CRÒNIQUES I RESULTATS, 26 A 30 D’ABRIL

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica. DESCANSA

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Pollença.

Al partit jugat contra el Pollença hi havia molta diferència de nivell entre els visitants i nosaltres. Va ser un partit on el visitant va dominar quasi tot el temps. Tot i això, no varem baixar els braços en cap moment i varem seguir lluitant fins al darrer minut. Ara a seguir fent feina per seguir millorant. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
Madre Alberta 49 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 19

Orgullosos de l’evolució d’aquest grup. Molt bona feina tant en atac com en defensa. Ens falta la capacitat física per competir en aquest grup però tot arriba!!!

La capacitat d’interpretar el joc, la lectura i presa de decisions tècniques a l’1 contra 1, la transferència dels entrenaments al joc cada dia es millor.

Hem jugat contra un molt bon equip que ens ha pressionat molt, provocant pèrdues de pilota i dificultats en la definició. La nostra capacitat física ens dificulta la intensitat i les transicions ràpides tant en defensa com en atac.

La conclusió és que estam en el bon camí.

A seguir!!!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim 4 – Artà 34

Mal partit en línies generals davant un equip de segon any molt més físic i intens que el nostre. Des del principi no varen saber aplicar el joc que volem, amb defenses intenses i contraatac. Només disposaven de 7 jugadors i això també va afectar al cansament i la baixada de braços.

Salud y BALONCESTO!

MINI MASCULÍ COMBINAT
La Salle 91 – Santa Maria Consell-Urbient 41

Partit per pensar i detectar aquells errors dels que hem d’aprendre per donar una passa endavant. Ens va faltar intenció, constància, confiança i molts altres aspectes que feren que no aconseguirem competir al nostre millor nivell.

Les derrotes te donen informació, esperem saber gestionar el millor possible aquesta informació fins a final de temporada.

Enhorabona a La Salle que són els justos i mereixedors campions de Mallorca.

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica 100 – Cide B 28

Partit amistós contra Cide B, equip amb jugadors infantils de primer i segon any que l’any pròxim vol jugar a especial. L’equip visitant ha notat la diferència de nivell, amb moltes dificultats per superar la pressió a tota la pista que va fer l’equip local.

Aquest partit ha servit per veure el desenvolupament individual i col·lectiu del Consell després de un any a especial. Pareix que no, però jugar contra equips molt potents i la feina que han fet els jugadors als entrenaments ha donat el seus fruits.

Tenim un equip lluitador, seguim fent feina per ésser millors jugadors. Ànims Consell!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Llosetina 69 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 65

Partit molt intens i amb una gran actitud de competitivitat per part dels dos equips. Els durs entrenaments, físics i psíquics de la setmana, degut a la mala imatge mostrada fa una setmana, va provocar un canvi molt positiu en actitud dels nins. Tot i així, els petits moments on es demostra les nostres mancances, va provocar que sofriren una nova derrota en el millor partit d’aquesta segona fase. Hem de seguir treballant i reduir aquestes mancances.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana. DESCANSA

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 43 – Andratx 51

Hem començat molt bé, 8-0 al començament del primer quart, després no hem sabut aguantar aquests punts que dúiem a dalt i ens han passat per davant, i amb aquest petit error hem estat molt igualats tot el partit. No ens hem de venir abaix, ens ha faltat concentració, que ha provocat mals passes, els rebots i alguns tirs fàcils fallats, i el resultat final ha estat 43-51.

Aquest no ha pogut esser, però hem de seguir lluitant, que totes sabem que ho podem guanyar tot. Ànims i a seguir lluitant!

JÚNIOR MASCULÍ
Bàsquet Pla 61 – CB Consell-Labolife 57

Partit molt complert per part dels jugadors on ens varen sobrar els 5 minuts darrers.

Partit difícil de jugar, entre setmana en dimecres, a les 21.30 del vespre, però l’afrontarem amb molta concentració i els 8 min primers l’equip contrari només aconsegueixen 4 punts.

Parcials 12-14 12-14 13-16 i el darrer 24-13.

Com he dit abans ens sobraren 5 minuts, però els al·lots varen fer un partit espectacular tant en defensa com en atac durant 35 min., però el cansament ens va fer cometre errades els darrers minuts, encara que varem tenir oportunitat de guanyar fins el darrer minut.

Res a dir, perque ho varen fer molt bé i lluitaren fins el final amb una actitud impressionant.

Molt orgullós a pesar de la derrota.

A seguir aquest camí i afrontar el que resta amb la mateixa actitud i ganes.

1,2,3 CONSELL.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox. Campionat d’Espanya

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrocominca 62 – Cide 54

Partit avançat a dimecres perquè els nostres juniors partien a Bilbao per disputar el Campionat de Espanya, partit molt serio dels nostres sèniors, controlant el partit en tot moment, a la segona part el CIDE va plantar cara i quasi aconsegueix donar la volta al marcador. Al final 8 a dalt i la segona plaça assegurada.

123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search