CRÒNIQUES 29/03 A 02/04

ESCOLETA

Dissabte de diada al pavelló de Santa Maria, on els nostres nins/es van disputar dos partidets on eren superiors als contraris. Bons moviments de pilota cercant passes entre tots els companys d’equip, finalitzant amb cistelles fàcils. Seguim aprenent als entrenaments per ser un equip millor!

Els més petits varen disfrutar dels circuits i els partidets.

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica mixte – Calvià (Suspès)

 

CB Consell-Bionorica masculí – CB Pollença

Gran partit del premini masculí contra Pollença dins el nostre camp. Després de dos partits vam aconseguir sortir de la mala ratxa. Va ser un partit on hi hagué molt de joc entre els jugadors; en atac van jugar ràpidament i en equip creant així cistelles fàcils, i en defensa es va apretar durant la majoria del partit exceptuant alguns moments. També destacar la bona actitud que van tenir tots els jugadors, tant dins la pista com al banquet. Enhorabona a tots i a seguir així!

123 CONSELL

MINI MASCULÍ

Sa Pobla 45 – CB Consell-Optica Alfonso 62

Molt bon partit el disputat el dissabte a la pista del CB Sa Pobla. Des del primer moment, els jugadors varen sortir molt motivats i varen saber jugar les seves cartes des del principi, molt bona intensitat defensiva i atacant la canasta amb molta força.

1,2,3 CONSELL!!

CB Consell-Aquadim 89 – Bahia San Agustin 60

Bon partit dels nostres minis, des del primer quart ja vàrem agafar diferències al marcador. A moments ens va faltar un punt més d’intensitat, ens acomodam al ritme del rival i això ens penalitza. A mida que van passant els quarts ens trobam més còmodes dins la pista. Al final de partit intercanvi de cistelles per part del dos equips i un altre victòria pels nostres. Enhorabona a tots!!!

123 CONSELL!!!

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 43 – Santa Mònica 11

El ritme marcat des del principi per les nostres jugadores tant en la defensa com en la circulació de pilota i el continu moviment de passar tallar i reemplaçar en atac, marquen el partit des d’un inici.

Aquesta segona part de la lliga amb la qualitat dels equips que hi ha, ja ens exigeix més concentració i saber marcar els tempos dels partits cosa que començam a interioritzar i a posar en pràctica.

És molt gratificant veure com les nines van posant en pràctica els aprenentatges i com disfruten d’entrenar i jugar.

Enhorabona i a seguir!!!!!

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis (Descansa)

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell (Descansa)

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus 52 – Sant Josep Obrer 46

A la fi ha arribat la primera victòria de les nostres cadets a aquesta segona fase, vàrem veure una milloria de les nostres nines, encara queda molta lliga per continuar demostrant que podem fer-ho molt millor que a la primera volta. El partit va estar igualat, amb petites avantatges pels dos equips, al darrer quart un parell de bones defenses i ràpides transicions ens va permetre agafar una diferència al marcador que ja no ens varen poder recuperar.  Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Lliga acabada)

 

SENIOR FEMENÍ

Sant Josep Obrer 58 – CB Consell-MAB Obras Públicas 62

Una jornada més que ens enfrontam al líder de la jornada, un dels equips més en forma de la competició i una vegada més les nostres sèniors varen demostrar que es volen classificar per a la pròxima fase. El partit va començar molt bé per les nostres amb un parcial 5-13, el segon quart va ser per l’equip local amb un parcial 13-25 i arribem al descans 6 a baix. La segona part va tornar ser nostra i un parcial 26-36 ens va donar una victòria molt important per les nostres aspiracions. Una passeta més a prop, enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life 81 – Joventut Mariana 62

Partit molt serio dels nostres jugadors contra un rival que a la primera volta d’aquesta fase ens va guanyar de 7 punts i amb el coneixement de saber que una derrota ens deixava matemàticament fora de la possibilitat de disputar la final del grup. La primera meitat va ser un intercanvi de cistelles, amb moments bons i moments grisos que feien que no ens poguéssim distanciar en el marcador. La segona meitat va ser una altra cosa, vam marcar el ritme de joc i gràcies a un inspirat Arash (12 punts consecutius) va poder partir al marcador i acabar el partit amb victòria amb 19 punts de diferència contra un Sóller que ho va donar tot fins que els va donar l’energia. Donar l’enhorabona al Sóller, a l’equip i sobretot a les 2 coses que havíem treballat durant la setmana que es van dur a terme molt correctament.

 

CB Consell-ElectrocomInca 66 – Bàsquet Pla 75

Partit a casa contra els campions de la lliga balear i contra la plantilla més completa de la competició. Els primers minuts van sortir com volíem i gràcies a una intensitat defensiva impressionant i als atacs ràpids en transició ens col·locàvem 15 a 4 i donàvem un ensurt als líders. A la segona meitat vàrem baixar l’encert i gràcies a la seva superioritat física i a l’encert dels tirs lliures del Pla arribàvem al descans amb empat al marcador, tot per decidir. La segona meitat va ser un: intentar-ho però no poder. Davant teníem l’equip que millor juga tàcticament a bàsquet de la lliga, baix el meu criteri i no vam ser capaços d’endur-mos el partit. Molt contents amb la feina realitzada durant quasi tot el partit i a seguir fent feina.

 

seguir fent seguir fent feina!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search