CRÒNIQUES, 5 A 7 D’ABRIL

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Pollença – CB Consell-BJ Aluminox

Partit disputat a Pollença, on els nostres nins i nines sortien concentrats i amb ganes de lluitar. Som un grup on hi ha molt bon companyerisme entre ells i això es veu dins la pista  amb les rialles dels nins. Molt contenta de la feina que dur a terme el grup, a seguir així!

PREMINI

Sant Francesc Llops – CB Consell-Bionorica mixte

Aquest dissabte els preminis van jugar un partit al qual, tot i que hi va haver minuts als que va faltar intensitat tant en defensa com en atac, vam poder gaudir del joc dels jugadors i de les millores que es van assolint setmana rere setmana. Ens queda molt camí per aprendre i millorar. Enhorabona a tots!!

1,2,3 CONSELL!

 

Artà – CB Consell-Bionorica masculí

Molt bon partit el disputat pels preminis a la pista del CB Artà. Un joc molt ràpid d’anada i tornada. Va ser un partit volt vistós i igualat, amb la aportació de tots els jugadors.

Enhorabona!

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 24 – Joan Capó 55

Mal començament del partit davant un rival el que haguéssim pogut fer un molt millor paper, vàrem començar molt dormits, sense gens d’actitud tant en defensa com en atac fent que ens tanquessin marcador al 4t període. Després dels primers quatre períodes, va començar el nostre partit fent que els dos darrers temps començàssim a jugar com nosaltres sabíem i a posar-hi més ganes.

Ànims i feina!!

 

Cide 93 – CB Consell-Aquadim 85

Molt bé va començar el partit pels minis. Un parcial 0-12 i tot de cara. A partir del segon quart tot va canviar i poc a poc ens retallaven les diferències. Al descans ja anàvem al darrera al marcador. La segona part va continuar igual i la diferència va augmentar fins als 19 punts. Al darrer quart ens vàrem posar les piles i a falta de 2 minuts ens posàrem a 5 punts. Al final merescuda victòria de l’equip local, ara ja no podem fallar més si volem aconseguir el nostre objectiu. Enhorabona a tots i a continuar fent feina!!!

123 CONSELL!!!

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Ajornat)

 

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis 48 – Joan Capó 44

El partit jugat contra els de Felanitx va ser amb el mateix guió de sempre. Vàrem començar fluixos i els visitants ens van arribar a agafar una avantatge de 14 punts. Però com sempre, als finals dels partits pujam la intensitat. Al 6è quart va ser al que varem començar a jugar molt millor i poc a poc vàrem anar retallant. Gràcies a això varem començar el 8è quart 2 punts a baix i els nostres jugadors varen seguir amb una intensitat molt alta fins al final. Això va fer que el partit acabes a favor nostre amb un +4.

Estic content per el canvi de xip dels jugadors durant el partit i gràcies a això ara tenim una victòria més. Però sobretot donar les gràcies i la enhorabona a na Nuria Bestard per venir a jugar contra nins i així hi tot ser la millor del partit i també a n’Eloy ja que tot hi ser mini dins la pista és un més i ni es nota la diferència d’edat.

1, 2, 3 Consell!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 76 – Campos 61

Bon partit per part dels dos equips, molt disputat fins el darrer quart.

Començam molt ficats al partit en atac i en defensa (17-11), i anam aguantant el segon quart igual (20-15) però deixam jugar massa fàcil al Campos i lis deixam fer canastes fàcils al contraatac, fallam en el balanç defensiu i en el rebot defensiu, cosa que pagam el tercer quart.

Ens anam al descans amb avantatge, però al inici del tercer quart on hauríem d’haver romput el partit, feim un quart desastrós, sobretot en defensa, no tapam tirs de 3 i anoten 3 triples seguits, falta d’intensitat defensiva (15-24). Sortim darrer quart més entonats en atac, amb una bona defensa recuperam pilotes i feim un parcial de 24-10.

Bon partit del Campos, que hagués guanyat perfectament si no ens aplicam al darrer quart.

A seguir feina per esser més constants.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ

Ciutat d’Inca 72 – CB Consell-Dibautoplus 66

Veníem de perdre a la primera volta d’una diferència de 67 punts, i després de la primera victòria de la setmana passada pareix que tornam a recuperar el ritme de competició de la primera fase. Partit amb moltes baixes per part dels dos equips i tot i això s’ha vist un molt bon partit. Cada equip empleant les seves eines i fins a falta de 2 minuts el marcador estava molt igualat. Aquest és el camí a seguir.  Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Lliga acabada)

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas 72 – Santanyí 82

Una jornada més que ens enfrontam al líder de la jornada, fins aquesta setmana els resultats en aquests enfrontaments han estat positius, però aquesta setmana no ens hem duit la victòria. El partit des del primer minut es va posar difícil, moltes faltes assenyalades en la nostra contra, vàrem anar sempre per darrera al marcador. Poc a poc anam retallant diferències però el bon encert des de la línia de tirs lliures va decantar el partit a favor de les locals.  Aquest dimecres una nova oportunitat per apropar-nos a la part d’adalt, enhorabona a l’equip de Santanyí!!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Descansa)

 

Joventut Llucmajor 94 – CB Consell-ElectrocomInca 88

Partit molt disputat i igualat des del primer minut fins el final de la pròrroga. Un partit on els primers minuts imposàvem el nostre ritme i això va fer que Llucmajor passés a defensar en una zona molt tancada i a esperar els nostres errors en el tir. El partit va ser bàsicament un intercanvi de cistelles on ells van estar més encertats i gràcies als triples de Corbacho i al joc interior, sobretot amb Goyo ens aconseguien anotar i no ens deixaven partir en el marcador. Uns darrers segons de partit amb 2 errades greus consecutives varen fer que arribéssim a la pròrroga. Aquí l’equip local va estar més encertat i va saber gestionar millor les emocions i aconseguien la victòria. A seguir fent feina i lluitant a cada un dels partits que ens queden.

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search