CRÒNIQUES I RESULTATS, 14 I 15 D’ABRIL

 In Actualitat, entrades 2017/2018, entrades 2018/2019, Sin categoría

PREMINI MIXTE

Dissabte passat va ser un matí diferent. Els preminis i els seus familiars varem disfrutar d’un ALL STAR PREMINI MIXTE 2018 espectacular! Amb concursos d’habilitats, triples, esmaixades i un partidet contra els pares, mares, germans/es……..

I per acabar un bon dinar i l’entrega de premis per a tots!

I com varen dir tots……. això ho hem de repetir!

allstar

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso – Sa Cabaneta

El partit del dissabte va ser amb un rival amb un nivell molt igualat al nostre. Vàrem competir tot el partit menys en algunes ocasions que ens vàrem despistar. Per altre banda, vàrem començar a aplicar conceptes que practicam als entrenaments. Això ens dona peu per seguir treballant perquè cada vegada millorin més i així competir tot el partit. 1, 2, 3 Consell!!!

Sa Cabaneta-Consell 14-04 Premini masc

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim (Descansa)

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Descansa)

INFANTIL MASCULÍ
CB Pollença 74 – CB Consell-Urbient 52

En aquest partit vam aprendre que només hem de mirar el marcador al final, hem de seguir jugant i intentant fer les accions tan bé com sigui possible, tots els jocs tenen una gran part que depèn de l’estat anímic, durant el partit vam tenir alts i baixos per això, i vàrem explicar la situació.

Només dominant els aspectes que depenen de mi puc gestionar les meves emocions, tot l’extern: Rival, àrbitre, públic, són factors externs i que hem d’apartar per seguir intentant desenvolupar el nostre joc tan bé com sigui possible.

A seguir entrenant i millorant, queden 2 partits de Lliga!

CADET MASCULÍ
Madre Alberta 47 CB Consell-Muebles La Fábrica 60

Partit jugat en condicions diferents, pista exterior, sense marcador, sense rellotge de temps, etc..intuint quan acabava el temps cada quart, però que els al·lots ho varen treure endavant.

Sortim molt concentrats i anam sumant punts, cosa que no ens passava la resta partits, i acabam els 20 min amb 34 punts.

Començam el tercer quart, que sempre sortim un poc despistats, però anam conservant un avantatge de 6 punts que incrementam al darrer quart. Independentment de de les condicions de la pista i el marcador, remarcar la gran actitud dels al·lots des del primer minut.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

Madre Alberta-Consell 15-04 cadet m

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana (Descansa)

JÚNIOR FEMENÍ
Sa Cabaneta 55 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 39

En el primer quart ja es va rompre el partit, un parcial 29-9 a favor de l´equip de Sa Cabaneta que va sortir a per totes, amb un ritme molt alt de joc i  una defensa molt agressiva a la primera mitja pista i una zona tancada a la segona mitja pista, va fer que arribéssim 10 minuts tard al partit. El parcial en els altres tres quarts va ser 26-30, en atac en cap moment vàrem funcionar. Ens va costar molt atacar durant 40 minuts la zona proposta per l´equip local. En defensa a partir del segon quart estarem millor, encara així la gran quantitat de faltes assenyalades no ens varen permetre agafar el nostre ritme. Hem de recuperar el nostre joc de cara a les 3 jornades que ens queden per jugar.

123 CONSELL

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 73 – St. Josep Uadis 70 (17-19, 16-16, 10-17, 30-18)

Victòria aconseguida gràcies a l’esforç i la qualitat de tots els jugadors. El partit va estar molt igualat fins al descans, on corríem sempre que podíem, arribant al final de la primera meitat 33-35.

Al començament de la segona part comencem despistats, fent faltes innecessàries i nombroses perdudes de pilota i vam haver de passar a defensa zonal.

Al darrer quart amb -9 en contra comencem a dominar en atac a partir d’una bona defensa i remuntem el partit amb un resultat final 73-70.

Est és el camí a seguir!!!

1,2,3 CONSELL

SENIOR FEMENÍ
Santanyí 60 – CB Consell-MAB Obras Públicas 41

Partit pendent de la jornada anterior, que jugam a Santanyi en divendres, enfront l´únic equip invicte de la categoria, partit molt dur des del primer minut, l´equip local va posar el nivell defensiu molt alt, molts de contactes i agressives en tot moment. El públic espitjava molt i tot això es va notar. El primer partit que jugàvem d’aquesta intensitat enguany. Al final del primer quart perdíem de 4, al descans de 6, final del tercer quart de 8 i el darrer quart es va fer costa amunt, fet que va provocar que el marcador final fos 19 abaix. Si volem aspirar a aconseguir el títol de segona i pujar de categoria ens hem de preparar per els partits que ens queden. A partir d´ara tots el partits que ens queden seran d´aquestes característiques. Enhorabona a l´equip de Santanyí i a noltros ens toca fer feina!

123 CONSELL

CB Consell-MAB Obras Públicas 69 – UE Llosetina 52

Darrer partit de la primera volta, després del partit de divendres contra Santanyí, havíem de guanyar per mantenir les opcions d’estar a dalt a la classificació. Enfront l´equip de Lloseta que enguany encara no havíem aconseguit guanyar. El partit no va començar de la millor manera possible, 5 a baix en el primer quart. El segon quart ja vàrem fer el nostre joc, una bona defensa i atacs ràpids. Al descans ja guanyàvem de 5. El tercer quart un parcial de 23-8 feia que el partit es decantés del nostre costat. L´equip visitant no va perdre la cara en cap moment al partit i retallaren diferències fins als 11 punts. Al final 17 a dalt i el segon lloc a la classificació. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL

SÉNIOR MASCULÍ
Son Servera 76 – CB Consell-ElectrocomInca 82

Molt bon partit per part nostra davant un dels millors equips de la competició amb grans i experimentats jugadors. El partit va estar sempre ajustat, cada equip jugava al seu ritme (nosaltres corríem i jugàvem atacs ràpid) i els serverins aprofitaven la seva avantatja interior i arrimàvem al descans 44-44.

Un tercer espectacular va fer que ens distanciéssim en el marcador. Gràcies a un parell de triples, la bona defensa de l’1vs1 i al RD. Al final una victòria que no modifica la nostra classificació però si que ens dóna forces i ens demostra que estam fent les coses bé i que podem competir contra qualsevol equip.

Enhorabona!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search