Cròniques cap de setmana

 In entrades 2015/2016, Sin categoría

Mini femení:

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 4 vs 54 Ciutat d’Inca.

El partit de dissabte passat no va mostrar els resultats esperats, un encontre difícil al que cal sumar-hi la manca d’entusiasme per part de les nostres joves jugadores. La clara superioritat, tant física com tàctica, de l’equip inquer abatiren els ànims de les nostres nines que acabaren tirant la tovallola. Esperem que això no torni a passar, i que les ganes i la il.lusió tornin a l’equip.

Júnior masculí:

CB. Consell BJ Aluminox 55 – 95 Grupo Juaneda

El partit de dissabte ens va ensenyar quina ha de ser sempre l’actitud davant qualsevol rival. L’equip de l’Arenal ens va treure literalment de la pista, mostrant una ambició i concentració dignes no només d’un bon equip, sino d’un equip campió.

Hem d’aprendre que tant dóna qui sigui el rival, sempre es pot estar al 100% de concentració i d’activitat. No és voler ser, sino ser-ho. Cal SER en el pròxim!!

CB Consell-Dhotels 37 -74 Sa Cabaneta

Abans de res donar les gràcies als 6 cadets que vingueren a ajudar al JúniorB a afrontar aquest partit i, per suposat, als dos júniors que donaren el call.

A pesar de la derrota, és digne de lloança la gran actitud que mostraren tots els jugadors, que mostraren sobrades ganes i esperit. Es va fer molt evident la diferència física entre un Sa Cabaneta júnior, amb uns jugadors més grans i madurs, enfront dels nostres cadets i júniors de primer any. Enhorabona pel vostre comportament i a seguir treballant per millorar.

Gràcies i Salut!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search