CRÒNIQUES I RESULTATS, 21 A 23 D’OCTUBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim 1 – Pollença 51

Difícil partit el disputat pels nostres minis de primer any a la pista de Pollença. Tot i ser un rival amb molt més físic que els nostres, varem donar una bona imatge de la feina feta durant els entrenaments. A poc a poc veim com els nins es lleven la por i juguen amb més agressivitat en atac (hem de començar a defensar), estan aprenent les lectures de joc i arribant a fer 1×1 fins a cistella (la diferència física provoca un mal tir, i fins i tot faltes que ens duen a la línia de tirs lliures). Aquest es el camí i l’actitud que volem, d’aquí dues setmanes jugarem partits davant equips com noltros i podrem veure la millora reial o no… Mentre tant, a seguir fent feina! Salud y BALONCESTO

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 66 – Espanyol Ugui 16

En aquest partit tornàvem a la competició després de la jornada de descans i ho férem amb bones sensacions. Seguim incrementant l’activitat en defensa i l’agilitat per ocupar espais en atac. Aconseguirem recuperar moltes pilotes i això ens va permetre córrer. També ens varem saber generar els tirs amb bon encert, tot i que hem de tenir més presència i decisió en els rebots.

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell 76 – Joventut Mariana 26

Gran partit el disputat pels nostres infantils, amb 40 minuts d’alta intensitat defensiva a tota pista (al 5×5 en estàtic varem cometre errors de comunicació i/o concentració. Tot i així, durant el partit varem veure minuts d’alta qualitat a nivell individual i col·lectiu, sortint al contra-atac sense aturar la pilota, cosa que va provocar moltes superioritats ofensives. Hem de seguir treballant per continuar aquesta línia progressiva i acoplant als minis que hi pugen a ajudar-nos. A poc a poc veurem un molt millor equip. Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 45 – CB Binissalem 77

El viu reflexe d’una mala setmana d’entrenaments on es va veure tot el que havíem fet malament en les tres sessions de la setmana.

Bloquejades mentalment en atac i sense xispa en defensa, donant dos, tres i fins a quatre opcions d’atac al rival, molt per sota de les nostres possibilitats, jugant a un ritme lent on el rival jugà amb una marxa més que noltros.

Aprofitarem l’aturada que ens toca per en les properes 6 sessions tornar a agafar el ritme de treball i entrenaments que portàvem fins ara, ànim nines i a seguir treballant.

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ

Bàsquet Pla 35 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 53

Hem començat molt bé, el primer quart amb CAPET i DEFENSA hem DISFRUTAT. Hem sabut mantenir llevat d’algun moment que ens hem despistat. Hem aplicat les jugades, hem tingut agressivitat, hem sabut defensar sense fer tantes faltes.

JÚNIOR MASCULÍ

Ciutat d’Inca 63 – CB Consell-Labolife 31

Ens presentam al partit amb 6 jugadors, degut a 3 companys lesionats.

Primer quart 7-11 i acabam la primera part perdent 22-20. Impressionat l’entrega i lluita d’aquest equip, jugant contra el millor equip del grup. Resultat final sense importància. Ens quedam amb la lluita de tot els al·lots.

Segona part amb moltes pèrdues i falls a cistella degut a la falta de recanvis a la banqueta i el cansament que ja duien tots. Molt orgullós d’aquests al·lots.

Recuperant tots els lesionats a l’equip d’inca els hi posarem més dificultats a la segona volta si seguim lluitant així.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Il Forno CIDE 47 – CB Consell-BJ Aluminox 80

Partit trampa el que vam anar a jugar dissabte, només a la pista es poden jugar els partits, cada partit és únic, hem d’aprendre a aprofitar el moment, i no jugar a un ritme diferent al nostre, ni pensar que un altre va a fer el meu treball, a la pista els 5 jugadors han d’estar actius alhora, i a la banqueta està permès descansar físicament però no mentalment.
Fins que no assimilem que cada moment és ÚNIC (cada entrenament, cada minut del partit) no podrem avançar més.

Necessitem estar 100% actius i concentrats en la tasca que estem executant, sense això ens toca tan bon punt treballar triple, i estem perdent temps.

Esperem que aquesta vegada la lliçó estigui apresa, perquè van dues setmanes igual.

A seguir aprenent i divertint-nos.

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

Sa Pobla BC Bar Jovent 58 – CB Consell-Electrecominca 64

Partit molt disputat a Sa Pobla divendres, contra un equip que ens va plantejar seriosos problemes amb la seva defensa, no aconseguíem rompre el ritme de partit, i les diferències eren curtes durant tot el partit, sense aconseguir obtenir en cap moment un avantatge que ens donés tranquil·litat.

Però amb un treball d’equip molt laboriós aconseguirem per fi obtenir la primera victòria de la temporada, a per la següent!

1.2.3 Consell.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search