CRÒNIQUES I RESULTATS, 10 I 11 DE MARÇ

 In entrades 2017/2018, Notícies

PREMINI MIXTE
CB Consell-Bionorica – Sa Cabaneta

Un altre bon partit el jugat dissabte contra Sa Cabaneta. Anam practicant les coses que feim als entrenaments, i es varen veure bons canvis de ma, bones passades, bones entrades, bons pivots quan ens pressionaven……… molt bé en general. Hem de seguir i lluitar cada pilota!

PREMINI MASCULÍ
Binissalem – CB Consell-Optica Alfonso

Al partit jugat a Binissalem vàrem començar al 100% des del minut 0. Vàrem saber jugar en equip, passant sempre la pilota al que estava avançat i tot sol, trobar-se dos contra un i passar-la al que estava tot sol, entrar a cistella quan estava tot sol i el més important és que vàrem aplicar el practicat als entrenaments. Des del meu punt de vista, va ser el millor partit de la temporada. Ara seguirem treballant perquè els pròxims partits siguin igual que aquest. 1, 2, 3 Consell!!!!

Binissalem-Consell 10-03 premini m 1

 

MINI MASCULÍ
SCH Hispània 77 – CB Consell-Aquadim 60

Comença la segona fase dels nostres minis, davant l´equip del Hispània, que a la primera fase va finalitzar invicte. Durant els primers quarts no teníem les idees clares i ens veiem superats físicament pels jugadors locals. La segona part va ser diferent, vàrem començar a defensar més actius i cercar més directes la cistella, fent contraatacs i robant balons. El resum de la segona part es que la guanyàrem, hem d’aconseguir jugar així els 6 quarts. Hem de continuar fent feina! Enhorabona a l’equip de l’Hispània.

123 CONSELL

MINI FEMENÍ
Binissalem 22 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 72

Bon partit per començar la segona fase seguint amb la tendència positiva de millora del joc. Defensa intensa conscients de les situacions de 2×1 al costat fort provocant l’errada de l’equip contrari. Solidaritat en atac, circulació de pilota ràpida i utilització dels recursos de tècnica individual adequats per jugar l’1×1.

És necessari mantenir la concentració durant tot el partit i no tenir alts i baixos.

Seguim entrenant, aprenent i disfrutant!!!

Binissalem-Consell 10-03 mini f

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 48 – Colonya Caixa Pollença 85

Partit complicat, amb algunes baixes importants per part nostra, però l’afrontam amb ganes i jugam un primer quart molt complert i on donam la cara. Fallam molt en el rebot i lis donam segones i terceres opcions de tir que ells aprofiten.

Aguantam primera part, però a la segona ja sortim despistats, no sabem superar la seva pressió, i on la nostra precipitació i ganes de voler fer atacs ràpids, juntament amb la seva superioritat física fan que l’equip contrari s’en dugui la victòria.

Victòria més que justa i merescuda per part del Pollença, un equip molt ordenat i disciplinat.

A seguir fent feina 1.2.3 Consell

CADET FEMENÍ
Zona 5 50 – CB Consell-Lavanderias Diana 44

Partit perdut de les nostres davant el Zona 5 per 50-44.

Les nostres cadets han competit molt bé durant tot el partit, tot i tenir alts i baixos en defensa on hem comès algunes errades de marcatge i on en atac hem hagut d’atacar durant bona part del partit contra zona. Tot i això hem atacat a moments molt bé i en defensa hem pujat un escaló més que ens ha permès recuperar pilotes i anotar fàcilment.

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 67 – CB Molinar 24 (22-6 / 13-17 / 18-6 / 14-5)

Torna la competició de les nostres juniors després d’estar quatre setmanes sense jugar, el millor partit que hem jugat en concentració i intensitat d’aquesta segona fase. Hem competit durant els 40 minuts, en el primer quart el marcador era 22-6, vàrem continuar fent el nostre joc i totes les jugadores aportaren positivament al partit. Cal destacar que na Laura ha tornat a jugar després d’estar aturada durant 4 mesos. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!!

 

JÚNIOR MASCULÍ
CB Molinar 77 – CB Consell-Labolife 62 (26-18 / 13-9 / 24-20 / 14-25)

Seguim amb la mateixa dinàmica de no apretar en defensa i no tancar el rebot, la causa principal que perdem tots els partits.

Sabiem que ens defensarien en zona tot el partit però tot i així ens engresca’m en voler guanyar els partits de la línia de 3, i si no anem al rebot això implica regalar atacs sense anotar. Si a tot això li sumam que no defensem la línia de passada i deixem que penetrin fins a cistella dóna com a resultat perdre els partits.

Cal començar a pensar més en com puc millorar en equip i menys a intentar treure el partit per un mateix, això és un joc de 5… 1,2,3 CONSELL!!

Molinar-Conell junior m

SENIOR FEMENÍ
Joan Capó 62 – CB Consell-MAB Obras Públicas 64 (15-9 / 20-14 / 11-21 / 16-20)

Primer partit de la segona fase, durant tota la primera part no vàrem poder fer el nostre joc, ens faltava intensitat defensiva i idees clares en atac. La segona part va començar igual i l’equip local aconseguia la màxima diferència de 16 punts. Punt d´inflexió, començam a fer el nostre joc habitual. Milloram la defensa i amb un joc molt més directe cap a cistella aconseguim reduir la diferència a només dos punts al final del tercer quart. Darrer quart i tot per decidir. Final molt ajustat que es decideix amb una cistella de na Neus Morcillo a falta de 2 segons. Final i primera victòria d´aquesta fase. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

Joan Capo-Consell Senior F 2

SENIOR MASCULÍ
Viubàsquet 43 – CB Consell-ElectrocomInca 75

Molt bon partit per part dels nostres jugadors, sobretot en defensa. Tot i tenir baixes importants els jugadors disponibles varen tenir una intensitat i una actitud defensiva molt correcte. Es comencen a veure cosetes tàctiques defensives treballades i això ens dóna l’oportunitat de sortir al contraatac i realitzar un joc dinàmic. En atac hem de dir que no tinguérem massa oposició i que tiràvem sols tots els atacs però que no estarem massa encertats. Al tercer quart vam tenir un moment de relaxació que no ens agrada i que hem d’evitar si volem seguir creixent. A fer feina i a seguir millorant individual i col·lectivament.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search