PRIMERS AMISTOSOS

 In Notícies

Aquest cap de setmana alguns dels nostres equips han jugat els seus primers amistosos, aquí teniu una mica de resum:

Mini Femení

CB Consell – Bahia St. Agustí. Començament igualat, però poc a poc l’equip visitant va anar agafant avantatge al marcador i mostrant la seva superioritat.

Infantil Femení

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats – St. Agustí (Mini A).  Partit igualat entre el nostre infantil i el Mini A del St. Agustí. Va ser un partit entretingut, amb avantatge final al marcador per a les nostres jugadores.

Júnior Femení

CB Consell-Restaurant +QD – CB Muro. Partit fluixet, però amb superioritat de les nostres jugadores. Encara manquen moltes coses a millorar.

Cadet Masculí

CB Consell-Dhotels – SCD Hispània. Primera presa de contacte amb la pista dels nostres cadets, que aquest any si juguen i pertanyen al grup d’edat que els pertoca, davant un Hispània novell a la categoria.  Es va veure intensitat i moltes ganes, amb certs altibaixos degut a la manca de rodatge, però també es notaren els nervis de l’estrena i el baix estat físic que encara tenen els jugadors que pogueren fer molt més del que demostraren a l’encontre.  Aquest partit només va ser una prova inicial per veure on es trobava l’equip i controlar quina són les mancances a corregir si es vol afrontar la temporada amb expectatives de fer el millor paper possible i sobretot d’aprendre molt de bàsquet que és, i sempre serà, el nostre principal objectiu.

 Ànims que queda molt a fer!!

20130914_131805 1 20130914_092650 1 20130914_105849 1 20130914_115109 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search