CRÒNIQUES I RESULTATS, 25 DE NOVEMBRE A 3 DESEMBRE

 In entrades 2017/2018, Notícies

PREMINI MASCULÍ
Sa Cabaneta – CB Consell-Optica Alfonso

Partit matiner del premini 2008, a les 9 a la pista de Sa Cabaneta, molt de fred i aigua però amb ganes de jugar i passar-ho bé. El principi del partit va ser travat, pèrdues de pilota i errades que ja teníem superades, a partir del descans va canviar la historia i vàrem tornar a ser l’equip que fa bones passades, corr, i dona gust veure jugar. Enhorabona a tots i a continuar fent feina!

123 CONSELL

MINI FEMENÍ
Santa Maria 47 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 52

Partit molt competit a Santa Maria. L’equip local ha començat molt fort amb un parcial 8-0, després les conselleres han començat a funcionar poc a poc i amb molt d’esforç varen treure una avantatge de 17 punts al final del 4t quart. A partir d’aquí les santamarieres varen treure geni i es varen atracar a 9 punts al 5è quart!

Al darrer quart l’equip de Santa Maria va encertar al tir exterior, 5 triples que les varen permetre tenir opcions fins al final del partit! El Consell, amb molta capacitat de sofriment, es va poder endur el partit lluitant cada cistella.

La nostra enhorabona a totes les jugadores, segur que ens donaran molts de derbis emocionants al Raiguer! Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim 56 – Binissalem 53

Partit on els nostres nins tenien ganes de competir contra un rival fort de la lliga. El partit va començar bé realitzant bones accions d’atac finalitzant en cistella, on varem afagar una petita distància de punts. Després del descans varem sortir una mica adormits i l’equip contrari no es va rendir i va fer el seu treball, ens fallava la defensa i el rebot. Arriba el darrer quart i els nostres nins ho donaren tot per finalment aconseguir la victòria per 3 punts.

Això no acaba aquí, hem de seguir treballant!!

CADET FEMENÍ
Sa Indioteria 52 – CB Consell-Lavanderias Diana 29

Partit de les nostres que va començar molt igualat arribant a la fi del primer quart amb un marcador de 8-6 per sa indioteria. Ja en el segon quart l’equip rival es va posar en zona i ens va fer molt complicat atacar i fruit d’aixo varem encadenar uns quants contraatacs en contra. Tot i les adversitats lluitarem fins al darrer minut. El resultat final va ser 52-29.

CADET MASCULÍ
Uadis 82 – CB Consell-Muebles La Fábrica 40 (18-7 26-16 12-13 26-4)

Partit amb moltes errades tant defensives com ofensives.

Moltes errades de marcatge i moltíssimes pèrdues de pilota que provocaren una cistella darrera una altra de l’equip contrari.

Falta total d’intensitat defensiva, seguim pensant que cada un pot fer la guerra pel seu compte, que un jugador pot guanyar un partit sense els altres companys..rés més enfora de la realitat. Tirs precipitats, errades en les passades, etc..

Hem de funcionar com un equip, només junts traurem endavant els partits.

A seguir.

1,2,3 Consell.

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49 – Llucmajor 58

Un cúmul de males noticies per les nostres juniors, fins a 4 baixes presentàvem per el partit de dissabte contra un bon equip, que té les idees molt clares en atac i en defensa. El partit des del primer minut el va dominar l´equip visitant i noltros manteníem les distàncies el més curtes possibles amb moments de bon joc, que després enllaçàvem amb continues pèrdues de pilota fins a un total de 31 per només 14 pilotes recuperades. Aquesta nota negativa juntament amb un 36% d’encert en tirs de 2 feia molt difícil guanyar el partit. Encara així, no vàrem baixar els braços i amb bones defenses i uns bons atacs entràvem al darrer quart 2 abaix. Aquest darrer quart, es va fer costa per amunt per l´esforç realitzat i tot que ho vàrem intentar durant els 40 minuts no va poder ser. Enhorabona a l’equip de Llucmajor i enhorabona a les nostres juniors per la mentalitat que mostràrem.

123 CONSELL!

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 78 – Dakota Alcúdia 56 (13-16, 19-15, 25-11, 21-14)

Partit molt important contra el líder, sabent que si haguessin guanyat es proclamarien campions d’aquesta primera fase. El nostre objectiu era guanyar, i si era possible de +24 millor, ja que a la seva casa vam perdre de -23.

L’inici de partit va ser un tempteig dels dos equips contra unes bones defenses i atacs alguna cosa espessos que impedien que la pilota entrés. No va ser fins al minut 7 que l’Alcúdia va començar a agafar avantatge i nosaltres inentavem retallar-la amb un parcial 13 a 16 a favor d’Alcúdia.

En el 2n quart es demana que ataquem el cèrcol per penetrar, això provoca que ens facin faltes per anar a línia de tirs lliures i anotar-los. També vam poder agafar rebots en atac i ficar tirs de 3. En defensa no acabem de tancar-nos deixant que entressin pilotes dins de l’ampolla on ens feien mal, així que faltant 2 minuts comencem a pressionar 2-1-2 acabant en una zona 2-3, on aconseguim un parcial 10-2 i anar-nos al descans per davant 32 a 31.

En el 3r quart es decideix sortir a per totes continuant amb la pressió després de cistella, i vaja si ho vam fer, aconseguint un parcial de 16-3 en tan sol 5 minuts on robem pilotes, agafàvem tots els rebots i corríem el contraatac anotant, joc en estàtic amb bona circulació de pilota penetrant fins abaix, permetent bons tirs de 3. Ni la seva defensa en zona ens van poder aturar en un molt bon quart amb un parcial 25-11.

Amb un avantatge de +15 volem intentar arribar als +24 per aconseguir el liderat. Seguim amb un gran joc en atac encara que baixem una marxa en defensa acabant el partit amb un triple en la botzina del nostre tirador Adri deixant el marcador 78 a 56, solament a 2 punts de l’objectiu.

El millor partit tant en actitud, esforç i joc de tot l’equip contra un Alcúdia cansat, en 4 dies va jugar 3 partits. Cal seguir en aquest nivell!

1,2,3 CONSELL!!

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas 72 – Sa Indioteria 38

Darrer partit de la primera volta i teníem en joc estar al grup de dalt o quedar-mos en la zona mitja. Des del primer minut vàrem sortir amb ganes de demostrar on volem estar, i un parcial 26-8 en el primer quart encarrilava el partit. En el segon quart es va mantenir la diferència. Després del pas pels vestidors, vàrem augmentar el nivell defensiu, aconseguint que només ens ficassin 15 punts en tota la segona part. El marcador final 72-38 i la quarta victòria per l’equip Sénior.

123 CONSELL

SENIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca 68 – Bàsquet Pla 83

El desencert en atac, la falta de concentració en alguns moments i la superioritat física del rival en totes les posicions ha fet que anéssim per darrere en el marcador tot el partit. Només un molt bon tercer quart (parcial de 22-15) ha fet que no s’allunyessin en el marcador. Gràcies als juniors Arash i Marc per ajudar-nos,a seguir treballant més i millor!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search