocomInca (ajornat)

 

Contacta

Start typing and press Enter to search