DIADA I SOPAR FINAL DE TEMPORADA

 In entrades 2014/2015, Notícies

Dissabte varem gaudir d’una diada on participaven els jugadors del club i els seus familiars. No sabem qui s’ho va passar millor!!! una gran festa esportiva!

I a les 21h un sopar de rècord, quasi 350 ompliren la pista exterior del poliesportiu. Un bon sopar de Can Arabí, i en bona companyia! Una gran feina de preparatius per part de tots els col·laboradors, donarem els agraïments i com no….. el sorteig final de regals (amb més de 60 premis! gràcies a tots els que heu col·laborat!), el que tant esperen els nins…. i no tant nins!!!

Donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors, a l’Ajuntament i al Consell de Mallorca, i a tots el particulars que han fet possible dur això endavant.

Menció especial als entrenadors, que han dedicat moltes hores perquè tots els equips vagin endavant. Agraïment a na Cris Llabres que deixa el club després de molts d’anys de dedicació.

I dedicatòria al dos membres de la primera Junta Directiva del club, que ara cedeixen el seu lloc als nous directius. Gràcies a na Magdalena Colom i a n’en Tomeu Isern.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search