CRÒNIQUES, 14 A 21 DE MARÇ

 In Actualitat, entrades 2018/2019

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

Dakota Alcúdia – CB Consell-Bionorica mixte

Aquest cap de setmana vam poder gaudir d’un partit en el que el premini mixte es va enfrontar a l’equip d’Alcúdia. Els nostres nins van posar-hi actitud i van lluitar durant tot el partit. En defensa van estar actius i dificultant l’atac de l’equip contrari. En atac van saber jugar en equip i moure la pilota, trobant així situacions clares de cistella. Encara que ens quedi molt per millorar i treballar, enhorabona a tots els jugadors/es.

1,2,3 CONSELL!!

UE Llosetina – CB Consell-Bionorica masculí

El partit dels preminis masculins dins Lloseta va ser estrany. Encara que no va faltar intensitat ni ganes de jugar, vam fer molts d’erros que no van deixar-nos jugar al nostre joc: les pèrdues de pilota, els rebots, els tirs precipitats, el joc individual al qual vam jugar pràcticament durant tot el partit, etc. La defensa va ser molt fluixa i no vam poder aturar el molt bon atac dels contraris. En alguns moments puntuals hi va haver alguna millora, però després tornarem a jugar igual que el principi. A seguir millorant!!

123 CONSELL

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 59 – Santa Maria 57

Partit amb un començament un poc desastrós amb un període que acaba 0-22 i fa que haguem de remar tot el partit per poder remuntar. Vàrem començar bastant dormits sense collir ni 1 rebot ni tan sols tirar a canasta bé, però al segon període es vàrem posar les piles i aconseguirem fer un molt bon resultat, que llevat del darrer període que també el vàrem perdre, els altres les vàrem poder guanyar.
Victòria justeta però contents per l’esforç que demostràren a la pista tots els jugadors!

Santa Maria 86 – CB Consell-Aquadim 83

Després d’un primer partit on tot ens va sortir bé, aquesta vegada va ser diferent. Durant la primera part el domini va ser de l’equip local, arribant 4 a dalt al descans. El quart i cinquè quart la diferència va augmentar fins al 21 punts. En el darrer quart vàrem tornar jugar com les darreres setmanes i vàrem tenir fins a dues opcions per empatar el partit. Al final 3 abaix, merescuda victòria de l’equip de Santa Maria.

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ

Joan Capó 49 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 79

Partit jugat a Porto Colom a les 18.30 del dilluns! Partit amb moltes errades per part dels dos equips, això si, amb molta intensitat defensiva.

Molt poca precisió en atac tant de l’equip visitant com de les jugadores de Felanitx, el partit ha estat en tot moment corregudes de cistella a cistella amb molt poc percentatge anotador. Les locals han demostrat la seva fortalesa en defensa, no deixant jugar al Consell tal com està acostumat. El cansament de les jugadores dels dos equips va afavorir a les conselleres, que amb una banqueta més profunda va poder aprofitar els moments fluixos de les locals per treure poc a poc avantatges quart a quart.

Felicitar com sempre a les preminis, cada entrenament demostren que són ja el present i futur!, als partits cada pic son més atrevides i van cada pic amb més confiança. Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

INFANTIL MASCULÍ

Muro 17 – CB Consell-Elis 67

Al partit jugat a Muro l’equip contrari havia millorat bastant devora el partit d’anada. Gràcies a això ens varen donar més guerra i el partit va ser molt més divertit. El partit va anar de més a menys, però durant tot el partit i va haver bastanta intensitat. Ara seguirem fent feina perquè la setmana que ve ha de venir un equip que serà la quarta vegada que ens enfrontam i ens agradaria guanyar ja que tots els partits ens ha faltat poquet. 1, 2, 3 Consell!

CADET MASCULÍ

La Salle B 60 – CB Consell-Bip Bip Consell 72

Parcials 18-22 22-22 8-12 12-15.

Partit molt molt estany, victòria contra un equip molt ben ordenat i disciplinat, on noltros feim estones del partit molt bones, tant en defensa com atac, amb minuts molt dolents, fallant davall cistella totalment tot sols i entrades fàcils.

Hem de seguir fent feina, tant tàcticament com l’actitud dins una pista de bàsquet, no sempre guanyar és el més important.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus 57 – Andratx 87

Petita milloria de les nostres cadets, si continuam així al final arribaran els resultats. Enfront l’equip lider del grup. Hem competit durant una gran part del partit, petits moments de desconcentració han fet que la diferència anàs augmentant fins al 30 punts final.  Ànims a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ

San Agustin 96 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 19

Després del molt bon partit de la setmana passada dins Boscos, aquesta setmana ens tocava visitar la pista del lider i ens ho va demostrar el perquè van primeres. No ens varen donar cap opció des del primer minut. Partit sense història, on només podem donar la enhorabona a l’equip local. Ànims nines!!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas 51 – Calvià 47

Darrer partit de la primera volta, si voliem mantenir opcions de classificació per a la fase final, havíem de guanyar al lider a la darrera jornada. I una vegada més les nostres sèniors han demostrat que amb lluita i ganes de superació es pot aconseguir qualsevol objectiu. Partit on han predominat les defenses amb moltes errades en atac. Al descans el resultat era 19-18. La segona part ha estat un poc millor i els percentatges de tir han millorat. Final de partit molt ajustat que al final s’ha decidit des de la línia de tirs lliures. Una passeta més a prop, enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Descansa)

 

CB Consell-ElectrocomInca 57 – CTEIB 95

Partit entre setmana a casa, on des del primer moment l’equip visitant va sortir amb moltíssima més intensitat i concentració. Bones defenses i contraatacs o joc en transició per la seva part durant la primera meitat del partit. Nosaltres no ens trobarem còmodes en cap moment i no vam saber gestionar el partit que proposava el C.T.E.I.B. Al tercer quart els 2 contra 1 proposats a tota pista i la intensitat i anticipació de les ajudes defensives, va fer que ens tornéssim a connectar al partit i comencéssim a realitzar el nostre joc en atac però no era el dia i fallarem moltíssim. Tot i així acabarem empatant el tercer quart 15/15. El darrer quart mateixa dinàmica que el tercer però seguíem fallant molt i l’equip visitant trobava sempre el jugador alliberat a 6,75 i ens castigava anotant els seus tirs.

Mal partit per part nostra i donar l’enhorabona al centre per la victòria més que merescuda. A seguir fent feina.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search