CRÒNIQUES, 8 A 14 MARÇ

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox – Dakota Alcúdia

Partit aplaçat el que hem disputat amb moltes ganes, després d’una setmana dolenta d’entrenaments.
Hem sortit al partit concentrats i amb ganes de lluitar, sense donar per perduda cap pilota. Continuarem fent feina per millorar un parell d’aspectes que ens costen més. Finalment dir que poc a poc anam notant que som un equip i estem tots units.

PREMINI

CB Consell-Bionorica mixte (Descansa)

 

CB Consell-Bionorica masculí (Descansa)

 

MINI MASCULÍ

San Cayetano 38 – CB Consell-Optica Alfonso 8

Partit difícil per falta de concentració des del primer moment. Tot això, sumant errors defensius i arriscant massa en el tir de 3 en atac, varen fer que ens tanquessin marcador en el 2n període. Falta d’actitud de molts dels jugadors que ni defensaven ni atacaven. S’ha de seguir lluitant tot el partit!

CB Consell-Aquadim 88 – Joventut Llucmajor 37

Primer partit de la segona fase, i el partit no va poder sortir millor. Molta intensitat durant tot el partit, ràpides transicions i bones defenses, no va haver millor forma de celebrar la convocatòria d’en Miquel per a la selecció mini. Enhorabona a tots.

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ

Colonya Pollença 66 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 72

Partit amb molts alts i baixos contra un equip molt competitiu i ben treballat.  Al final s’ha decantat cap a nosaltres per la intensitat en defensa i la paciència en atac sense entrar en la tentació de córrer totes les transicions ofensives i practicar el joc d’equip amb rotacions i moviment de pilota ràpids que ens han obert espais per l’1×1. Encert amb el tir exterior i sobretot destacar la lluita i ganes de totes les nines fins el darrer segon!!!!

S’ha de destacar també el bon arbitratge i la bona actitud per part del CB Pollença.

Enhorabona a totes i a seguir fent feina!!!!

INFANTIL MASCULÍ

Son Servera 54 – CB Consell-Elis 52

Al partit jugat a Son Servera en cap moment vàrem estar al 100%. Vàrem començar malament tan en atac com en defensa, però tot hi això anàvem guanyant. Després d’això vàrem millorar en atac, però en defensa seguíem bastant fluixos. El 5è i 6è quart varen ser els què varen marcar la diferencia del partit. On els locals varen aprofitar la nostra manca de defensa, varen canviar el marcador i varen agafar una diferència còmode. Tot i això nosaltres no havíem acabat les piles i el final del partit varem tenir dues pilotes per poder girar el partit, que no vàrem encistellar i per lo tant acabar el partit en derrota. Ara seguirem practicant per millorar i així a la tornada poder millorar. 1, 2, 3 Consell!!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 65 – Calvià 62

Partit molt emocionant, amb molts nirvis a les dues banquetes i on qualsevol equip podia guanyar, i aquesta vegada ha caigut la victòria cap al nostre costat.

Una victòria, però, que l’han lluitant els al·lots tot el partit, sense perdre la cara al partit en cap moment, un partit dura 40 minuts.

Començam fallant cistelles fàcils, i tampoc encertats a mitja distancia (9-15) i milloram un poc en atac el segon quart (19-22)però ens anam al descans amb desavantatge  de 9 punts. Intentam recuperar-mos el tercer quart alternant defenses(12-10) però no recuperam molts punts. A d’esser un darrer quart d’infart amb molts nirvis, tècniques, antiesportives, etc…on aconseguim posar-nos davant al marcador (parcial 25-15), intentant controlar els nirvis dels jugadors i el rellotge del marcador.

Primera victòria a casa, i a seguir fent feina.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ

Joan Capó 75 – CB Consell-Dibautoplus 48

A l’inici del 1 quart sortim dormides, i el rival va sortir a guanyar des del minut 1. A partir del 2 quart comencem a despertar i a realitzar alguna acció positiva, però ràpidament era anul·lada pel rival. A l’inici del 3 quart sortim al 100 per cent i juguem els nostres millors minuts del partit. Durant uns minuts vam estar aprop de retallar la diferència. Però 4 accions consecutives de pèrdues de pilota o errades totes soles sota el cèrcol ens van condemnar.

L’últim període ens van fer un parcial 9-0 que ens va fer anar-nos mentalment ja del partit. Situació que va servir per a donar minuts a totes les jugadores.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Boscos 75 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 79

El millor partit de les nostres Juniors, a una sempre complicada pista com és la del Boscos. Vàrem sortir molt concentrades des del primer minut. Competint durant els 40 minuts i sense fer cas a les increpàncies del públic local. Al final 4 a dalt i una victòria de prestigi en aquesta fase de interilles. Enhorabona a totes!

 

SENIOR FEMENÍ

Esporles BC 51 – CB Consell-MAB Obras Públicas 60

Després d’unes setmanes de mals resultats, a la fi un resultat positiu. Davant un equip d’Esporles que ho va intentar en tot moment, al tercer quart pareixia que l’equip local trauria profit de la nostra visita però una ràpida reacció nostra i més encert va fer que la victòria caigués del nostre costat. Ànims nines!

123 CONSELL!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

Joventut Mariana 65 – CB Consell-Labo’Life 58

Mal partit dels nostres, condicionat per un arbitratge descompensat on al descans dúiem 15 faltes i els locals només 4.

Les condicions de la pista no eren les millors però tot i així varem anar per davant del marcador fins al darrer quart. Ens varen desqualificar a un jugador (amb tota la raó de ser desqualificat) i una tècnica més per insultar als arbitres. Tot això ens va desconnectar del partit i varem perdre.

 

Bàsquet Manacor 72 – CB Consell-ElectrocomInca 73

Partit contra el darrer classificat de la lliga on la clau de la victòria va estar en dominar el marcador fins als darrers 20 segons de partit.

Varem plantejar un partit des de la base que individualment érem millors optant amb atacar 1 contra 1. En defensa es va demanar tancar bé el rebot i defensar línies de passe.

A falta de 20 segons, guanyant de 7 punts, els locals aconseguiren robar 2 balons i convertir-los en 2 triples de 9m. Tot i acabar així varem guanyar.

 

 

 

Contacta

Start typing and press Enter to search